18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Landsholdet runder 2023 af med stil

Danmark spiller kun for ranglistepoint og æren i Belfast, men den vigtige sejr over Slovenien bør give afsat til ny, dansk triumf mod et slattent nordirsk mandskab.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Frederikke Jensen

Leanders Lette – mandag d. 20. november kl. 20:45

Nordirland – Danmark: Danmark vinder til odds 1,60 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Nordirerne har været forfærdelige i kvalifikationen med seks point ud af 27 mulige – hvert og et hentet mod verdens dårligste landshold fra San Marino. I det forsmædelige 0-4 nederlag mod Finland manglede et hav af skadede profiler som målmand Bailey Peacock-Farrell, anfører Jonny Evans, midtbanemanden Ali McCann og 4.topscorer Gavin Whyte samt angriberen Shayne Lavery.

Man kunne ikke mønstre en eneste spiller fra et Premier League-hold, og derfor bør Kasper Hjulmands tropper være i stand til at indfri favoritværdigheden med et hold, som stadig ser stærkt ud på trods af ventede rotationer.

Typer som Jesper Lindstrøm, Anders Dreyer, Matt O’ Riley, Morten Hjulmand og Frederik Rønnow bør alle være klar til at gribe deres chance, og forskellen i moral på de danske gruppevindere samt et detroniseret nordirsk hold, som kommer med en rejse til Finland i benene og en 0-4 snitter på rygraden bør være nok til, at danskerne napper den ottende sejr i 10 forsøg og runder kvalifikationen af med stil.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til X,XX)

Leanders Listige – mandag d. 20. november kl. 20:45

Nordirland – Danmark: Danmark vinder og under 2,5 mål til odds 3,25 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Nordirerne har været tunge at danse med på eget græs, og ikke siden et 0-3 nederlag til Island i 2006, har noget hold besejret dem med mere end to mål på trods af, alle de store nationer som Italien, Portugal, Tyskland og Schweiz har besøgt Belfast.

Holdets seneste fem nederlag har været på cifrene 0-1, og lignende resultat kunne være på bedding mandag aften i den nordirske hovedstad, hvor Danmark kommer fra et fint resultat i Parken, hvor slovenerne kun en enkelt gang afsluttede indenfor rammen – det med scoring til følge på et direkte frispark.

Nordirerne har seks af syv nederlag i gruppen uden at score, og selvom det danske hold planlægger rotationer i alle kæder, bør stammen og taktikken stadig være så indgroet, at et svagt nordirsk mandskab med adskillige profiler ude aldrig kommer til at give det danske landshold defensive problemer.

Gå efter 1-0 eller 2-0 til et pænt stykke over tre gange indsatsen.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Leanders Langskud – mandag d. 20. november kl. 20:45

Nordirland – Danmark: Kasper Dolberg (DAN) 1. målscorer i kampen til odds 5,50 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Brandvarme Kasper Dolberg fik kun fire minutters spilletid i Parken i fredags og bør være et logisk førstevalg på toppen mod Nordirland. Anderlecht-angriberen har ni scoringer på 1.050 minutters spilletid i den belgiske liga i denne sæson, og på landsholdet er scoringssnittet faktisk også ualmindelig pænt med seks scoringer på 900 minutters spilletid ved slutrunder, kvalkampe og Nations League-optrædener.

Nordirerne er ramt i defensiven, hvor Dolberg formentlig skal dækkes op af Eoin Toal fra Bolton i League One, Paddy McNair fra Middlesbrough og Daniel Ballard fra Sunderland. Alt andet lige spillere på et niveau, hvor Dolberg mere end godt kan være med.

I en kamp uden alt for mange mål i vente, er der bedre værdi i at gå efter “Dolleren” som 1. målscorer end almindelig scoring fra Dolberg.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar