18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her ligger tips-guldet til FCK – Manchester U

Vanen tro trakterer Benjamin Leander med tips til de danske holds kampe i Europa, hvor hovedretten er FCK-Manchester United i Champions League.

Foto: IMAGO / Sportsphoto, Richard Sellers

Leanders Lette – onsdag d. 8. november kl. 21:00

FC København – Manchester United: Begge hold scorer til odds 1,66 ved bet365*
Champions League, Gruppe A

FC København har spillet tre glimrende, offensive kampe i gruppen indtil videre, ligesom man i Superligaen snitter langt over to scoringer pr. kamp. Jacob Neestrups spillestil er mindre kontrolleret end under Ståle Solbakken, og derfor ligner det også mål fra begge mandskaber, når Manchester United gæster Parken onsdag aften.

Hvis Manchester United vil avancere fra gruppen, er uafgjort i Parken et sølle resultat, ligesom FCK givetvis også vil gå efter guldet og satse på at få tre point for at lægge pres på både englænderne og tyrkiske Galatasaray i kampen om andenpladsen bag suveræne Bayern.

United holdt godt nok nullet ude mod Fulham i weekendens knebne 1-0 sejr, men i 11 af sæsonens øvrige 15 kampe er United-defensiven blevet passeret og burde også være blevet det i det omvendte opgør, hvor Diogo Goncalves ramte opstanderen og Jordan Larsson brændte straffe i sidste sekund.

Under Jacob Neestrup har FCK scoret i 25 hjemmekampe af 29 mulige undtagen 0-2 mod FCM, 0-1 mod Brøndby samt 0-0 mod Sparta Prag og Manchester City.

Fin værdi i “begge hold scorer”-udfaldet onsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 9. november kl. 18:45

FC Nordsjælland – Spartak Trnava: FCN vinder og holder nullet til odds 2,20 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

Slovakiske Spartak Trnava skraber bunden i Conference Leagues Gruppe H, hvor det er blevet til 0 point og en målscore på 1-8 i de første tre runder, hvor man endda har spillet to af kampene på eget græs.

Derfor genstår der et mindre mirakel, hvis Trnava vil gøre sig forhåbninger om en top2-placering i gruppen og videre avancement efter nytår, så cheftræner Michal Gasparik kunne meget vel tænke i at rotere truppen til udekampen på Right to Dream Park torsdag aften.

Holdets aldrende topscorer Michal Duris spillede fuld tid i weekendens 1-0 sejr over bundproppen Zlata Moravce, og med kamp ude mod Kosice allerede søndag kunne han sagtens være en af de spillere, der ikke starter inde mod FCN.

Hjemmeholdet vandt det omvendte opgør med 2-0 og har holdt nullet i fem af de sidste 10 kampe i alle turneringer. Odds-mæssigt vurderes Trnava på niveau med det Vejle-hold som FCN holdt til forholdsvis få chancer i søndagens 1-0 sejr, og det er overordentlig fin betaling at få næsten en hel krone mere for FCN-sejr med rent bur sammenholdt med de 1,30 man får på den almindelige sejr.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – torsdag d. 9. november kl. 21:00

Olimpija Ljubljana – Klaksvik: Rui Pedro (OLI) scorer i kampen til odds 2,75 ved bet365*
Conference League, Gruppe A

Olimpija blackoutede på 20 dårlige minutter i Torshavn, hvor slovenerne gik fra 0-0 til 0-3 mod de færøske mestre fra Klaksvik, men hjemme på Stadion Stozice bør man kunne leve anderledes op til favoritværdigheden mod færingene.

I weekenden holdt man nullet for fjerde gang i fem kampe under ny cheftræner Zoran Zeljkovic, og man har skabt pænt med chancer i de fleste af opgørene.

Portugisiske Rui Pedro er suveræn topscorer med ni ligafuldtræffere i sæsonen, men mangler stadig at få hul på bylden i Europa. Han havde to afslutninger i det omvendte opgør i Torshavn, hvor den ene gik forbi, mens den anden blev mesterligt reddet med det yderste af fingerspidserne fra Klaksvik-keeper Jonathan Johansson.

I den slovenske liga har Pedro dybt imponerende 10 afslutninger på mål med ni fuldtræffere samt to afslutninger på stolpe og overligger. Klaksvik er stadig et vældig anderledes hold ude og hjemme, og med undtagelse af den sensationelle 3-0 sejr over Ferencvaros samt 0-0 mod de montenegrinske mestre fra Sutjeska, har man lukket mindst to mål ind på udebane i Europa de sidste tre sæsoner mod Riga, Ballkani, Slovan Bratislava, Sheriff Tiraspol, Bodø, Häcken og Molde.

Her bør de slovenske mestre fra Olimpija rangere på niveau med især de tre første, så det er flot betaling at få langt over 2,5 gange indsatsen på scoring fra deres topscorer.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar