18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste spil til BIF – FCM

Leanders Luringer går tæt på guldkampen mellem Brøndby og FCM samt opgørene fra nedrykningsspillet mellem Hvidovre og Vejle og Viborg – Lyngby


Foto: Alamy / Gonzales Photo

Leanders Lette – søndag d. 21. april kl. 14:00

Hvidovre – Vejle: Begge hold scorer til odds 1,64 ved bet365*
Superligaen, 26. runde

Vejle har ikke været over nedrykningsstregen på noget tidspunkt af sæsonen, men man får en gyden mulighed for det søndag eftermiddag, med mindre både OB og Lyngby vinder på udebane mod Randers og Viborg.

Randrusianerne skal til Superligaens agterlanterne fra Hvidovre, som har 14 point til redning med 21 at spille om. Uafgjort i Lyngby i sidste runde var tæt på ubrugeligt for Per Frandsens tropper, som dog har set klart bedre ud offensivt i foråret og også har spillet markant flere målrige kampe med en samlet målscore på 11-17 for otte kampe.

Vejlenserne har forsvaret sig habilt hele sæsonen, men har ikke set komplet dirkefri ud på det seneste med kun et enkelt Clean Sheet i seks kampe siden marts, og i de to grundspilsopgør mod Hvidovre endte det 1-1 i Hvidovre og 3-1 i Nørreskoven.

Hvidovre har Jonas Gemmer i karantæne i defensiven, hvilket ikke skal trække spillet her ned, så gå efter mål fra begge hold i en kamp, hvor uafgjort ikke for alvor batter for nogle af mandskaberne.

Spil Leanders Lette til odds 1,64* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 21. april kl. 18:00

Brøndby – FC Midtjylland: Under 2,5 mål til odds 2,00 ved bet365*
Superligaen, 26. runde

Guldbrag fra Vestegnen, hvor risikoen for en lukket og nervøs kamp bør være større end, at vi får et gedigent festfyrværkeri.

De seneste fire indbyrdes opgør mellem de to mandskaber de sidste to sæsoner er endt med en samlet målscore på 3-2 til Brøndby, hvor alle fire opgør er endt med maksimalt to scoringer.

FCM-cheftræner Thomas Thomasberg har for vane at spille kronisk tætte kampe mod Brøndby – siden 2020 har han i 12 kampe med FCM (2) og Randers (10) blot været med i to kampe, som er endt med en større sejrsmargin end et enkelt mål.

Nederlag for FCM vil være fatalt, da man i så fald vil være tre point og syv mål efter Brøndby, mens nederlag til Brøndby også vil være fatalt med tre point op til FCM og en kommende udekamp på MCH Arena, hvor man alt andet lige bliver underdogs. Uafgjort vil sikre en acceptabel status quo for begge hold, også selvom FCK givetvis slår Silkeborg og i så fald kun er fire point efter førerduoen.

Brøndby har tilmed set offensivt vakkelvorne ud de sidste to remiser mod AGF og Silkeborg, hvor man mod AGF intet skabte de sidste 45 minutter mod et træt og afbudsramt hjemmehold, så det virker mystisk, at bookmakerne har over 2,5 mål-udfaldet som favorit her.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 21. april kl. 14:00

Viborg – Lyngby: Anosike Ementa (VFF) scorer til odds 2,87 ved bet365*
Superligaen, 26. runde

Lyngby har set sårbare ud i luftrummet ved flere lejligheder, hvor Hvidovre bla. havde stor succes med indlæg ind mod Simon Makienok og Tobias Thomsen i de to indbyrdes opgør tidligere på året.

Da de to hold mødtes for en måned siden havde Lyngby marginalerne på deres side med en tilfældig 1-0 scoring fra Andreas Bjelland og et utilgiveligt rødt kort til Ibrahim Osman i en periode indenfor tre minutter. i Viborg endte det 2-2 tidligt i grundspillet, hvor VFF’erne kom tilbage fra 0-2.

Anosike Ementa scorede ikke i nogle af de to opgør, men VFF-topscoreren kom alt andet lige frem til syv afslutninger i de to opgør og bør kunne true Lyngby både i luftrummet og i løbedueller på kort distance.

Fem af Ementas syv sæsontræffere er kommet hjemme på Energi Viborg Arena, og med Viborg som 1,75 favoritter skal det være lokkende med næsten tre gange pengene på deres farligste, offensive trussel.

Spil Leanders Langskud til odds 2,87* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar