18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Målfest på Vestegnen og kort til midtbanekriger

Brøndby – FCN, FCK – Hvidovre og mandagskampen i AGF – Randers udgør 13. rundes Superliga-Luringer fra Benjamin Leander

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Dejan Obretkovic

Leanders Lette – søndag d. 29. oktober kl. 18:00

Brøndby – FC Nordsjælland: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365*
Superligaen, 13. runde

Der har været god succes med at anbefale “begge hold scorer og over 2,5 mål” i Brøndby mod FCN siden starten af sidste sæson. FCN har fire sejre ud af fem mulige med sejrscifrene 2-1, 2-1, 3-1 og 3-1, mens Brøndby sejrede med 5-1 i sæsonens sidste kamp i maj måned tidligere i år.

Brøndby er svækket defensivt med fraværet af karantæneramte Frederik Alves Ibsen, mens FCN til gengæld er svækket på ressourcer efter at være gået fra banen i Slovakiet i Conference League mod Spartak Trnava så sent som klokken 23:00 torsdag – blot 67 timer før kickoff på Vestegnen.

Logiske 1,90 på, at begge hold kommer på tavlen med mindst tre scoringer. Uafgjort bør være utilfredsstillende for begge hold med tanke på, at FCK med 80% sandsynlighed har slået Hvidovre dagen forinden og derfor er hhv. fire og syv point foran de to hold med en kamp i hånden.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – lørdag d. 28. oktober kl. 16:00

FC København – Hvidovre: FCK vinder med rent bur til odds 2,10 ved bet365*
Superligaen, 13. runde

Lidt af et Captain Obvious-bet her, men et uhyre velbetalt et af slagsen, for som beskrevet i Leanders Lup for 12. runde, har Hvidovre sat Superliga-bundrekord ved blot at score fem gange på de første 1.080 minutters fodbold.

Samtlige Hvidovres fem mål er scoret efter indlæg og/eller dødbolde, og her bør FCK være rustet godt nok til at afvise Hvidovre på forholdsvis simpel vis – modsat mod Vejle, hvor jyderne spillede på spidskompetencerne hos frontløber German Onugkha og flere gange fik sat farlige omstillinger i gang. Her er Hvidovre med længder det hold, der har færrest omstillinger i Superligaen, så det er voldsomt svært at se Hvidovre score på andet end en dødbold eller en tilfældighed.

Mod de tre tophold, som har over 2,0 point i snit – Silkeborg, FCK og Brøndby – har Hvidovre i fire kampe skabt to store chancer på mindst 0,30 xG, der begge kom mod Silkeborg i blæsevejrskampen sidste runde.

FCK har naturligvis ikke lang restitutionstid efter det smertelige nederlag på Old Trafford, og Jacob Neestrup kommer givetvis til at rotere de mere slidte spillere i truppen. Det ændrer dog ikke på, at FCK står i det laveste odds (1,22) i en Superliga-kamp siden en hjemmekamp mod Silkeborg i efteråret 2019, og derfor skal skyhøje 2,10 på FCK-sejr med rent bur være et af de bedste SL-spil i sæsonen.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – mandag d. 30. oktober kl. 19:00

AGF – Randers: Mads Enggård (RFC) får kort til odds 3,75 ved bet365*
Superligaen, 13. runde

Randers’ Mads Enggård står noteret for tredjeflest defensive dueller blandt de centrale midtbanespillere i Superligaen og er allerede også noteret for tre advarsler i sæsonen.

Får Enggård en advarsel i kategorien grov (6 point) går han i karantæne mod FCK i næste runde, men det holder ham næppe tilbage i opgøret mod AGF, hvor Enggård i øvrigt også så gult i det omvendte opgør i denne sæson, ligesom han så gult i Århus i sidste sæson også, endda fra mandagens dommer Peter Kjærsgaard, som snitter et stykke over fire kort pr. kamp i denne sæson.

AGF trækker flest frispark af alle Superliga-hold i denne sæson, og alt i alt skal næsten fire gange indsatsen på en billet til Randers’ nummer otte være velbetalt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar