18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Midtugetips fra Premier League og Brasilien

Benjamin Leander tager på langfart med midtugetips fra England, Kasakhstan og Brasilien til kampene mellem tirsdag og torsdag.

Foto: IMAGO / PA Images

Leanders Lette – onsdag d. 6. december kl. 20:30

Sheffield United – Liverpool: Sheffield flest kort til odds 1,80 ved bet365*
England, Premier League

Sheffield United har fyret manager Paul Heckingbottom, og spillerne bør derfor komme med et ekstra tændt bål i øjnene hjemme på Bramall Lane, når Liverpool kommer på besøg.

I de andre kampe mod tophold som Arsenal (3-0 i kort), Newcastle (4-0 i kort), Tottenham (forrykte 8-6 i kort), Manchester United (3-1 i kort) og Manchester City (4-0 i kort) har Sheffield været ude med riven, og med ny energi og potentielle åbne pladser på holdkortet, bør mønstret ikke ændre sig mod Jürgen Klopps udvalgte.

Udskældte Simon Hooper dømmer Sheffield United for første gang i over to-et-halvt år, og selvom Hooper udviste to Liverpool-spillere i den dramatiske kamp mellem Tottenham og Liverpool i september, skal der ske mærkelige ting, hvis det ender med andet end flest kort til bundproppen.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – tirsdag d. 5. december kl. 16:00

Kasakhstan kvinder- Armenien kvinder: Kasakhstan -2,5 (AH) til odds 2,10 ved bet365*
Nations League, kvinder

Armeniens kvinder er blevet kvast fuldstændig i de fire Nations League-kampe mod Estland og Israel i oktober og november, hvor man tabte med en sammenlagt målscore på 3-19. Det ekstremt unge hold tabte 1-10 til Israel i to kampe afviklet på eget græs i sidste uge, og det er voldsomt svært at se dem mobilisere kræfter og motivation til en lang tur til kunstgræsset i Astana med under 72 timers restitution siden slutfløjtet i Yerevan mod Israel.

Kasakherne tabte dobbeltmødet med Israel med sammenlagt 0-2 for to uger siden, mens man har en ekstra hviledag sammenlignet med Armenien efter et 0-1 nederlag til Estland på eget græs i en helt tæt kamp.

Kasakherne vandt knebent med 2-1 i det omvendte opgør, men bør være klasser bedre under ovenstående forhold, hvor man altså kommer med en ekstra restitutionsdag og nul rejsetid, mens Armenien har en dags mindre hvile, et tungt fem-måls nederlag og nyt underlag at skulle vænne sig til.

Gå efter sjælden storsejr til værterne på mindst tre overskydende scoringer.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – torsdag d. 7. december kl. 01:30

Cruzeiro – Palmeiras: Kampen ender 0-0 til odds 6,50 ved bet365*
Brasilien, Serie A

Sidste runde i Brasilien, hvor sagen er bøf: Cruzeiro sikrer sig endegyldigt den 14.plads i Serie A, som giver Copa Sudamericana til næste sæson, mens Palmeiras bliver kronet som mestre med et enkelt point.

Mindre kan gøre det for gæsterne, som bare skal undgå at være ni mål dårligere end de nærmeste forfølgere fra Atletico Mineiro, men der er absolut ingen grund til at tage nogen form for risiko efter en lang sæson med 55 kampe i liga, pokal og Copa Libertadores.

Cruzeiro er rækkens med afstand mest målfattige hold med sølle 1,76 mål pr. kamp med Cuiaba som næstmest målfattige hold helt oppe på 2,05 mål pr. kamp. Man tabte bittert med 0-1 i det omvendte opgør mod Palmeiras på et mål indkasseret i 90+6, men denne gang bør man kunne trille bolden rundt i en lavintens affære, hvor begge hold kan juble ved uafgjort efter slutfløjtet.

Gå efter en målløs affære til voldsomt velbetalte

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 5,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar