18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste spil til FCKs 100.000.000 kr. kamp

FC København er 90 minutter væk fra en CL-slutspilsplads og en gigantisk, økonomisk gevinst. Også FCN kan spille sig videre som vinder af Conference League-gruppen, mens sidste europæiske spiltip er fra Europa League med José Mourinhos Roma.

Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Leanders Lette – tirsdag d. 12. december kl. 21:00

FC København – Galatasaray: Ingen mål inden 25:00 til odds 1,83 ved bet365*
Champions League, Gruppe A

Med tanke på, hvor kolossal betydning kampen har for begge mandskaber, virker det kuriøst, at bookmakerne holder kampen som forholdsvis målrig på forhånd. FC København er i udgangspunktet videre med 0-0, så længe Manchester United ikke er foran mod Bayern i gruppens anden kamp, og Galatasaray ved, at 1-0 er nok for at sikre andenpladsen i gruppen.

Kun i hjemmekampen mod Bayern er der i FCKs kampe blevet scoret før det 25. minut, mens Galatasaray hjemme mod FCK og ude mod Bayern har haft samme udfald.

Gå efter en indledning på kampen, hvor begge hold føler hinanden an, og hvor måltavlen fortsat lyser 0-0, når vi går ind i det 26. spilminut.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – torsdag d. 14. december kl. 18:45

Ludogorets – FC Nordsjælland: Over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 1,90 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

FCN, Ludogorets og Fenerbahce kæmper om både gruppesejr og Top2 inden sidste runde, og med tanke på, at tyrkerne har en hjemmekamp mod komplet umotiverede Spartak Trnava fra sidstepladsen, fungerer uafgjort ikke for hverken FCN eller Ludogorets, hvis man har som ambition at vinde gruppen.

De fem indbyrdes opgør holdene i mellem er endt med mageløse 25 scoringer og fire ud af fem kampe med mindst tre scoringer og begge hold på tavlen. FCN’erne har i løbet af sæsonen bevist, at de har det bedst i kampe, hvor de ikke er overvældende favoritter fra start, og det vil undre en del, hvis kampen ender i en fastlåst 0-0’er, hvor holdene først til sidst tør satse i takt med, at Fenerbahce formentlig har sat sig virtuelt på førstepladsen med forventet føring mod slovakiske Trnava.

Ludogorets har scoret mægtige 52 gange i 17 hjemmekampe i alle turneringer denne sæson, og ikke én gang er man gået fra Huvepharma Arena i Razgrad uden scoring. FCN scorede til gengæld syv gange i det omvendte opgør i en historisk 7-1 sejr på Right to Dream Park, og derfor må det logiske spil på kampen være begge hold på tavlen og alle andre ciffertips end 1-1 som slutresultat.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – torsdag d. 14. december kl. 18:45

Roma – Sheriff Tiraspol: Roma -1,5 (AH) 1. HALVLEG til odds 3,10 ved bet365*
Europa League, Gruppe G

Roma jagter førstepladsen i Europa Leagues Gruppe G, men skal givetvis ud i lidt af en måljagt for at vippe Slavia Prag af pinden. Romerne er to point efter Slavia inden sidste spillerunde og står noteret for en indbyrdes målscore på 2-2. Tjekkernes målscore i gruppen er dog fire mål bedre end Romas, og derfor kræver det Roma-sejr på mindst fem mål, hvis Slavia måtte spille uafgjort mod Servette i deres hjemmekamp på samme tid.

Med andre ord skal Roma jagte mål fra første fløjt, men missionen er langt fra umuligt mod et transnistrisk mandskab, som har vist store svaghedstegn i den hjemlige liga med to nederlag i de første 14 kampe og blot et point i de foreløbige fem gruppekampe, som sikrer dem sidstepladsen og europæisk exit efter kampen her.

Man tabte forsmædelige 0-6 mod Slavia Prag på udebane, hvor man var nede 0-2 allerede efter seks minutter, og det er svært for alvor at se holdet møde topmotiverede op til kampen her. Selv hvis det er tilfældet, har man fået store smæk af hold på Romas niveau de sidste to år – sidste sæson blev det 0-3 ude mod både Manchester United og Real Sociedad, godt nok kun med 1-0 på måltavlen efter de første 45 minutter.

Hvis Roma får besked om, at Slavia fører klart hjemme mod Servette, kan gassen gå af ballonen for Mourinhos mænd, men man bør se et Roma-hold kværne på i første halvleg med god chance for at føre med et par stykker, når der fløjtes til pause.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar