18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis VM-kvalifikations tips den 12. – 14. oktober

Så er det absolut sidste udkald for indtil flere af holdene i VM-kvalifikationen, hvis man skal nå med fra perronen på det tog, der kører mod VM-slutrunden i Qatar 2022.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 12. oktober kl. 20:45

San Marino – Andorra: Under 2,5 mål til odds 1,47 ved bet365*

Match of the Weak i Serravalle mellem to af Europas med afstand dårligste fodboldhold. Andorra vandt det omvendte opgør med 2-0, og selvom sanmarineserne står med en nærmest historisk god chance for at vinde deres første slutrunde-kvalifikationskamp nogensinde, så der andorranerne stadig klare favoritter med ned mod odds 1,70 for at vinde.

At Andorra ligefrem skulle bombe mål ind mod San Marino er dog svært at se, for holdet forlader de trygge rammer på kunstgræsset i Andorra la Vella og skal nu ud på naturgræs i den italienske enklave. På fremmed græs har Andorra kun to gange de sidste 25 år scoret mere end et mål: den ene af gangene netop mod San Marino, da man i en venskabskamp i 2017 vandt med 2-0.

Samme cifre kunne sagtens være på beddingen her, og i hvert fald er det svært at se tre scoringer i kampen mellem to hold, der også begge fik stryg med 0-5 for blot 72 timer siden mod hhv. England og Polen.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – tirsdag d. 12. oktober kl. 20:45

Albanien – Polen: 0-0 efter 1. halvleg til odds 2,60 ved Mr. Green*

Skæbnekamp i Albanien, hvor værterne og Polen ligner en tvekamp om andenpladsen i gruppen bag forhåndsfavoritterne fra England.

Det er fordel Polen inden opgøret, for holdets slutprogram udover Albanien på udebane hedder Andorra ude og Ungarn hjemme, mens Albanien godt nok har Andorra hjemme i sidste runde, men også har en ubehagelig opgave på Wembley mod et evigt motiveret engelsk mandskab, der ikke kan tåle at slå op i banen foran eget publikum.

Derfor er det her kampen, der bare ikke MÅ tabes for nogle af holdene, og det bør i sagens natur medføre en meget nervøs indledning på kampen. I de foreløbige fire indbyrdes opgør mellem Polen, Ungarn og Albanien, har det stået 0-0 til pause i de to, og selvom Polen vandt 4-1 i det omvendte opgør, blir det ikke en walk in the park for Robert Lewandowskl og co. Albanerne holdt England stangen i 38 minutter inden Harry Kane dukkede op og scorede til 0-1, og med kampens kolossale betydning plus det faktum, at polakkerne lever overmåde fint med uafgjort, så skal 0-0 til pause være et fremragende værdispil.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,30)

Leanders Langskud – torsdag d. 14. oktober kl. 01:30

Canada – Panama: X’et til odds 3,75 ved LeoVegas*

Selvom der stadig er ni runder tilbage i CONCACAF VM-kvalifikationen, så virker det temmelig forudbestemt, at de tre direkte pladser og den playoffgivende fjerdeplads skal fordeles mellem topnationerne Mexico, USA, Canada, Costa Rica og Panama. Mexicanerne er stukket lidt af i front med 11 point for fem kampe, men blot tre point adskiller USA på andenpladsen og El Salvador på sjettepladsen efter 450 minutters VM-kvalifikation.

Derfor er det nærliggende at kigge på indbyrdes opgør mellem “Big5”, og her er fire af seks indbyrdes opgør endt uafgjort. Der er løbet meget vand gennem åen i forhold til sidst de to hold mødtes i 2013 og 2014, men her endte det også med to nulløsninger.

Panama kommer fra en storslået 1-0 sejr hjemme over USA, mens Canada kæmpede forgæves ude mod Jamaica og blot fik 0-0 med. I tabellen ligger de to hold noteret for otte og syv point, og forfølgerne fra Costa Rica (6 point) har USA på udebane i en svær opgave. Derfor vil uafgjort formentlig passe begge hold fint, inden især Panama går et overkommeligt program i møde i november med Honduras og El Salvador, mens Canada også har hjemmebanefordel mod både Mexico og Costa Rica.

Logisk deler her til flot odds.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar