18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste spil til Pokalfinalen 9. maj

Leanders Luringer fokuserer på pokalfinaler i Danmark og Belgien og storkampen mellem Real og Bayern i Champions League-semifinalerne.


Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 8. maj kl. 21:00

Real Madrid – Bayern: Begge hold scorer til odds 1,53 ved bet365*
Champions League, 2. semifinale (1. opgør 2-2)

Et forrygende første opgør på Allianz Arena sluttede 2-2, og det bør være logik for burhøns, at kamp to også ender med mål til begge mandskaber.

Cheftrænerne Ancelotti og Tuchel sætter hinanden stævne for 11. gang i karrieren, og syv af de foregående otte kampe er endt med scoringer fra begge sider, hvor kun Chelseas 2-0 sejr over Everton i Premier League med stor niveauforskel var uden scoringer.

Tuchels Chelsea-hold leverede en skarp indsats sidst de gæstede Bernabeu med en 3-1 sejr i ordinær tid inden Karim Benzema sendte Real videre med sin reducering til 2-3 i forlængningen, og med offensive stjernenavne som Kane, Gnabry, Vinicius Jr og Jude Bellingham, skal der ske mærkelige ting og sager, hvis ikke vi får endnu et festfyrværkeri af en kamp.

Fin betaling på mål fra begge sider.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – torsdag d. 9. maj kl. 15:30

Union SG – Antwerp: Union SG -0,5 (AH) i ordinær tid til odds 1,95 ved bet365*
Belgien, Pokalfinale

Tredje indbyrdes møde mellem de to kombattanter de sidste to uger, hvor Union har været knusende overlegne i de to første af slagsen med storsejre på 4-1 og 3-0 i det belgiske slutspil.

Derfor er det svært at se kampforløbene svinge voldsomt meget i Antwerps favør på så kort tid – især fordi holdet har haft det svært mod “Big3” i Brügge, Anderlecht og Union i løbet af sæsonen, hvor 11 indbyrdes opgør har givet en sejr, tre uafgjorte og syv nederlag.

Antwerp lider også under skade til førstemålmand Butez, ligesom den defensive nøglespiller Jelle Bataille er tvivlsom.

Union kommer i stærkeste formation og bør være større favoritter til at nappe klubbens første pokaltitel siden 1914.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – torsdag d. 9. maj kl. 17:00

Silkeborg – AGF: Uafgjort efter ordinær tid til odds 3,25 ved bet365*
Pokalfinale. Spilles i Parken

Pokalfinale i Parken mellem to mandskaber, der har for vane at spille voldsomt tætte opgør. Fem indbyrdes kampe mellem Kent Nielsens Silkeborg og Uwe Röslers AGF er endt med tre uafgjorte og en et-målssejr til hvert hold, og pokalfinalen bør alt andet lige blive en nervøs affære mellem to hold, der ikke har vundet en stor titel siden respektivt 2001 (Silkeborg) og 1996 (AGF)

Et spil på under 2,5 mål virker også oplagt, men priserne er efterhånden skruet godt ned omkring 1,65-1,70, så i stedet for går vi med uafgjort efter ordinær tid – et resultat som er gået hjem to af de sidste fem år.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,10)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar