18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gruppefinalen fuser ud i Parken

Benjamin Leander begræder offensive afbud fra Højlund, Eriksen, Skov og Skov Olsen og har ikke optimist-hatten på inden gruppefinalen mod Slovenien.

Foto: IMAGO / PanoramIC, Igor Kupljenik

Leanders Lette – fredag d. 17. november kl. 20:45

Danmark – Slovenien: Under 2,5 til odds 1,70 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Ingen Eriksen, ingen Højlund, ingen Robert Skov og ingen Andreas Skov Olsen. Det bliver et offensivt decimeret hold, som indtager Parken fredag aften mod Slovenien – tre af de fire spillede seneste hjemmekamp mod Kasakhstan for en måned siden, og Kasper Hjulmand har utallige gange måtte konstatere, at større rotationer ikke hjælper landsholdet ret meget. Nævnes kan 1-0 udesejren mod Færøerne, 0-2 mod Skotland i en dog sportsligt ligegyldig kamp og den nylige 2-1 fadæse mod San Marino.

Især Andreas Skov Olsens erstatning bliver spændende at se – lægges Jonas Wind ud til højre med Kasper Dolberg centralt og enten Jesper Lindstrøm eller Mohamed Daramy til venstre?

Læg oveni massive mængder regn i de 36 timer frem mod kampstart, som næppe gør Parkens græstæppe voldsomt meget bedre, og vi står med et logisk, målfattigt spil på kampen. Slovenerne vil givetvis være voldsomt tilfredse med det ene point, som holder dem på gruppens førsteplads inden sidste spillerunde, hvor de møder Kasakhstan på eget græs, og udover Leipzigs Benjamin Sesko er de offensive trusler ikke overvældende hos gæsterne.

Under 2,5 mål til 1,70 er godkendt her.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,62)

Leanders Listige – fredag d. 17. november kl. 20:45

Danmark – Slovenien: Adam Cerin (SVN) får kort til odds 4,33 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Højt odds på den listige, men det må snart være på tide, at Adam Cerin ender i dommerens sorte bog. Udover fire konstant overbebyrdede spillere fra San Marino, har Cerin været involveret i næstflest defensive dueller af alle spillere i hele EM-kvalifikationen.

Slovenerne spiller fysisk fodbold og har begået 10.flest frispark af alle hold i EM-kvalifikationen. Cerin begår fjerdeflest frispark med otte af slagsen, og kommer givetvis rigeligt i karambolage med Højbjerg og Dolberg centralt i banen. Det er ikke blevet til en advarsel endnu, men derfor bør Panathinaikos-midtbanemanden også kunne gå helt frit ind i duellerne uden tanke på en eventuel karantæne i sidste kamp.

Cerin har ydermere spillet fuld tid i alle otte landskampe indtil videre, og i 2021/22 blev det til fire advarsler i 10 starter i Nations League og VM-kvalen, hvor det bla. blev til gult i en lignende opgave ude mod Sverige.

Langt over odds 4,33 på, at spanske José Sanchez går i lommen og uddeler kort til slovenernes nummer 22 er fint betalt.

Spil Leanders Listige til odds 4,33* (spilbar til 3,75)

Leanders Langskud – fredag d. 17. november kl. 20:45

Danmark – Slovenien: Kampen ender 0-0 til odds 8,50 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Det er aldrig sexet at anbefale 0-0, men så sent som i den seneste kamp spillet i Parken mellem FCK og Brøndby var det åbenlyst, at resultatet engang i mellem passer begge hold fint.

Isoleret vil uafgjort heller ikke være nogen katastrofe for Danmark, som vil kunne nøjes med uafgjort i Belfast i sidste kamp mod Nordirland, og derudover stadig vil kunne vinde gruppen, hvis bare man slår Nordirland større end Slovenien eventuelt slår Kasakhstan.

De mange offensive afbud giver hovedpine hos Kasper Hjulmand, og manglen på relationer i front bør igen blive et problem i forhold til at skabe chancer og sparke bolden ind.

Slovenerne vil helt sikkert gå efter 0-0 så længe de kan, og selvom vi skal tilbage til 11. november 2017 for at finde 0-0 i en kvalifikationskamp i Parken, er chancerne for en gentagelse fredag langt bedre end hvad oddsene tilsiger.

Spil Leanders Langskud til odds 8,50* (spilbar til 7,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar