18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Måltørke, hedebølge og cruise control sikrer weekend-guldet

Landsholdspausen er ovre, men Benjamin Leander fortsætter i det eksotiske spor med ture til Brasilien, Saudi Arabien og Portugal i generalprøven til de europæiske gruppespil, som starter næste uge.

Behersket jubel hos FC Porto kan udløse jackpot til følgere af Leanders Luringer

Mere FC Porto jubel i vente fredag aften? Foto: IMAGO

Leanders Lette – lørdag d. 16. september kl. 22:00

Sampaio Correa – Chapecoense: Under 2,5 mål til odds 1,44 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Der er ingen grund til at blive sent oppe for at se kampen her fra den brasilianske Serie B, for alt tyder på en frygtelig kedelig affære mellem bundholdene Sampaio Correa og Chapecoense.

Sampaio er oppe på forrykte OTTE uafgjorte kampe i træk, hvoraf de syv er endt 0-0 eller 1-1. Senest spillede man en søvndyssende 0-0’er mod Ponte Preta – den første kamp efter fyringen af Marcio Fernandes som cheftræner. Duoen med Fernando Marchiori og Dejair Ferreira er holdets FEMTE trænerkonstellation denne sæson, og man famler stadig efter en spillemæssig retning.

Topscorer Ytalo med seks mål har ikke scoret i de seneste otte kampe, og holdet mangler i den grad målnæse med hele 10 spillere i truppen, som er noteret for blot en enkelt fuldtræffer.

Gæsterne fra Chapecoense risikerer også at være voldsomt ramt offensivt til kampen her. Topscorer Bruno Nazario har misset de seneste tre kampe og kæmper med at blive en skade kvit, mens vicetopscorer Alisson Farias helt sikkert misser kampen efter at være blevet skadet. Tredjetopscorer Rodrigo Freitas har været skadet i snart halvanden måned, sådan så det offensive ansvar mere eller mindre hviler på 35-årige Kayke. Veteranangriberen scorede seks mål for AaB mellem 2011 og 2013, men har blot scoret to gange på 900 minutters fodbold denne sæson.

Uafgjort vil ikke passe nogle af holdene voldsomt skidt i en tæt bundduel, så her ligner under 2,5 mål et af weekendens mest sandsynlige spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,36)

Leanders Listige – lørdag d. 16. september kl. 17:00

Al Hazm – Al Taae: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,07 ved bet365*
Saudi Arabien, Pro League

Golfen er ramt af voldsom efterårsvarme, og på Al Hazms hjemmebane i Rass loves der 41 grader ved kickoff lørdag ved kickoff.

Det bør ikke ligefrem skabe mere gunstige forhold for to lavtscorende mandskaber til at levere en målfest. Al Hazm er sidst i Pro League efter fem runder med en målscxore på 2-10 – halvdelen af målene er dog faldet i en og samme kamp mod Cristiano Ronaldo og Al-Nassr, ligesom det endte 1-3 mod et andet tophold fra Al-Ahl.

Mod de mindre glamourøse hold i rækken har man spillet 0-0 mod Al Feiha og 1-1 mod Al Khaleej, og uden at fornærme Al Taae, er lørdagens gæster heller ikke lykkedes med at samle en skræmmende stærk trup endnu.

To 1-0 sejre har givet Al Taae sæsonens foreløbige seks point, og offensivt har man sat sin lid til den tidligere Twente- og Ludogorets-angriber Virgil Misidjan, som dog ikke har scoret endnu.

Defensivt føres der an af den tidligere Ingolstadt, Werder Bremen og Nürnberg-forsvarer Robert Bayer, som har 89 Bundesliga-starter på CV’et, og fire af holdets syv mål imod er kommet mod to af de stærkere tophold i Al Ittihad og Al Ahli.

Med varmen in mente, ligner det fin spilværdi på maksimalt to fuldtræffere.

Spil Leanders Listige til odds 2,07* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – fredag d. 15. september kl. 20:15

Estrela – FC Porto: Porto vinder og under 2,5 mål til odds 3,75 ved bet365*
Portugal, Primeira Liga

FC Porto har haft en god håndfuld spillere på internationale opgaver for diverse landshold, og derfor er der ikke meget restitutionstid til profiler som Diogo Meireles, Mehdi Taremi og Nico Gonzalez.

Allerede tirsdag venter en krævende kamp på neutral grund i Hamborg mod Shakhtar Donetsk, og derfor vil det undre, hvis Sergio Conceicaos tropper går benhårdt efter at smadre Estrelas oprykkere fredag aften i Amadora.

Hjemmeholdet gik konkurs i 2011 og genopstod i 2020 som en ny klub. Siden er det gået hurtigt med at komme op i rækkerne, og 14 år efter man blev tvangsnedrykket fra Primeira Liga, er man tilbage i det bedste selskab igen.

Bookmakerne holder dog Estrela som rækkens klart dårligste hold, og selvom Transfermarkt ikke er alverden, er det alligevel bemærkelsesværdigt, at den samlede trup vurderes til 10 millioner euro – under en fjerdedel af hvad Porto-keeper Diogo Costa vurderes til alene!

Sidste sæson vandt Porto med 2-0 ude over både Gil Vicente og Portimonense inden Champions League-udekampe i Leverkusen og Madrid, og cruise control cifre som 1-0 eller 2-0 kunne også sagtens komme i spil fredag aften. Holdets seneste TI udesejre i Primeira Liga har alle været på et enkelt eller to mål.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar