18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Harry Kane og Bayern tager revanche

FC Bayern måtte nøjes med 0-0 mod FCK i midtugen, men får revanche mod et træt og modløst Union Berlin-mandskab lørdag eftermiddag.

Foto: IMAGO / Sven Simon

Leanders Lette – lørdag d. 2. december kl. 17:00

Wattens – Rapid Wien: Under 3,5 mål til odds 1,62 ved bet365*
Østrig, Bundesliga

I tyrolerbyen Innsbruck ventes der voldsomt snevejr i de 24 timer frem mod kickoff, hvor vejrmeldingerne forudser op mod 40 centimeters snefald op mod kickoff i Wattens’ hjemmekamp på Tivoli Stadion mod Rapid Wien.

Derfor kan det undre noget, at bookmakerne er stensikre på mange mål i opgøret, for i forvejen møder begge hold ind med målfattige kampe i bogen. Wattens har ikke scoret i seks af de seneste syv Bundesliga-kampe udover en freak-kamp mod Altach, hvor der gik fuld ketchupeffekt i den med en 5-1 sejr, mens Rapid Wiens tre novemberkampe endte 1-0, 2-0 og 0-1.

Begge indbyrdes opgør i 2023 er gået under både 3,5 og 2,5 mål, så derfor går vi med overraskende velbetalte 1,62 på maksimalt tre fuldtræffere i snelandskabet i det østrigske lørdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 3. december kl. 22:30

America Mineiro – Bahia: Bahia til odds 2,10 ved bet365*
Brasilien, Serie A

America Mineiro er for længst rykket ned i den næstbedste brasilianske række, og selvom der er ære på spil foran de hårdtprøvede hjemmefans i sæsonens sidste hjemmekamp, taler både klasse og motivation for udesejren til Bahia.

Gæsterne har også kurs mod nedrykning, men er kun et enkelt point under stregen med to runder igen og har haft et godt tag på de tre hold i rækken, som allerede er rykket ned med et pointsnit på under 1,0 i sæsonen.

Således har man fire sejre og en uafgjort mod America Mineiro, Coritiba og Goias i fem forsøg denne sæson, og eftersom sidste runde byder på en hjemmekamp mod guldjagtende Atletico Mineiro, er det kun tre point, som fungerer i udekampen her. Holdet har præsteret langt bedre end det egentlige output på underliggende parametre som skud imod, smart passes, deep completions og Expected Goals, og nu bør der vente en sejr i Mineiro søndag eftermiddag lokal tid.

Hjemmeholdet kommer fra fire nederlag i træk med en målscore på 1-12 og har 17 spillere, som står med kontraktudløb om en måned. Vikartræneren Diogo Giacomini, som er blevet forfremmet fra sin assistentstilling, bliver heller ikke forlænget, og det er voldsomt svært at se stor motivation fra hjemmeholdet, som også tabte 1-3 i det omvendte opgør i Bahia.

Flot betaling på den logiske udesejr.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – lørdag d. 2. december kl. 15:30

FC Bayern – Union Berlin: Harry Kane scorer 2+ til odds 2,87 ved bet365*
Tyskland, Bundesliga

FC Bayern leverede en undervældende indsats mod et stærkt forsvarende FCK-hold onsdag aften, men bør komme tilbage på sporet med det vons, når Union Berlin gæster Allianz Arena lørdag eftermiddag.

Tyskerne kæmpede hårdt for det ene point ude mod Braga i Champions League, men må sande, at de skal vinde på det Olympiske Stadion i Berlin over Real Madrid i sidste CL-runde i gruppespillet, hvis de vil spille europæisk i foråret 2024.

Union har haft en tung sæson – især mod topholdene i Bundesligaen, hvor det hidtil er blevet til nederlag på 0-3 mod Stuttgart, 0-3 mod Leipzig, 0-4 mod Leverkusen og 2-4 mod Dortmund blandt top5-mandskaberne.

Harry Kane har scoret 11 af sine 18 Bundesliga-mål på hjemmebane, heraf to mod Heidenheim og Augsburg samt hattricks mod Darmstadt og Bochum. De sidste to sæsoner er det endt med nederlag på 0-3 og 0-4 ude mod Bayern, og lignende cifre bør være i vente lørdag eftermiddag, hvor Bayern-spillerne altså ikke kommer med rejse i bagagen, mens Union først har skulle hjem fra Portugal og derudover brugte markant flere kræfter på at få 1-1 mod Braga.

Gå efter en “Kane-Dopfel” til næsten tre gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,87* (spilbar til 2,62)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar