18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis VM-kvalifikations tips til 11. november

VM-kvalifikationen træder ind i sin sidste fase, hvor der både er direkte billetter til Qatar 2022 på spil, men også dem med mellemlandinger i diverse playoff-kampe. Leanders Luringer tager den store tur rundt i fidusflyveren til torsdagens kval-kampe.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – torsdag d. 11. november kl. 20:45

Irland – Portugal: Irland under 0,5 mål i kampen til odds 1,91 ved betfair*

Portugal er lige vidt med 0-0 som de er med en sejr i forhold til, at blot et enkelt point giver dem fordelen i den direkte duel mod Serbien i sidste kvalifikationsrunde. Med uafgjort mod Irland går Portugal forbi Serbien på bedre målscore, sådan så holdene vil stå på 17 point hver, og så vil Serbien være tvunget til sejr uanset om Portugal møder ind til kampen på 17 point eller 19 point.

Det bør fordre stor defensivt fokus hos portugiserne til opgøret i Dublin mod et ikke-skræmmende irsk mandskab, som godt nok scorede i det omvendte opgør i september, men blev dukket af to Cristiano Ronaldo-scoringer i de absolut døende minutter. Offensivt råder man ikke over en eneste spiller med et tocifret antal landsholdsmål udover forsvarsspilleren James McClean, og det skal Portugal ganske enkelt være i stand til at knække, også selvom venstre backen Bruno Mendes er ude med karantæne.

Fint odds på, at påpasselige Portugal lukker ned for intetsigende Irland.

Spil Leanders Lette til odds 1,91* (spilbar til 1,77)


Leanders Listige – torsdag d. 11. november kl. 22:00

Ecuador – Venezuela: Over 2,5 mål i kampen til odds 2,21 ved Marathonbet*

Ecuador dummede sig i det omvendte opgør ved at tabe 1-2 til bundproppen Venezuela, men nu er det revanchetid i det omvendte opgør i højderne i Quito, hvor der spilles i 2850 meters højde.

Holdene mødtes også i sommer i en underholdende affære på neutral grund ved Copa America i Brasilien, hvor det endte 2-2 på en sidsteminuts-scoring af Venezuela. Denne gang er gæsterne kraftigt svækkede af karantæne til begge de normale backs i Oscar Gonzalez og Ronald Hernandez, hvilket bør skabe masser af plads til Ecuadors kanter Estupinan og Preciado.

Efter en fornem start på kvalifikationen har Ecuador kun vundet en af de sidste fem kampe og begynder stille og roligt at kunne mærke åndedrættet fra Chile og Bolivia udenfor top5, og med seks kampe tilbage, som bla. inkluderer hjemmekampe mod både Argentina og Brasilien, s k a l der ganske enkelt tre point til her. Venezuela har 10 af 15 udekampe de sidste seks års kval-kampe over 2,5 mål og har blot holdt nullet én gang i processen i en ubetydelig udekamp mod Paraguay i sidste runde af 2018-kvalifikationen.

Ecuador kan sagtens score alle tre mål her selv, så prøv et spil på over 2,5 mål i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,21* (spilbar til 2,05)


Leanders Langskud – torsdag d. 11. november kl. 10:10

Australien – Saudi Arabien: X’et til odds 4,00 ved Nordicbet*

I “Dødens Pulje” i den asiatiske VM-kvalifikation er Japan, Saudi Arabien og Australien havnet i samme slutspilsgruppe, og et af holdene skal ud i en dramatisk kval-kamp om den sidste VM-billet. I skrivende stund er Saudi Arabien kommet klart bedst fra land med maksimumpoint efter fire ud af 10 spillede runder, og her venter en af de sværeste kampe i kvalifikationen med en laaaang udebanetur til Sydney og Australien.

Australierne tabte senest med 1-2 til Japan og kan ikke tåle pointtab her ift. at skabe unødig spænding, hvor Japan bla. lurer med skuffende seks point for fire kampe, bla. efter et sensationelt nederlag hjemme til Oman.

Med uafgjort her beholder Saudi Arabien førstepladsen, mens Australien er sikre på at overnatte på andenpladsen inden sjette spillerunde, hvor man møder Kina fra bunden af tabellen i en kamp, hvor man er klare favoritter.

Derfor virker australiernes favoritrolle kraftigt overvurderet, især fordi man er uden sammenlagt vicetopscorer Adam Taggart og kvalifikationstopscorer Harry Souttar til kampen grundet skade og karantæne.

Krydset til fire gange stålet ser frækt og værdiholdigt ud.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

  1. Benjamin Leander har kastet et tidligt blik på torsdagens dramaer i VM-kvalifikationen. 🙂

Skriv et svar