18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Hadets opgør sørger for stor værdi!

En spændende midtuge venter inden juleand, gaver og hygge i weekenden. Benjamin Leander turnerer fra Saudi Arabien til Holland og ender i Serbien til hadets opgør!

Foto: IMAGO / MN Press Photo

Leanders Lette – tirsdag d. 19. december kl. 20:00

RKVV DEM – Excelsior Massluis: Excelsior Massluis +0,5 (AH) til odds 1,42 ved bet365*
Holland, Pokal

Amatørholdet DEM fra den fjerdebedste hollandske række har spillet sig blandt de sidste 32 hold i den hollandske pokalturnering, men det ville være synd at sige, at lodtrækningsguderne har været hårde ved mandskabet fra Beverwijk.

Man lagde ud med at slå Xerxes DZB fra den femtebedste række efter forlænget spilletid, og de seneste to kampe har man mødt modstand fra egen række i form af Sportlust ’46 og Hoogeveen, som er slået med 3-1 i begge tilfælde.

Igen i denne sæson ligger DEM som den bløde mellemvare i den fjerdebedste række med et pointsnit på 1,4 halvvejs gennem turneringen, og det virker dristigt, at kampen mod Excelsior Massluis fra den tredjebedste række holdes helt åben.

Massluis har haft en skuffende sæson med kun en sejr i 15 forsøg. Selvom man i sidste sæson også tilhørte den tungere del af rækken, undgik man nedryknings-playoff med seks point, og holdet er i grove træk det samme som i de to forgangne sæsoner med spillere, som både har spillet i den bedste og næstbedste række i Holland.

I pokalturneringen har Excelsior Massluis dog spillet pænt og holdt nullet i begge kampe – den seneste af slagsen med flot avancement mod Volendam fra Æresdivisionen, som blev besejret med 1-0. Defensiven har været Excelsior Massluis’ achillessene denne sæson efter afgangene af forsvarsprofilerne El Baad og Kleijweg, som fandt nye klubber i sommer, så man burde også kunne levere en solid indsats mod et hold på et noget lavere niveau onsdag aften.

Fin værdi i, at gæsterne ikke taber i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,42* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – tirsdag d. 19. december kl. 19:00

Urawa – Man. City: Man. City vinder med et eller to mål i ordinær tid til odds 2,12 ved bet365*
VM for Klubhold

De europæiske topklubber har haft et voldsomt travlt efterårsskema, og selvom VM for Klubhold lyder gloriøst, er der reelt tale om en glorificeret træningsturnering, hvor de europæiske klubber har vundet finalen 10 år i træk. Først næste år bliver turneringen for alvor attraktiv med et langt større format og langt større præmiepenge, så det vil undre, hvis Manchester City går ud og storsmadrer Alexander Scholz og japanske Urawa.

Med undtagelse af Real Madrids 4-1 sejr mod Al Ahly sidste sæson, hvor stillingen var 2-1 til spanierne indtil minut 92, har SAMTLIGE sejre til europæiske hold i semifinalerne været på enten 1 eller 2 mål siden 2016!

Selvom Manchester Citys jule- og nytårsprogram er tåleligt med en udekamp mod Everton, en hjemmekamp mod Sheffield United og en FA Cup-kamp mod Huddersfield helt henne ved 7. januar, er der stadig ingen grund til, at City skal bruge mange kræfter på at køre de defensivt stabile japanere over. Desuden har 11 af Citys 16 sejre i alle turneringer i denne sæson været på enten et eller to mål, og der ventes 26 grader ved kickoff i Jeddah, hvilket er en del mere end englænderne er vant til på denne årstid.

Ved at placere 53% af indsatserne på handicap -2 (X) til odds 4 og de resterende 47% på handicap -1 (X) til 4,50, får man effektivt odds 2,12 på City-sejr på enten et eller to mål i ordinær tid

Spil Leanders Listige til odds 2,11* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 20. december kl. 18:00

Partizan – Crvena Zvezda: Uafgjort til odds 3,60 ved bet365*
Serbien, Superliga

Guldbrag i Serbien, hvor Crvena Zvezda er gjort til uforholdsmæssig stor forhåndsfavorit med tanke på, hvor gigantisk hjemmebanefordelen er i disse møder.

Sidste udebanesejr i et indbyrdes tophold mellem ærkerivalerne ligger helt tilbage i april 2017, hvor Partizan vandt 3-1 på Stadion Rajko Mitic, og efterfølgende er 18 møder endt med ELLEVE uafgjorte og syv hjemmesejre fordelt på fem til Crvena Zvezda og to til Partizan.

Selvom der stadig resterer 19 spillerunder efter kampen onsdag, er det vigtigt for især Partizan ikke at tabe kampen, da der så vil være fem points forspring op til ærkefjenden med kun et indbyrdes opgør tilbage i sæsonen. Samtidig lever Zvezda fint med uafgjort, da det vil holde dem i pole position to point foran Partizan.

Stærk værdi i pointdelingen her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar