18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Midtugefiduserne er serveret!

Benjamin Leander har fundet Luringer frem til både tirsdag, onsdag og torsdag, hvor alt fra europæiske gruppespil til Englands syvendebedste række besøges.

Lukas Hradecky skal sikre Leanders Lette succes. Foto: IMAGO / Team2, Maik Hölter

Leanders Lette – torsdag d. 26. oktober kl. 21:00

Frankfurt – HJK: Frankfurt vinder med rent bur til odds 1,83 ved bet365*
Conference League, Gruppe G

Massiv niveauforskel mellem de nykårede, finske mestre fra HJK og Frankfurt, som har Bundesligaens bedste defensiv efter otte spillerunder.

Finnerne har godt nok scoret hjemme på kunstgræsset mod PAOK og ude mod Aberdeen, men nu venter der en mærkbart sværere opgave mod Europa League-vinderne fra 2022.

Mod Aberdeen skabte HJK sølle 0,16 Expected Goals inden Bojan Radulovic’ udligning stik mod kampens udvikling, og Frankfurt er op til flere niveauer over Skotlands nummer 3-4 stykker.

Tyskerne har lukket tre mål ind på fire afslutninger indenfor rammen, og det bør være et spørgsmål om tid før Lukas Hradecky kan indkassere et af de Clean Sheets, han allerede har tre af i Bundesligaen mod hold, der alle også er mærkbart over HJK i niveau.

Klart godkendt betaling på sejr og rent bur til Frankfurt – almindelig sejr er helt nede i odds 1,15-1,17.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – tirsdag d. 24. oktober kl. 20:45

Berkhamsted – Stratford: Stratford til odds 2,30 ved bet365*
England, Southern League Central

I den syvendebedste engelske række har Berkhamsted stadig fodboldtømmermænd efter at have tabt forsmædelige 0-9 på udebane til Coalville denne weekend. Coalville var 1,50 favoritter til kampen, men kørte Berkhamsted fuldstændig over og førte 1-0 efter tre minutter, 5-0 ved pausen og altså 9-0 til sidst i kampen.

Blot 72 timer senere skal holdet i aktion igen, og der skal ske noget mirakuløst, hvis hjemmeholdet er i stand til at komme over det nederlag på så kort tid. Holdet er oprykkere fra den ottendebedste række, men efter en flot premieresejr på 2-1 er man gået kolde og er uden sejr de seneste 11 runder, hvoraf man har målscoren 5-19 for de sidste fem kampe.

Man får besøg af et Stratford-hold, som svinger meget i præstationerne, men som har leveret et par særdeles flotte resultater i sæsonen, bla. med 6-1 over topholdet Needham Market og sejr på 4-2 ude over Stamford fra tredjepladsen. I weekenden fik man brudt en stime på tre nederlag på stribe via sejr over et andet bundhold fra St. Ives, og holdet bør være i stand til at udnytte Berkhamsteds lave moral. Især fordi Stratford er offensivt potente og har scoret sjetteflest mål i sæsonen og nu skal op mod rækkens dårligste defensiv.

Nydelige 2,30 på 2-tallet frister.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – onsdag d. 25. oktober kl. 20:45

Rotherham – Coventry: Rotherham scorer IKKE til odds 2,62 ved bet365*
England, Championship

Rotherham er trængte i den næstbedste engelske række, og spillet har ingenlunde været til noget som helst mere end de seks point for 11 kampe som man har tilspillet sig.

Tværtimod leverer man voldsomt undervældende på en lang række undervældende parametre, og man er suverænt sidst blandt alle 24 hold i kategorier som Expected Goals, antal afslutninger, antal berøringer i modstandernes felt, kreative pasninger mm.

Holdet kommer fra 18 dages kamppause, og spørgsmålet er, hvorvidt det er en fordel eller ej, når holdet har scoret så meget over evne som tilfældet har været. 10 scoringer er sat ind på kun 6,6 Expected Goals, ligesom holdets 5,6 Expected Points er næsten 5,0 point dårligere end hvad det NÆSTDÅRLIGSTE hold i rækken burde ha’ fået.

Derfor bør Coventry tage til AESSEAL New York Stadium med tro på et godt resultat. Gæsterne har været godt med i alle kampe i sæsonen, og alle tre nederlag i 12 Championship-kampe har været på præcis et enkelt mål. Defensiven har set bedre ud på det seneste med fire mål mod sig i de seneste fem kampe, og da holdene mødtes i Rotherham sidste sæson sejrede Coventry også enkelt med 2-0.

Flot betaling på, at Rotherham ikke scorer i kampen. Vovehalsene kan gå efter Coventry-sejr med rent bur til 3,40.

Spil Leanders Langskud til odds 2,62* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar