18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Midtuge spiltips til 19. – 20. juni 2024

Fiduserne flyves ind fra Finland og Letland onsdag og torsdag i denne midtugeudgave af Leanders Luringer.


Foto: PA Images / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Valmiera – Metta: Halvleg/Fuldtid: Valmiera/Valmiera til odds 1,80 ved bet365*
Letland, Virsliga

Forskellen på top og bund er til at tage at føle på i Letlands bedste række, hvor gæsterne fra Metta er en del af en bundkamp på fem hold, som alle snitter mellem 0,67 og 1,0 point.

I Top3 ligger de to hovedstadsgiganter fra Riga FC og Rigas FS sammen med Valmiera og kæmper om guldet, og mod Top3-holdene har Metta haft det voldsomt svært i sæsonen.

Seks kampe mod de tre giganter har givet et point og en målscore på 2-22, hvor man godt nok har fået et enkelt point mod netop Valmiera tilbage i starten af maj, men bla. har tabt de sidste to opgør til Riga-giganterne med 0-5 og 0-6, ligesom man var helt væk mod midterholdet Auda i seneste runde, hvor man var bagud 0-3 efter 25 minutter og endte med at tabe 0-4. Den vigtige forsvarsspiller Novikovs har været skadet de sidste to kampe, hvor man altså har tabt med sammenlagt 0-9.

Valmiera startede blødt ud med 13 point for de første otte runder og en målscore på 10-7, men i de sidste 10 runder er man gået amok med 23 point og en målscore på 29-6. De sidste tre kampe er vundet med sammenlagt 16-2, hvor fuldkommen utrolige 13 af målene er scoret i 1. halvleg.

Derfor skal der være god mening i at gå efter, at Valmiera fortsætter guldtakterne og vinder kampen efter også at have ført ved pausen.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,67)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. juni kl. 17:30

Vaajakoski – Atlantis: Atlantis vinder og holder nullet til odds 2,25 ved bet365*
Finland, Ykkönen

I Ykkönen er det gået helt galt for Vaajakoskis unge mandskab. Holdet har tabt 11 ud af 12 kampe og ligger som agterlanterne i Finlands bedste række, hvor man i efteråret rykkede op i den næstbedste række for første gang i klubbens 31-årige historie.

I det seneste 2-3 nederlag til FC Jazz stillede man blot op med én spiller over 23 år fra start af, og nu venter storsatsende Atlantis på hjemmebane onsdag aften.

Atlantis rykkede også op fra den tredjebedste række i efteråret, men har indstillet sig på et helt andet ophold end Vaajakoski. Onsdagens gæster kommer med et eksotisk mandskab med brasilianere, japanere, nigerianere og sågar en somalisk landsholdsspiller, og har gjort det fremragende med 24 point for 11 kampe og en målscore på 17-6. Mod holdene udenfor top6 har man fem sejre i syv forsøg, hvoraf tre af dem er med clean sheet, og selvom Vaajakoski har scoret 12 gange i 10 kampe, er nul af målene kommet mod rækkens tremed afstand bedste defensiver fra Klubi, OLS og Atlantis, som alle har lukket maksimalt syv mål ind i 10-11 kampe.

Flot betaling på, at det også ender med nederlag uden scoring for mod Atlantis, nøjagtigt som det gjorde i det omvendte opgør, hvor Atlantis sejrede 2-0.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. juni kl. 18:00

OTP – GBK: GBK vinder og holder nullet til odds 2,62 ved bet365*
Finland, Kakkonen Gruppe C

Den tredjebedste finske række er naturligvis målrig, men det er et helt bims spring fra 1,25 til ren GBK-sejr til 2,62 på, at den kommer med rent bur.

Gæsterne fører rækken suverænt med 24 point ud af 27 mulige og har kun tabt til de nærmeste forfølgere fra SJKs ligareserver.

Nu skal man op mod Kakkonens næstdårligste hold målt på de tre puljer med i alt 31 hold tilsammen, når OTP byder velkommen på kunstgræsset i Oulu. OTP har hentet fire point i ni kampe – point, som i både sejren over JS Hercules og uafgjort mod OPS kom mod de to eneste hold i rækken, som også snitter under 1,0 point i snit.

Holdet præsterede pænt i sidste sæson, men har mistet hele stammen af spillere inden denne sæson, og erstatningerne holder ganske enkelt ikke niveau. Topscorer Adebowale er blevet i klubben, men blev udvist senest og er ude her – han har lavet to af OTPs blot fem mål.

GBK kommer med den suveræne ligatopscorer Uwaegbulam, som har nettet utrolige 15 gange i ni starter, men ser også solide ud bagtil, bla. fordi man råder over rutinerede kræfter som Petteri Jokihaara, som har Veikkausligafodbold for IFK Mariehamn samt den 38-årige braslianer Toro, som har over 100 kampe for Flamengo i Brasilien og nu har tørnet ud for GBK de sidste tre sæsoner.

Klart godkendt odds på, at topholdet kværner bundholdet uden mål imod.

Spil Leanders Langskud til odds 2,62* (spilbar til 2,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar