18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Landsholdets vilde stime fortsætter

Fodboldsæsonen 23/24 er ovre, men EM-slutrunden i 2024 venter forude. Leanders Luringer kigger på testkampe denne midtuge, hvor Danmark bla. tager mod Sverige.


Foto: AP/ Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 5. juni kl. 21:30

Spanien – Andorra: Over 2,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 1,40 ved bet365*
Landskamp

Spillet her går effektivt på, at Spanien skal vinde med mindst tre og holde Clean Sheet.

Testkamp på lille, intime Estadio Nuevo Vivero i Badajoz, hvor der er udsolgt til sidste plads blandt 15.000 tilskuere. Spanierne tester sig blødt af i to testkampe mod miniputnaboerne fra Andorra og Nordirland inden det går løs mod Kroatien om 10 dage, og der er lagt op til et selvtillidsboost fra start af mod Andorra, som gik gennem EM-kvalifikationen med to point af 30 mulige og en målscore på 3-20, herunder nederlag på udebane mod Schweiz (0-3) og Rumænien (0-4)

Andorra tester sig sjældent mod stor modstand, men når det en sjælden gang sker, er der ikke meget modstand at hente. Portugal vandt 7-0 i 2020, mens Polen, Spanien og Frankrig alle vandt med 4-0 i 2012 og to gange 2004.

Spanierne har ikke mødt så ringe modstand som Andorra i en testkamp for nylig, men man testede sig af på præcis samme tidspunkt mod Litauen inden EM 2021, hvor man nemt vandt 4-0 over noget bedre baltisk modstand.

Sats derfor på, at de spanske stjerner forkæler publikum og vinder med mindst 3-0.

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – tirsdag d. 4. juni kl. 19:45

Østrig – Serbien: Østrig til odds 2,10 ved bet365*
Landskamp

Østrigerne har set forvandlede ud under Ralf Rangnick som ny landstræner. Efter en hård overtagelse i sommeren 2022, hvor Østrig tabte fire ud af seks Nations League kampe til bla. Danmark, kom Rangnicks tropper for alvor efter det, og har i de seneste 14 kampe vundet 11, spillet to uafgjorte og tabt en enkelt, hvor to af de tre pointtab kom mod Belgien.

Sejrene beløber sig bla. til 2-0 over Tyskland, 6-1 over Tyrkiet, 2-0 og 3-1 over Sverige samt 2-0 over Italien. Det er altså ikke rendyrket keglemodstand undervejs i forløbet, og derfor er det også nærliggende at tro på, at holdet fortsætter de positive resultater som opvarmning til EM-åbningskampen mod Frankrig 17. juni.

Man møder et serbisk hold, som lever meget på fight og ild i øjnene – noget, der ikke for alvor rimer på testkamp med begrænset opbakning på de gæstende lægter. Træningskampene i marts måned var et fint eksempel på dette, hvor serberne tabte 0-4 til Rusland og med mindst mulige margin vandt med 1-0 mod kummerlige Cypern.

Som optakt til EM i 2021 tabte serberne 0-1 til Japan og spillede 1-1 mod Jamaica, så østrigerne virker som det markant bedre hold i dette matchup.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 5. juni kl. 19:00

Danmark – Sverige: Danmark holder målet rent til odds 3,00 ved bet365*
Landskamp

Danmark har ikke lukket mål ind i en testkamp på eget græs siden 1-1 mod Tyskland i juni 2017. Siden har Panama, Chile, Mexico, Østrig, Luxembourg, Flrøerne, Bosnien, Serbien og Schweiz alle banket forgæves på Kasper Schmeichels mål, og selvom danskerne har leveret forholdsvis undervældende fodbold i efterhånden halvandet år, har der ikke været meget at udsætte på det defensive spil, hvor danskerne stadig giver vældig få store chancer væk.

Svenskerne kommer med ny gejst under Jon Dahl Tomasson som ny landstræner, og i glimt har der også været godt med offensiv ambition under det nye hold, hvor navne som Isak, Kulusevski og Gyökeres da også udgør en yderst potent offensiv.

Svenskerne har dog ikke anden motivation end at slå sine naboer, hvorimod Danmark står foran en EM-slutrunde. Læg dertil, at de tre føromtalte navne også kommer fra en lang sæson med tonsvis af kampe, så alt andet lige skal det være velbetalt med en tredobling af indsatsen, hvis Danmark holder nullet for mægtige TOLVTE gang i træk i en hjemme-testkamp.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar