18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis weekend-spiltips den 15. – 16. oktober

Spillerne er tilbage fra landsholdspause, og det samme er Leanders Luringer med fiduser fra klubfodbolden fredag og lørdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 16. oktober kl. 16:00

Motherwell – Celtic: Celtic vinder med 1 eller 2 mål til odds 1,98 ved LeoVegas*

Væddemålet skal placeres på væddemålene “Handicap 1-0” og “Handicap 2-0”, hvor der skal spilles udfald X i begge væddemål til hhv. odds 3,55 og odd 4,50. 55,9% af indsatsen skal spilles på handicap 1-0 X, mens de resterende 44,1 skal spilles på handicap 2-0 X.

Det er efterhånden tre år og otte indbyrdes opgør siden, at Motherwell sidst tog point fra Celtic. Otte grøn/hvide sejre i træk tæller generaliebladet for lørdagens gæster, som allerede er voldsomt pressede i ligaen med seks points afstand til Rangers efter otte spillerunder.

Også i Europa League har Celtic skuffet i en dog også svær gruppe med Leverkusen, Betis og Ferencvaros, og netop sidstnævnte venter allerede tirsdag aften på skotsk grund, hvor Celtic er piskede til at vinde, hvis man vil ha’ drømme om et europæisk eventyr efter nytår.

Derfor bør man heller ikke gå ud og mose Motherwell, der i øvrigt ligger foran Celtic i tabellen og har haft en fin sæson indtil videre, bla. med 1-1 ude mod Rangers. Holdets 13 øvrige point er dog kommet mod de fem nederste hold i tabellen, og Celtic bør alt andet lige ha’ fået ro nok på bagsmækken til, at manager Ante Postecoglu har fået indarbejdet sit koncept yderligere har tre måneder inde i sit regime. Kontrolleret Celtic-sejr i vente.

Spil Leanders Lette til odds 1,98* (spilbar til 1,85)

Leanders Listige – lørdag d. 16. oktober kl. 16:00

Manchester City – Burnley: 1-tallet og under 3,5 mål i kampen til odds 2,25 ved Nordicbet*

Burnley-manager Sean Dyche har ikke mødt nogen manager flere gange end han har mødt Citys Peop Guardiola. Lørdag eftermiddag sætter de hinanden stævne for 14. gang, og Guardiola har indtil videre sejret i de 12 og spillet en enkelt uafgjort. I de 10 Premier League-kampe er fem af dem dog endt med en sejr til City på enten 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0, og det giver mening at gå efter en gentagelse lørdag.

Blot 72 timer senere skal City nemlig i aktion ude mod Club Brügge, der allerede har sat advarselslamperne i gang med et fortjent 1-1 resultat hjemme mod PSG, og til opgøret på Etihad Stadium er det også mere end tvivlsomt, om Ederson og Gaby Jesus når hjem i tide eftersom deres kamp for Brasilien natten til fredag giver dem sølle 35 timer til at nå hjem til kampen.

Læg dertil de mange City-spillere udover, som har været på krævende landsholdsopgaver for især England og Spanien, og Burnley står med en opgave, hvor de bør kunne begrænse nederlagets størrelse, uden at de ligefrem kan levere sensationen og tage point.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – fredag d. 15. oktober kl. 16:00

Shakhtar – Zorya: Shakhtar vinder med præcis ét mål til odds 3,70 ved Cashpoint*

Det er efterhånden godt over to år siden Shakhtar har vundet med mere end et mål mod Zorya Luhansk, og det vil undre meget, hvis man får let spil fredag eftermiddag. De sidste fire indbyrdes opgør er nemlig alle endt med Zorya-point, så selvom Shakhtar er klare favoritter til opgøret, ligner det en god fidus at spille dem med mindst mulige sejrsmargin.

Allerede tirsdag venter et brag af en kamp mod Real Madrid i Champions League, hvor man for nuværende slås om en højest overraskende andenplads bag kometerne fra Sheriff Tiraspol. Samtidig er man dog nødt til også at holde snor i ærkerivalerne fra Dinamo Kiev, der også har en meget overkommelig opgave ude mod Lviv.

Zorya må lide den tort at undvære sin 10er Komchenovsky grundet karantæne, og selvom cheftræner Viktor Skripnik altså i seks forsøg har fået point mod Shakhtar meget flotte fire gange, så er Shakhtar favoritter helt ned mod odds 1,50. Odds 3,70 på, at de hiver en smal sejr som opladning til Real Madrid-kampen ligner et saftigt værdispil.

Spil Leanders Langskud til odds 3,70* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Få flere spiltips fra Leander i denne udgave af SpilXpoden

2 kommentarer

  1. Motherwell – Celtic: Celtic vinder med 1 eller 2 mål til odds 1,98 ved LeoVegas*

    Væddemålet skal placeres på væddemålene “Handicap 1-0” og “Handicap 2-0”, hvor der skal spilles udfald X i begge væddemål til hhv. odds 3,55 og odd 4,05. 55,9% af indsatsen skal spilles på handicap 1-0 X, mens de resterende 44,1 skal spilles på handicap 2-0 X.

    Disse to odds giver altså odds 1.89 og ikke 1.98…

  2. Godt med vågne øjne. Der er sket en slåfejl oddset var 4.50 ved udgivelsestidspunkt og ikke 4.05.

    Tak – Det er rettet nu.

Skriv et svar