18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Midtuge-guld fra Afrika og Asien

Benjamin Leander fortsætter fidusjagten ved Asian Cup og AFCON, bla. med en velbetalt deler i det asiatiske.

IMAGO / Xinhua

Leanders Lette – tirsdag d. 16. januar kl. 15:00

Burkina Faso – Mauritanien: Under 2,5 mål til odds 1,44 ved bet365*
AFCON, Gruppe D

Nok virker 1,44 ikke af meget, men ved sidste AFCON i åbningsrunden af gruppespillet lukkede flere under 2,5 måls-udfald i under odds 1,30!

Derfor kan der godt klemmes en snert af værdi ud af en målfattig omgang mellem Burkina Faso og Mauritanien tirsdag eftermiddag lokal tid i Bouaké, hvor der ventes 36 grader ved kickoff klokken 14:00 ivoriansk tid. Det kommer i sagens natur til at influere voldsomt på kampens intensitet, og i forvejen bør det være en tidlig kamp om gruppens andenplads efter Algeriet og Angola som forventet agterlanterne.

Mauritanien kommer fra to gange 0-0 i sine to seneste kampe ude mod Sudan i VM-kvalen og på imponerende vis mod Tunesien i sidste test, mens Burkina Faso var anderledes mere målrige med 2-1 og 1-2 mod hhv. DR Congo og Iran i sine to testkampe.

Burkinerne har naturligvis også kvalitet offensivt i form af PL-offensivspillerne Bertrand Traore og Dango Outtara fra Aston Villa og Bournemouth, men defensivt er man bestemt heller ikke dårligt stillet med Edmond Tapsoba fra Leverkusen og FCNs Adamo Nagalo.

Uafgjort bør ikke være nogen katastrofe for nogle af holdene, men 1-0/2-0 Burkina Faso burde heller ikke være dårlige bud. Alt i alt giver under 2,5 mål perfekt mening i det voldsomt varme vejr.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,36)

Leanders Listige – torsdag d. 18. januar kl. 18:30

Palæstina – Emiraterne: Ali Mabkhout (UAE) scorer til odds 2,20 ved bet365*
Asian Cup, Gruppe C

Emiraternes suveræne stjerne Ali Mabkhout blev sparet i første kamp mod Hong Kong, hvor Emiraterne komfortabelt sejrede med 3-1. Nu er det tid for Al-Jazira-legenden til at komme ind og sætte sit aftryk i kamp 2 mod et frustreret Palæstina-hold, som tabte 1-4 til Iran i første kamp og fik hele seks gule kort på trods af, at man var bagud 0-2 efter 13 minutter og 0-3 efter 38.

Mabkhout er suveræn topscorer med 85 landsholdsmål i 114 kampe og er også sikker straffesparksskytte, hvis han er på banen. Mabkhout har smadret 66 af 73 straffespark i nettet i sin karriere, og eftersom Emiraterne fik to straffespark i kampen mod Hong Kong, er de også en stor trussel mod palæstinenserne i kamp 2.

Halvdelen af Palæstinas trup spiller i den hjemlige liga på Vestbredden, som i sagens natur er afbrudt grundet den igangværende konflikt. Det efterlader en både rusten og forholdsvis urutineret trup, som også bør komme i problemer mod Emiraterne.

Gå efter scoring fra en sulten Mabkhout til fint odds i en kamp som Emiraterne er 1,70 favoritter til at vinde.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – torsdag d. 18. januar kl. 12:30

Syrien – Australien: Uafgjort til odds 5,00 ved bet365*
Asian Cup, Gruppe B

Australien imponerede ingenlunde mod Indien trods massivt spilovertag og 12 hjørnespark alene i de første 45 minutter. Det endte ultimativt med en 2-0 sejr over gruppens prügelknabe, og nu skal man blot bruge et enkelt point mere for at være stort set sikkert videre fra gruppen.

“Soccerroos” favoritværdighed mod Syrien er grinagtigt lavt med tanke på, at holdet notorisk bøvler med præstationerne, når man tager væk fra “Down Under”. Ved seneste Asian Cup i 2019 slog man syrerne med 3-2, også under nuværende landstræner Graham Arnold, på en scoring i 90+3, og syrerne er ikke faldet i niveau sidenda med kun otte spillere fra den hjemlige liga og seks spillere placeret i europæisk fodbold til dagligt.

I åbneren spillede syrerne 0-0 mod Usbekistan i en taktisk klog affære, og får syrerne et enkelt point her, skal man blot bruge point mod Indien i sidste runde for at være fornuftigt stillet.

I 2017 spillede holdene playoff om at komme til VM, og her endte det 1-1 i begge kampe inden Australien scorede i forlænget spilletid i returopgøret dengang.

Fem gange indsatsen på en ny, helt tæt kamp uden vinder er lige et par 10-ører for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar