18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste spil til FCK – Brøndby

Slutspillet indledes i Danmarks bedste fodboldrække, og Benjamin Leander har spiltips med fra både top og bund.


Leanders Lette – søndag d. 31. marts kl. 14:00

Randers – Lyngby: Under 2,5 mål til odds 1,88 ved bet365*
Superligaen, Nedrykningsspil

Sidst de to hold mødtes i Kronjylland var en reel kandidat til sæsonens værste Superliga-kamp. Blottet for nerve og store chancer vandt Randers 1-0 på et Magnus Jensen-selvmål, og med første kamp i nedrykningsspillet er indsatserne ikke blevet mindre i forhold til at undgå degradering til den næstbedste række.

Lyngby imponerer fortsat ikke stort og har scoret 30% af sine 27 mål i overtal denne sæson mod FCM, Brøndby og Viborg, mens 67% af scoringerne tilmed er kommet hjemme i postnummer 2800.

Randers har fået tilført fart og finesse i flere offensive vintertilgange, men har også set forholdsvis solide ud defensivt, hvor man kun har givet to store chancer væk i fem forårskampe indtil videre. Lyngby har derimod kun skabt en enkelt stor chance selv, i overtal mod Viborg senest, og alt i alt er det voldsomt svært at se, hvorfra tre scoringer i kampen skulle komme – særligt fordi uafgjort vil passe begge hold aldeles udmærket.

Spil Leanders Lette til odds 1,88* (spilbar til 1,75)

Leandro Trossard. Odds og optakt til Arsenal - Aston Villa

Leanders Listige – mandag d. 1. april kl. 16:00

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: FC Midtjylland -0,5 (AH) til odds 2,01 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

Uanset udfaldet af FCK – BIF er FCM nummer to ved kickoff hjemme mod FCN, men der bør være overordentlig fine chancer for sejr hjemme mod et distraheret FCN-mandskab.

Farum-holdet har spillet første pokalsemifinale mod AGF blot 70 timer inden kickoff i Herning, så det vil undre, hvis ikke Johannes Hoff Thorups tropper er forholdsvis medtagede efter den affære mod de fysiske århusianere.

Derudover har FCN ikke just imponeret på fremmed græs mod de tre guldbejlere i denne sæson: 0-2 mod FCM, 0-2 mod FCK og 1-2 mod Brøndby var facit i grundspillet, og historisk har Herning været en svær destination for FCN’erne, som siden en 2-1 sejr i foråret 2017 har spillet tre uafgjorte og tabt hele ni gange på MCH Arena.

Vældig fin betaling på hjemmesejren her.

Spil Leanders Listige til odds 2,01* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – mandag d. 1. april kl. 14:00

FC København – Brøndby: 0-0 efter 1. halvleg til odds 3,00 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

I fem kampe under Jacob Neestrup som FCK-træner er det kun lykkedes for FCK at score i 1. halvleg en enkelt af gangene, og Brøndby har været et rent Fort Knox i de første 45 minutter af Superliga-kampene indtil videre.

Her står Jesper Sørensens tropper med målscoren 24-3 – et helt vildt facit sammenholdt med, at målscoren for 2. halvleg er væsentligt mindre overbevisende 20-17.

Omvendt har FCK været noget langsommere i de første 45 minutter af kampene, hvor kun 19 af 45 mål er scoret, og vigtigst af alt er betydningen af kampen enorm. Taber FCK derbyet mandag eftermiddag, mens FCM indfrier Leanders Listige, vil der være fem point op til Brøndby og seks op til FCM med ni runder igen.

Det bør alt andet lige influere på kampens indledning, som næppe bliver fart over feltet fra første fløjt, og derfor bør der være fin værdi i at gå efter to nuller på måltavlen, når der fløjtes til pause

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar