18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Måljagt og krydstogt i det engelske

Leanders Luringer går rent engelsk i midtugen med to gange gedigen måljagt og et frækt kryds i de lavere rækker.


Foto: Andrew Orchard sports photography / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 24. april kl. 20:45

Coventry – Hull: Over 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
England, Championship

Coventry fik knust deres hjerter søndag med nederlag på 3-4 til Manchester United efter straffesparkskonkurrence, men man kæmpede forbilledeligt og kunne have scoret fem gange på United i løbet af de i alt 120 minutters fodbold inden konkurrencen fra 11-meterpletten.

I stedet må man nu klynge sig til det spinkle håb om oprykningsplayoff, men det indebærer omgående reaktion mod konkurrenterne fra Hull, som også jagter Norwich på sjettepladsen. “Kanariefuglene” har 72 point for 44 kampe, mens Hull har 66 point for 43 kampe og Coventry på 63 point for 42 kampe. To sejre i de kampe, man har i hånden i forhold til Norwich vil altså bringe dem tre point efter Norwich, ligesom Hull-sejr onsdag vil give dem mulighed for den vitale top6-placering.

Uafgjort er med andre ord forbudt, og udover en ubrugelig 0-0’er i Watford senest, har Hull spillet friskt til i april måned med 3-0 over QPR, 2-2 mod Middlesbrough, 3-1 mod Cardiff og 1-3 mod Leeds, mens Coventry har utrolige 16 af 17 kampe over 2,5 mål i Championship siden nytår.

Voldsomt stærke 1,72 for mindst tre scoringer i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – tirsdag d. 23. april kl. 20:45

Cheltenham – Peterborough: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
England, League One

Must-win kamp for begge mandskaber i League One, hvor Cheltenham rykker endegyldigt ud med alt andet end tre point.

I toppen af rækken kan Peterborough stadig rykke direkte op, hvis man vinder kampen i Cheltenham og slår Bolton i sidste runde, mens Derby til gengæld skal lide et sensationelt nederlag til allerede nedrykkede Carlisle. Målscoren er i spil i både i forhold til at hente Bolton på tredjepladsen og Derby på andenpladsen, så en storsejr her vil også gavne “The Posh”.

Cheltenham har været et underholdende bekendtskab i april med fem ud af seks kampe over 2,5 mål plus begge hold scorer, mens Peterborough har den klart dårligste defensiv af de fire tophold med 56 mål imod sig i 44 kampe og kun to Clean Sheets i de sidste 10 kampe.

3-0 til Peterborough i det omvendte opgør, men her bør det blive rendyrket Vilde Vesten-fodbold med flot betaling på mindst tre mål og scoringer fra begge sider.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – tirsdag d. 23. april kl. 20:45

Cheshunt – Horsham: Uafgjort til odds 3,80 ved bet365*
England, Ryman Premier Division (Isthmian Premier)

Frækt kryds mellem Cheshunt og Horsham, som begge har en kamp i hånden i forhold til flere af konkurrenterne i top og bund.

Med uafgjort sikrer Horsham endegyldigt oprykningsplayoffs og går forbi Wingate/Finchley på rækkens 4.plads. Selvom man teoretisk set kan nå 3.pladsen i rækken, er det usandsynligt, at holdene foran taber terræn i sidste runde, og derfor bør fokus være på endegyldigt at sikre en top5-placering, som giver adgang til at spille om oprykning til National League South.

Længere nede i rækken er Cheshunt stadig involveret i den tætte nedrykningsduel, hvor kun målscore adskiller dem fra Margate på den forkerte side af stregen. Et point vil derfor være enormt dyrebart, da man i sidste runde så kan leve med nederlag og stadig holde Margate under sig, med mindre de uventet slår Billericay fra 6.pladsen på fremmed græs. Cheshunt har umotiverede Hashtag United på udebane i sidste kamp, som dog stadig er en bøvlet en af slagsen, hvorfor et forspring på et point vil være fuld værd i kampen her.

Alt for høje 3,80 på en deler her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar