18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Haaland-show, dansker-dong og en velbetalt deler

De europæiske gruppespil sparkes i gang i midtugen. Formstærke Benjamin Leander går på jagt efter i både Champions League og Europa League.

Erling Haaland indleder sæsonens CL-måljagt i midtugen.

Foto: IMAGO / Sportfoto Rudel

Leanders Lette – torsdag d. 21. september kl. 21:00

Sparta Prag – Aris: Sparta Prag til odds 1,57 ved bet365*
Europa League, Gruppe C

Sparta Prag med danske Brian Priske som træner, Peter Vindahl på kassen og Asger Sørensen i det centrale forsvar var mere end uheldige med at ryge ud til FC København i Champions League-kvalifikationen efter en returkamp i Tjekkiet, hvor kun en voldsomt velspillende Kamil Grabara holdt danskerne inde i kampen.

Nu venter et Europa League-gruppespil, hvor tjekkerne er blevet parret med Rangers, Betis og cypriotiske Aris – sidstnævnte som klar underdog i gruppen, og kun tre point tæller for tjekkerne her, hvis man vil gøre sig forhåbninger om et par af de sjove placeringer i gruppen.

Aris hentede klubbens første mesterskab nogensinde i sidste sæson og kommer med et typisk, cypriotisk mandskab: Blottet for nationale spillere med et sammenrend af eksotiske nationaliteter. Da man spillede sig videre med sammenlagt 7-4 mod et slattent Slovan Bratislava-mandskab, skete det med en startopstilling bestående af to brasilianere, to polakker, en hollænder, en senegaleser, en sydafrikaner, en slovak, en ghaneser, en svensker og en burkiner foruden en belarussisk cheftræner.

Holdet tabte med sammenlagt 1-3 til Rakow i CL-kvalen – et hold, som er markant under Sparta Prags niveau, og cypriotiske hold har været dybt undervældende på udebane i europæiske gruppespil med en sejr, seks uafgjorte og 11 nederlag de sidste fire sæsoner.

Gå efter logisk hjemmesejr her.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 19. september kl. 21:00

Man. City – Crvena Zvezda: Erling Braut Haaland (MCI) scorer 2 eller flere til odds 2,10 ved bet365*
Champions League, Gruppe G

Med 1,17 mål pr. kamp i sine foreløbige 30 Champions League-gruppespilsoptrædener, er der ingen tvivl om, at Erling Braut Haaland har indledt jagten på at blive turneringens mest scorende. Der er 105 scoringer op til en tangering af Cristiano Ronaldo, og det vil undre gevaldigt, hvis ikke afstanden er blevet forkortet efter Citys møde med Crvena Zvezda tirsdag aften.

Serberne har for vane at agere prügelknabe i CL-gruppespillet over de sidste to deltagelser, hvor man i 2018 tabte forrykte 2-13 til PSG, Liverpool og Napoli, mens deltagelsen året efter ikke var meget bedre med sammenlagt 0-9 mod Bayern, Tottenham og Olympiakos. I den hjemlige liga har man allerede nu vist store svaghedstegn med nederlag mod Vozdovac og Cukaricki – til sammenligning gik man ubesejrede gennem sidste sæson med 30 sejre og syv nederlag.

Man har mistet sin mangeårige ankermand Milan Borjan på kassen, ligesom forsvarsdirigenten Strahinja Erakovic valgte russiske Sankt Petersborg til som ny klub.

Haaland snittede voldsomme fire afslutninger pr. CL-kamp i sidste sæson og scorede ni gange i fem CL-hjemmekampe på Etihad Stadium. City er overvældende 1,05 favoritter og forventes at score 3-4 gange i løbet af kampen. Derfor skal der være fin værdi i over dobbelt op på, at Haaland noterer sig for mindst to scoringer i opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 20. september kl. 21:00

Sevilla – Lens: X’et til odds 3,50 ved bet365*
Champions League, Gruppe B

Hverken Sevilla eller Lens har fået nogen decideret forrygende start på sæsonen, og med tanke på, at der primært skal kæmpes om andenpladsen i Gruppe B bag Arsenals overvældende forhåndsfavoritter, kan opgøret på Sanchez Pizjuan mellem Sevilla og Lens sagtens blive et nervøst foretagende.

Sevilla har indledt skuffende i La Liga med tre nederlag i fire kampe – vel at mærke mod ikke ligefrem dødsensfarlig modstand i form af Valencia hjemme, Alaves ude og Girona hjemme.

Lens har slet ikke kunne følge op på sidste sæsons forrygende flotte andenplads sølle et point efter PSG og indtager en lidet flatterende sidsteplads med kun et point efter fem runder. De rød/gule har oprustet massivt i sommerpausen med indkøb for knap en halv milliard kroner, men har især slidt offensivt med kun fire scoringer på syv en halv times fodbold.

Sevilla er gjort til forbløffende store favoritter, men et nederlag her vil gøre missionen om gruppens andenplads uligt meget sværere. Derfor er det velbetalt, at vi får langt over odds tre for en forholdsvis logisk deler.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar