18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste spil til Danmark – Schweiz

Med Danmark – Schweiz og de lavere ligaer i fokus drager Benjamin Leander på weekend-togt.

Jonas Wind - Nordirland - Danmark mandag den 20. november 2023 klokken 20:45.


Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Frederikke Jensen

Leanders Lette – lørdag d. 23. marts kl. 15:30

Manchester City (k) – Manchester United (k): Khadija Shaw (MCI) scorer til odds 1,72 ved bet365*
England, WSL

Manchester-derby for kvinder, hvor de lyseblå har fået lov til at spille i en storslået scene på Etihad Stadium nu hvor Premier League-herrerne er på landsholdspause.

Liga-topscorer Khadija Shaw er brandvarm med 16 mål i 15 starter for City i denne sæson, og showet bør fortsætte mod de røde ærkefjender fra United lørdag eftermiddag.

United er et stykke efter de tre guldbejlere fra Arsenal, Chelsea og Manchester City og har tabt med 1-3 til alle tre top3-hold i denne sæson.

Shaw har flest afslutninger af alle WSL-spillere i denne sæson med voldsomme 4,3 afslutninger pr. kamp i snit, og rammer hun målet mod United er der gode chancer for, at hun kommer på tavlen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 24. marts kl. 15:00

Spelle-Venhaus – Bremer: Bremer til odds 1,80 ved bet365*
Tyskland, Regionalliga Nord

På trods af tvivlsom disciplinært niveau med rødt kort tre kampe i træk, har Bremer for alvor taget skridt mod redning i 2024 med syv point i de seneste fem kampe. Mod topholdet Holstein Kiels reserver, blev man ramt af både en skade i minut 20 og direkte rødt kort efter 40 minutter, men lykkedes alligevel med at vinde både 2. halvleg og kampen med 2-0.

I fem kampe i 2024 har man udelukkende mødt top10 modstand, og nu venter rækkens med afstand dårligste hold fra Spelle-Venhaus i en særdeles winable udekamp.

Hjemmeholdet fik godt nok det første point i 2024 senest, men det var i en rigtig Match of the Week mod Killa-Kiel fra næstsidstepladsen, og så sent som 6. marts tabte man soleklart med 1-3 til Jeddeloh, der er omtrent på niveau med Bremer.

Godkendte 1,80 på udesejren.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,70)

Leanders Langskud – lørdag d. 23. marts kl. 20:00

Danmark – Schweiz: Danmark holder rent bur til odds 2,50 ved bet365*
Venskabskamp

Danskerne har ikke lukket mål ind i en testkamp på hjemmebane siden 1-1 mod Tyskland i 2017. Siden er Panama, Chile, Mexico, Østrig, Luxembourg, Færøerne, Sverige, Bosnien og Serbien alle blevet holdt fra scoring, og selvom Schweiz er i den absolut øvre ende af dét modstanderspektrum, så møder alpelandet ikke just op med et sandt arsenal af farlige folk på toppen.

De tre deciderede angribere Zeki Amdouini, Dan N’Doye og Noah Okafor har otte ligamål på over 3.800 minutters spilletid, og selvom danskerne mangler Andreas Christensen i defensiven, har det stadig været på den første tredjedel af banen, at spillet har fungeret gennem det sidste års tid, hvor spillet ellers generelt har været undervældende især i det kreative spil.

Kasper Schmeichel spiller landskamp nummer 100 i målet for Danmark og vil med statsgaranti gøre meget for at forstumme kritikerne med et Clean Sheet, og til odds 2,50 er det værd at skyde en mønt efter.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar