18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er det bedste derby-spiltip

Brøndby – FCK, FCM – FCN og et målscorerspil fra Vejle – Lyngby er opskriften på tre gange Superliga-luringer denne søndag.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Teis Markfoged

Leanders Lette – søndag d. 12. november kl. 12:00

FC København – Brøndby: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*
Superligaen, 15. runde

Nok vandt Brøndby med 1-0 på en ultra defensiv og kompakt indsats sidst de gæstede Parken, men i denne sæson har de to rivaler skabt flest store chancer af alle hold i Superligaen med 25 til FCK og 20 til Brøndby på mindst 0,30 Expected Goals.

Det omvendte opgør endte 3-2 til FCK i en hæsblæsende affære, og hjemmeholdet kommer propfyldte med selvtillid efter den meritterende 4-3 sejr over Manchester United onsdag aften.

Som det eneste hold i sæsonen har Brøndby scoret i alle 14 kampe indtil videre, og selvom værterne naturligvis er favoritter, har forsvarsspillet i sæsonen ikke været af en karakter, så man kan andet end at betragte begge hold på tavlen som det helt logiske bet til derbyet søndag middag.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 12. november kl. 16:00

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: FC Midtjylland til odds 2,30 ved bet365*
Superligaen, 15. runde

FCN har et reelt Herning-kompleks med ELLEVE kampe i streg på Heden uden sejr – vi skal seks et halvt år tilbage i tiden for at finde sidste nordsjællandske sejr i Herning, hvor spillerne dengang hed Marcondes, Donyoh, Maxsø, Lobotka… og Ingvartsen!

Nok sejrede FCN overlegent med 3-0 sidst de mødte FCM på kunstgræs i Farum, men siden har FCM spillet sig voldsomt op, mens FCN har lidt under et stramt kampprogram med kampe søndag-torsdag-søndag. Torsdag aften brugte man også kræfter på at nedkæmpe Spartak Trnava i Conference League, og holdet får kun 67 timers restitution inden den igen står på kamp i Herning.

FCM har vundet otte af de seneste 11 indbyrdes opgør på eget græs, og FCN slider voldsomt med at skabe store chancer for tiden med blot fire store af slagsen de sidste seks spillerunder, som kuriøst nok ALLE er blevet brændt. Hos FCM har man derimod skabt ni store chancer de sidste tre spillerunder, og derfor de tilliden søndag eftermiddag på hjemmebane.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – søndag d. 12. november kl. 14:00

Vejle – Lyngby: German Onugkha (VB) scorer til odds 3,10 ved bet365*
Superligaen, 15. runde

Med tanke på, at han spiller for en nedrykningsfavorit, gør German Onugkha det urimelig godt for Vejle. Russeren har tredjeflest afslutninger af alle spillere i Superligaen og kommer frem til enormt mange afslutninger centralt for mål i den såkaldte Danger Zone.

Lyngby spillede endelig en god kamp senest mod OB, men har stadig svært ved at spille til nul. Både Bashkim Kadrii og Don Deedson scorede for fynboerne senest, og med Marc Muniesa i karantæne kan det nemt tænkes, at Freyr Alexanderssons udvalgte også får svært ved at tøjle den stærke angriber, som scorede mod FCK i Parken i forrige runde og havde en afslutning yderligere på stolpen, ligesom han tvang Andreas Hansen ud i en stor redning, da han havde Vejles bedste tilbud i seneste udekamp mod FCN.

Over tre gange indsatsen på kampens mest sandsynlige målscorer er godkendt

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar