18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Kent Nielsens forbandelse fortsætter

Superligaen er tilbage efter landsholdsophold, og Benjamin Leander har fundet sine tre bedste tips frem til 16. runde.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Morten Kjær

Leanders Lette – lørdag d. 25. november kl. 19:00

Viborg – FC København: Begge hold scorer til odds 1,66 ved bet365*
Superligaen, 16. spillerunde

FCK har ikke forsvaret imponerende i denne sæson, og man møder et Viborg-hold, som mod Jacob Neestrups FCK-hold har scoret i tre af fire indbyrdes opgør.

Det er et tab, at Renato Junior afsoner karantæne i front efter sit svage røde kort i Århus i sidste runde, men Anosike Ementa bør give FCK-defensiven rigeligt at forholde sig til, og så bør Ibrahim Said også på et eller andet tidspunkt stemple ind med et offensivt slutprodukt.

FCK’erne har haft mange spillere på landsholdsopgaver, som først er returneret til København i løbet af onsdagen, og traditionelt har FCK ikke haft for vane at brænde banen af efter landsholdspauser, hvor 2-2 mod FCN og 2-1 mod Vejle er facit i denne sæson, mens man i sidste sæson vandt 2-1 over FCN og 1-0 over AGF – begge hjemme i Parken.

En snert af værdi i begge hold til at komme på tavlen.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – mandag d. 27. november kl. 19:00

Silkeborg – FC Midtjylland: FCM til odds 2,30 ved bet365*
Superligaen, 16. spillerunde

Kent Nielsen har ikke slået FCM på eget græs som cheftræner siden juli 2014 – siden da har han som AaB- OB- og Silkeborg-træner tabt syv og spillet tre uafgjorte, heraf fem nederlag og to uafgjorte i den tid, der har været kunstgræs på JYSK Park.

Silkeborg gik på landsholdspause med flere undervældende indsatser, især defensivt, hvor SIF i de sidste fire kampe mod Hvidfovre, OB, Viborg og Randers gav otte store chancer væk – en stor chance mindre end man gav væk i de første 11 runder af sæsonen, hvor man mødte markant bedre hold.

FCM virker til gengæld til for alvor at være kommet i gear med integrationen af nyindkøb som Sverri Ingason, Cho Gue-Sung og teenageren Dario Osorio. Holdet er ubesejrede siden 0-3 mod FCN helt tilbage i runde seks, og man har scoret mindst to mål hele otte runder i træk.

SIFs Oliver Sonne har været på landsholdsopgave med Peru og er givetvis tvivlsom til opgøret her grundet sen hjemkomst, men uanset hvad bør FCM kunne fortsætte holdets fine sejrsstime og vinde over lokalrivalen.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – søndag d. 26. november kl. 16:00

Randers – OB: Uafgjort til odds 3,60 ved bet365*
Superligaen, 16. spillerunde

Få opgør i Superligaen har X skrevet mere over sig end Randers mod OB, og det har da også været udfaldet de sidste tre gange, de to mandskaber har sat hinanden stævne i Superligaen.

OB har været på ryste-sammen-tur i landsholdspausen og kommer stadig som lidt af en ubekendt størrelse under midlertidig træner Søren Krogh, mens Randers har løftet sig betragteligt de senere par runder, men stadig mangler evnen til at lukke kampene. Kronjyderne havde ligget nummer tre, hvis man havde fløjtet Superliga-kampene af efter 1. halvleg, men har lukket voldsomme 19 mål ind de sidste 45 minutter af SL-kampene.

De seneste syv indbyrdes Superliga-opgør mellem holdene er maksimalt afgjort af et enkelt mål, og derfor skal odds 3,60 være til den markant høje side på endnu en tæt kamp uden vinder.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar