18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Jorden rundt med eksotiske midtugetips

Benjamin Leander disker op med sæsonens mest eksotiske spiltips, hvor vi skal til Curacao, Sri Lanka og Bhutan for at finde guld til midtugen.

Leanders Luringer. Foto: IMAGO / Just Pictures, Daniela Porcelllix

Leanders Lette – onsdag d. 18. oktober kl. 03:00

Curacao – Trinidad/Tobago: Curacao +0,5 (AH) til odds 1,55 ved bet365*
CONCACAF Nations League, League A.

Trinidad/Tobago har været som skudt ud af et lykkehjul i de første tre runder, hvor holdet har haft færrest afslutninger af alle 12 hold i A-grupperne, men har scoret på syv afslutninger ud af 10 mulige indenfor rammen i tre knebne et-måls-sejre.

Curacao har til sammenligning 12 skud indenfor rammen, en enkelt scoring og 0 point efter de første tre kampe, men Curacao råder over et aldeles glimrende mandskab, hvor halvdelen af truppen til dagligt ernærer sig i enten Eerste Divisie elller Æresdivisionen grundet landets status som tidligere hollandsk koloni, ligesom Juninho Bacuna fra Birmingham og bror Leandro fra Watford også er fast inventar på holdet.

Hos Trinidad kommer halvdelen af truppen fra den hjemlige liga, som alt andet lige rangerer som den næstdårligste af de 14 registrerede fuldtidsprofessionelle ligaer, og holdets seks spillere fra den næstbedste amerikanske række bør ikke være på et niveau, hvor Curacao for alvor ryster i bukserne.

Ganske fin betaling på, at firkløverne slipper op for Trinidad natten til onsdag. Gå efter mindst et point til Curacao her.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – tirsdag d. 17. oktober kl. 11:30

Sri Lanka – Yemen: Sri Lanka +0,5 (AH) til odds 2,02 ved bet365*
VM-kvalifikation, Asien. 2. kamp (Første kamp 3-0 Yemen)

I en ellers fuldstændig lige VM-kvalifikationskamp endte Sri Lanka med at tabe ekstremt hårde 0-3 til Yemen i en kamp, hvor yemenitterne på saudiarabisk, neutral grund scorede til 2-0 og 3-0 på langskud fra over 20 meter ude. Kun en enkelt gang fik yemenitterne afsluttet fra DangerZone, og her endte det med scoring.

Nu venter en lang tur ned til Sri Lanka, hvor luftfugtigheden i Colombo er en helt anden end yemenitterne er vant til. Holdet består mestensdels af spillere fra den hjemliga liga, mens der er tilføjet en håndfuld spillere, som til dagligt ernærer sig i ligaerne i Bahrain og Syrien.

Sri Lanka er i den grad ikke world beaters og er oppe på 14 nederlag i de seneste 15 landskampe, men Yemen er sandt for dyden ikke meget bedre med en sejr, to uafgjorte og 12 nederlag i samme periode, som altså er inklusive 3-0 sejren fra forleden. Sri Lanka kommer med en lang række legionærer fra europæisk fodbold, bla. det tidligere Tottenham-talent Dillon da Silva samt Marvin Hamilton med over 100 kampe i de engelske, nationale ligaer. Anfører Ahmed Razeek fik en enkelt kamp for Union Berlin i 2013/14-sæsonen, og alt andet lige er det svært at se hvorfor Yemen skal være så klare favoritter på fremmed territorie. Gå defor efter Sri Lanka til ikke at tabe opgøret-

Spil Leanders Listige til odds 2,02* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – tirsdag d. 17. oktober kl. 14:00

Bhutan – Hong Kong: Under 2,5 mål til odds 4,00 ved bet365*
VM-kvalifikation, Asien. 2. kamp (Første kamp 4-0 Hong Kong)

Der er en verden til forskel på at spille ude og hjemme for lillebitte Bhutan, som spiller deres hjemmekampe i 2.300 meters højde på kunstgræs i Thimpu. Et voldsomt sceneskift for enhver besøgende nation, således også for Hong Kong, der godt nok ligger i 900 meters højde, men hvor der stadig må ventes store udfordringer på kunstgræsset og de 15 grader i temperaturforskel, der også venter.

Hong Kong var naturligvis overlegne i første kamp, hvor de førte 4-0 efter 35 minutter, men gik helt tør for energi i anden halvleg og ikke skabte nævneværdige chancer. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at holdet bare kommer til Bhutan for at forsvare deres kolossale føring og undgå et mirakel af en anden verden i form af spænding mod sig.

Bhutan spiller første hjemmekamp siden 2019, hvor man slog Guam 1-0 – en markant dårligere modstander end Hong Kong, men i 2017 tabte man med 0-2 til Maldiverne og Palæstina – modstandere, som i langt højere grad bør være på niveau med Hong Kong.

Meget spændende betaling på en kedelig og tempofyldt affære med maksimalt to scoringer.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar