18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Her er de bedste EM Special-spil

Leanders Luringer går i EM-modus og kigger mod turneringsspecials, hvor der bla. er et georgisk langskud i sigtekornet.


Foto: Action Plus Sports Images / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – fredag d. 14. juni kl. 21:00

Vinder Gruppe E: Belgien til odds 1,44 ved bet365*
EM 2024

Nok er belgierne ikke vurderet lige så stærkt som ved VM 2018 og EM 2020, men man skal ikke undervurdere det faktum, at Vaffel-nationen kommer ind til slutrunden med status som ubesejrede i NITTEN måneder. Selvom hovedparten af de 10 sejre og fem uafgjorte er kommet mod forholdsvis overkommelig modstand, skal man heller ikke kimse ad 3-0 ude mod Sverige, 3-2 ude mod Tyskland, 3-2 ude mod Østrig og knusende sikre hjemmesejre på to gange 5-0 over Aserbajdsjan og Estland samt en solid optakt med 5-0 sammenlagt over Montenegro og Luxembourg.

I en gruppe med østbloknationer fra Ukraine, Rumænien og Slovakiet er det svært at se belgierne blive udfordret reelt, hvilket også kommer til syne i oddsene på de tre kampe, hvor belgierne giver 1,72 mod Ukraine og 1,47 mod de to øvrige nationer.

Selvom målmandsposten er et stort spørgsmålstegn, hvor Thibault Courtois er ude og handskerne overladt til Koen Casteels og Nottingham Forest-keeper Matz Sels, er der stadig så meget kvalitet i erfarne drenge som Lukaku, De Bruyne, Meunier og Trossard, mens unge, up-and-coming kræfter som Doku, Onana og Openda står foran et muligt gennembrud.

Der skal ske mærkelige ting, hvis ikke belgierne napper en forholdsvis sikker førsteplads med syv eller ni point.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,36)

Leanders Listige – fredag d. 14. juni kl. 21:00

Antal gule kort i turneringen: Over 193 GULE kort til odds 2,37 ved bet365*
EM 2024

Der er nye boller på suppen fra UEFA til slutrunden her, hvor dommerne har fået besked på at udvise nultolerance overfor brok og gestikuleringer fra andre end anføreren, og den slags bør ikke blive implementeret uden problemer.

Hvis vi skal have mindst 194 gule kort i turneringen, kræver det et snit på 3,8 pr. kamp – blot 0,3 kort højere end ved EM i 2021. Med adskillige temperamentsfulde nationer med ved turneringen, bør vi især i tredje gruppespilsrunde få adskillige kampe, hvor det stikker af med både én og to gule kort i samme sekvens overfor ophidsede spillere.

Ved VM i 1998 gik FIFA også ind og varslede hårdere straffe for grove tacklinger, hvor det endte med FJORTEN direkte røde kort som konsekvens – denne gang bør samtlige dommere også være enige om at sende gule kort af sted for selv den mindste form for brok, så der skal være glimrende værdi i knap 200 advarsler ved slutrunden.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – fredag d. 14. juni kl. 21:00

Georgien Topscorer: Georges Mikautadze til odds 5,00 ved bet365*
EM 2024

Ingen tvivl om, at Khvicha Kvaratskhelia er den største stjerne hos georgierne, men han udfordres offensivt af kometen Georges Mikautadze fra Ajax, som denne sæson har været lejet ud til franske Metz. Her sluttede Mikautadze af med forrygende ni mål i ni kampe, ligesom han på landsholdet havde lige så mange afslutninger i modstanderens straffesparksfelt som Kvaratskhelia (14 styk)

Selvom georgierne sammen med Albanien er tippet til at blive EMs mindst scorende hold, så hører det til de absolutte sjældenheder, at et hold scorer NUL mål ved en slutrunde. Siden VM 2014 er i alt fem EM- og VM-slutrunder endt med blot ét hold, som er gået målløse ud af gruppespillet, nemlig Ukraine i 2016.

Selv hvis Mikautadze kommer til at dele topscorerværdigheden med Kvaratskhelia, er der stadig odds 2,50 at hente, så blot en enkelt scoring fra georgiernes nummer 22 kan resultere i flot gevinst her.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar