18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Mere succes til Barcelonas kvinder

Benjamin Leander disker op med velbetalte kortspecials fra hadets opgør mellem Brasilien og Argentina samt vigtige Wales mod Tyrkiet, og så er han gået ombord i kvindernes Champions League, hvor de forsvarende mestre fra FC Barcelona er i spil.

Odds og optakt til Frankfurt - Barcelona onsdag den 22. november 2023 klokken 21:00.

(Foto: IMAGO / NurPhoto)

Leanders Lette – onsdag d. 22. november kl. 21:00

Frankfurt kvinder – FC Barcelona kvinder: Halvleg/Fuldtid: Barcelona/Barcelona til odds 1,53 ved bet365*
Champions League, kvinder

Intet hold på kloden kommer i nærheden af Barcelonas kvaliteter på kvindesiden. Holdet buldrer mod endnu en suveræn sæson og er i de første 10 kampe i alle turneringer i 2023/24-sæsonen noteret for 10 sejre og en målscore på 44-1. I weekenden blev de nærmeste konkurrenter fra Real Madrid søndersmadret med 5-0 i kvindernes El Clasico efter 3-0 ved pausen, og INTET tyder på, at Barca kommer til at træde på bremsen, når de gæster Frankfurt i kvindernes CL-gruppespil.

Frankfurt blev 3’er i kvindernes Bundesliga i sidste sæson, men har minimalt med international erfaring og deltager i sit første CL-gruppespil. Man har lagt undervældende ud i Bundesligaen med 14 point for de første otte kampe, hvilket kun er nok til en femteplads. Truppen er ikke blevet forstærket nævneværdigt i forhold til sidste sæson – tværtom har man mistet midtbaneankeret Sjoeke Nüsken til Chelsea i Premier League.

Barcelona har 12 gruppespilssejre i 13 kampe siden formatet blev relanceret i 2021/22-sæsonen, og kun to af sejrene har ikke været efter en pauseføring. Fin betaling på, at de suveræne spaniere sætter sig på kampen fra start og vinder efter også at have ført ved pausen.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til X,XX)

Leanders Listige – onsdag d. 22. november kl. 01:30

Brasilien – Argentina: Leandro Paredes (ARG) får kort til odds 2,50 ved bet365*
VM-kvalifikation, Sydamerika

Garanti for dårlig stemning på Maracana, hvor Brasilien møder ind for første gang NOGENSINDE med to kvalifikationsnederlag i træk. Også Argentina kommer fra en dårlig oplevelse efter højest uventede 0-2 hjemme mod Uruguay, og uden nogen former for undtagelse har der været drama de sidste fem gange, de to hold har mødt hinanden de sidste fem år.

Selv i ubetydelige venskabskampe er kortene fløjet til højre og venstre, og en enkelt spiller udmærker sig kontinuerligt i opgørene: Argentinernes Leandro Paredes.

Roma-spilleren har modtaget gult kort i fire af de fem kampe og vil helt sikkert også komme i ilden på den centrale del af banen i rigeligt med boldslagsmål med de brasilianske spillere.

Paredes har fem kort i 11 Serie A-kampe denne sæson, og det skal være et kast med en mønt om, hvorvidt han havner i dommerens sorte bog natten til onsdag dansk tid i en affære, hvor der må forventes 6-7-8 kort i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – tirsdag d. 21. november kl. 20:45

Wales – Tyrkiet: Mert Günok (TUR) får kort til odds 10,00 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe D

Saftig betaling på kort til Tyrkiets rutinerede sidsteskanse Mert Günok, som godt nok ikke har fået kort på landsholdet i 19 kampe i Nations League og kvalifikationsregi, men som til gengæld to gange i otte starter for Besiktas i denne sæson har fået kort for tidsudtræk, foruden et direkte rødt kort mod Galatasaray i det store Istanbul-derby.

Tyrkerne skal bruge et enkelt point for at sikre sig den vigtige gruppesejr, som placerer dem i andet lag ved EM i Tyskland næste sommer. Waliserne SKAL vinde og håbe på, at Kroatien smider point mod Armenien. Derfor bør det blive med hjemmeholdet som den dominerende faktor og tyrkerne i afventende tilstand.

Slovenske Matej Jug er noget overraskende sat i spidsen for opgøret – han havde bla advarsel for tidsudtræk til Kasakhstans keeper i en kval-kamp til VM mellem Ukraine og Kasakhstan, ligesom han havde det til Betis’ keeper mod Roma i sidste sæsons Europa League-gruppespil.

Meget svært ikke at finde argumenter for, at odds 10 er noget for højt på kort til tyrkernes keeper.

Spil Leanders Langskud til odds 10,00* (spilbar til 7,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar