18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Leverkusen-lokomotivet tordner videre

Leanders Luringer har CL-fiduser, EL-fiduser og et tophold fra Championship på midtuge-menukortet tirsdag til torsdag.


Foto: AP / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – tirsdag d. 30. april kl. 21:00

Coventry – Ipswich: Ipswich -0,5 (AH) til odds 1,83 ved bet365*
England, Championship

Coventrys flotte sæson sluttede fladt med et hjerteskærende straffenederlag til Manchester United i FA Cup-semifinalen og dernæst et nederlag til Hull, som definitivt slukkede “Sky Blues'” oprykningsdrømme.

Kampprogrammet har været hårdt for Coventry, som tirsdag aften spiller den ottende kamp i april, hvorimod Ipswich blot spiller den sjette.

Gæsterne er i Pole Position til at sikre oprykning til Premier League med samme pointantal som Leeds, men en kamp mindre spillet. Vinder man i Coventry, kan man nøjes med uafgjort mod bundproppen Huddersfield, som med 99,99% sandsynlighed er rykket ud, så forvent et topmotiveret udehold mod et hårdtprøvet hjemmehold, der næppe har meget tilbage at skyde med i sæsonens næstsidste kamp.

Godkendt odds på Ipswich-sejren.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – torsdag d. 2. maj kl. 21:00

Roma – Leverkusen: Leverkusen -0,5 (AH) til odds 2,08 ved bet365*
Europa League, 1. semifinale

Leverkusen er ustoppelige i sæsonen, hvor man for 10. gang i sæsonen scorede et pointgivende mål i overtiden, da man kom tilbage fra 0-2 mod Stuttgart i weekenden og fremtvang 2-2 i det allersidste minut.

Mesterskabet er forlængst sikret i Bundesligaen, men nu går man efter både pokaltitel og Europa League-titel, og man har fået en glimrende lodtrækning i et Roma-hold, som har været komplet chanceløse mod kompetent modstand i Serie A i denne sæson.

Mod de fire hold over dem i tabellen har romerne tabt rub og stub mod Bologna, Milan, Juventus og Inter med 0 point i syv indbyrdes opgør, og selvom man slog Milan ud med sammenlagt 3-1, er der ingen tvivl om, at suveræne Leverkusen er klare favoritter i Rom torsdag aften.

Over dobbelt-op på det ubesejrede, tyske lokomotiv er i den høje ende.

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 1. maj kl. 21:00

Dortmund – Paris SG: 0-0 efter 1. halvleg til odds 3,75 ved bet365*
Champions League, 1. semifinale

Bookmakerne er forholdsvis sikre på et brag af en kamp mellem Dortmund og PSG med masser af mål, men holdene mødtes i gruppespillet, hvor PSG vandt 2-0 hjemme, mens det blev 1-1 på tyskernes hjemmebane.

Begge kampe stod 0-0 efter de første 45 minutter, og i sagens natur er en semifinale altid ekstremt vigtig, hvorfor ekstra agtpågivenhed må forventes her.

De mindre risikovillige kan teste X ved pausen til et stykke over odds 2, men vi går efter den frække nulløsning efter 1. halvleg her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar