18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis weekend-tips den 4. – 5. december

Fidusflyveren trodser sne og kulde og drager henover Danmark ad to omgange inden mere sydlige himmelstrøg venter i Spanien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 5. december kl. 12:00

Athletic Bilbao B – Badajoz: Under 2,5 mål til odds 1,61 ved bet365*

Der blir Lalandia-agtige tilstande på Athletic Bilbaos kampbane i Lezama lidt udenfor Bilbao søndag middag, for der ventes 25 millimeter regn i døgnet op til kickoff, så forholdene bliver næppe til forrygende festbold mellem to formsvage mandskaber, når Badajoz kommer på besøg i den tredjebedste spanske række.

Hverken Bilbao B eller Badajoz har smagt sejrens sødme de sidste fem runder, og for Bilbao går stimen hele ni kampe tilbage. Derfor kunne det nemt tænkes, at uafgjort ikke er noget decideret ubrugeligt resultat for nogle af holdene, og Bilbao har i forvejen spillet seks kampe i træk under 2,5 mål, mens Badajoz godt nok har fire i træk over 2,5 mål, de tre af dem dog på eget græs, hvorimod man på udebane er gået mere forsigtigt til værks med fem af syv kampe under 2,5 mål.

Med de svære vejrforhold in mente, ligner maksimalt to mål i kampen et fint spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,52)


Leanders Listige – søndag d. 5. december kl. 18:00

Randers – OB: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,86 ved Marathonbet*

Første pokalkvartfinale i Randers, hvor hjemmeholdet spiller kamp nummer 27 på fire en halv måned. På trods af en hel uges pause siden 0-1 nederlaget i Brøndby er der formentlig stadig godt brugte ben hos Thomas Thomasbergs tropper, og i øvrigt venter også lidt af en styrkeprøve i Conference League mod AZ, hvor Randers meget gerne skal bruge mindst et point for at sikre sig andenpladsen i gruppen.

Forhåndsfavoritværdigheden slipper man dog ikke udenom mod et OB-hold, som ikke har slået et Superliga-hold på fremmed græs i ordinær tid siden 2-1 mod FCM i midten af juli. Avancementet i pokalturneringen kom på baggrund af sejre ude mod divisionsholdene fra Roskilde og Helsingør samt efter forlænget spilletid mod FCN, og mod top6-holdene i Superligaen har Andreas Alms tropper ganske enkelt været for uskarpe.

Intet afgøres i denne første kamp, og vejrforholdene kommer også til at spille en faktor med minusgrader ved kickoff og risiko for let snefald. Næppe vejrforhold, profiler som Issam Jebali, Stephen Odey, Alhaji Kamara og Emmanuel Sabbi synes er decideret fantastisk at spille under.

Kun et af de seneste 11 indbyrdes opgør er blevet afgjort med mere end et mål mellem de to hold, så selvom 2-1 til Randers lurer som sandsynligt udfald, skal der stadig være værdi i at gå efter maksimalt to mål i opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 1,86* (spilbar til 1,77)


Leanders Langskud – lørdag d. 4. december kl. 13:00

Jammerbugt – Fremad Amager: Kampen ender 0-0 til odds 13,00 ved Nordicbet*

Lad os tage det dårlige først: Jammerbugt er uden forsvarskrumtap Nikolaj Lyngø og sidemanden Mads Larsen, som begge afsoner karantæne, mens Fremad Amager ikke har spillet en eneste af sæsonens kampe uafgjort endnu og har lukket 16 mål ind i de sidste fire kampe.

Værdi i 0-0? Det må der være.

Som altid med fravær i defensiven kan man spinde det på to måder; er holdet svækket på kvalitet? Og vil man derfor satse mindre risikabelt i spillestilen? Uanset hvad er det en voldsomt vigtig bundkamp mellem Jammerbugt og Fremad Amager, hvor gæsterne kan blive isoleret med seks points afstand op til netop Jammerbugt i tilfælde af nederlag.

Alt andet lige er det også de to hold i Nordicbet Ligaen med færrest afslutninger, færrest nøgleafleveringer og næst- og tredjefærrest aktioner i modstandernes felt. Læg dertil, at der fredag falder fire centimeter sne i Nordjylland med temperaturer ned mod -9 grader 24 timer før kampstart, og at der skal spilles på Energi Nord Arena i Hjørring i stedet for på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup.

Alt taget i betragtning giver det mening at gå efter den velbetalte nulløsning her til skyhøjt odds, hvor det mere gælder om at undgå end det gør at opnå for de to ramte mandskaber.

Spil Leanders Langskud til odds 13,00* (spilbar til 10,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar