18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Kæmpe rundrejse i midtugens Luringer

Benjamin Leander kommer rundt i alle verdenshjørner i ugens første Luringer, hvor destinationerne er Barcelona, Malabo og Rio Grande do Norte.

Foto: IMAGO / Sven Simon

Leanders Lette – tirsdag d. 14. november kl. 21:00

Barcelona – Benfica: Barcelona vinder og holder nullet til odds 1,36 ved bet365*
Champions League, kvinder

For omtrent et år siden søndersmadrede Barcelona Benficas kvinder med 9-0 i Champions League-gruppespillet, og til portugisernes begrænsede glæde, går turen nu igen den korte vej henover den iberiske halvø for at møde verdens med afstand bedste klubhold.

For et år siden havde Benfica nul skud på mål og nul hjørnespark, og portugiserne er henover sommeren blevet flere profiler fattigere, her i blandt sidste sæsons suveræne CL-topscorerduo med Cloe Lacasse og Ana Vitoria, som er skiftet til hhv. Arsenal og PSG. De udenlandske erstatninger er primært ubeskrevede brasilianere samt tyske spillere fra midter- og bundklubber, mens Barcelona stadig fremstår i urimelig stærk form og blot giver odds 1,60 gange indsatsen for igen at vinde Champions League i denne sæson.

Selvom 1,36 ikke er meget, skal der stadig være fin værdi i, at Barca vinder uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Lette til odds 1,36* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – onsdag d. 15. november kl. 14:00

Ækvatorialguinea – Namibia: Ækvatorialguinea til odds 1,83 ved bet365*
VM-kvalifikation, Afrika

Ækvatorialguinea har en vanvittigt stærk hjemmebane på nationalstadionet i Malabo, hvor man i de seneste 10 kval-kampe i VM- og Africa Cup of Nations regi kan fremvise følgende resultater:

1-0 over Libyen, 1-0 over Tanzania, 2-0 over Libyen, 2-0 over Botswana, 1-0 over Tunesien, 1-0 over Marokko, 1-0 over Sudan, 1-0 over Mauritanien, 2-0 over Zambia og 1-0 over Tunesien.

Landet er i en rivende udvikling og kommer med 21 spillere, som til dagligt er professionelle i europæisk fodbold, ligesom 11 af de 26 udtagne spillere er 23 år eller yngre. Hele 11 spillere spiller til dagligt i spansk fodbold med anfører Emilio Nsue, keeper Jesus Owono og forsvarsspilleren Saul Coco som de største profiler fra hhv. Intercity, Alaves og Las Palmas.

Namibia kommer til kampen med blot en enkelt europæisk spiller i form af Ryan Nyambe fra Derby, mens resten af truppen primært gør sig i den sydafrikanske liga. På alle måder et pænt leverpostejsagtigt mandskab uden store meritter under landstræner Colin Benjamin frasorteret 2-1 sejren over Cameroun i Africa Cup of Nations-kvalifikationen på hjemmebane tidligere i år.

Hjemmenbanefordelen er gigantisk på det afrikanske kontinent, og derfor får ækvatorialguineanerne også tilliden her til fin betaling.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,70)

Leanders Langskud – onsdag d. 15. november kl. 01:30

ABC – Juventude: Juventude vinder og under 2,5 mål til odds 3,20 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Tredjesidste runde i den brasilianske Serie B, hvor ABC forlængst er rykket ned i den tredjebedste række efter horrible tre sejre de første 35 runder.

Holdet har blot fået tre point ud af 45 mulige mod top8-holdene i Serie B fordelt på tre uafgjorte og 12 nederlag, og mod oprykningsjagtende Juventude får man det formentlig svært påny. Både højrebacken Gedeilson og det defensive midtbaneanker Ramon er i karantæne, mens topscorer Paulo Sergio ikke har spillet den sidste måned pga. skade.

Derfor er Juventudes odds 1,50 favoritværdighed kun fair, men holdet bør ikke gå målamok i Rio Grande do Norte-provinsen natten til onsdag dansk tid. Blot to gange i sæsonen har Juventude scoret mere end to mål i en Serie B-kamp, mens 11 af holdets i alt 17 sejre til gengæld har været på 1-0 eller 2-0. Holdet er en del af en vanvittig tæt topstrid, hvor blot tre point skiller nummer to fra nummer seks i rækken med to spillerunder igen. Der er direkte oprykning til top4, og Juventude har en kamp i hånden i forhold til flere af de øvrige tophold. Derfor er sejr her et absolut must.

Brandvarme Gabriel Taliari, som blev hentet i Serie C tidligere på efteråret og som har scoret seks mål i sine første ni starter, afsoner dog karantæne til opgøret her, og i forvejen sidder veteran-angriberen Nene på 42 stadig ude – selv i en fremskreden alder er han stadig topscorer for Juventude med syv mål, så gæsterne mangler altså en tredjedel af deres scorede mål i sæsonen til kampen her.

Udfra den præmis skal det være aldeles fremragende at få over tre gange indsatsen på cruise control sejr til Juventude.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar