18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis VM-kval tips den 8. – 9. oktober

Leanders Luringer drager på VM-kvalifikationstogt, hvor flere af holdene efterhånden har travlt, hvis de vil være med i kampen om billetter til Qatar 2022.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 8. oktober kl. 20:45

Liechtenstein – Nordmakedonien: Nordmakedonien vinder med rent bur til odds 1,50 ved bet365*

Liechtenstein og Gibraltar har leveret lige niveauet mere undervældende end de fleste andre lande i denne kvalifikation. Nok har fyrstedømmet Liechtenstein rent faktisk scoret to gange, men på seks kvalkampe er det lykkedes holdet at have mageløst undervældende 12 afslutninger i alt, hvoraf de syv kom udenfor straffesparksfeltet. Begge scoringer er i øvrigt kommet på hhv. et kæmpe drop af Armeniens keeper og så direkte på hjørnespark mod Island bagud 0-3.

Nordmakedonien kan kun bruge tre point her, hvis man vil lege med i den jævne kamp om andenpladsen bag Tyskland, hvor også Armenien og Rumænien byder sig til. Det omvendte opgør blev vundet med 5-0 på hjemmebane, hvor Liechtenstein præsterede 0,02 Expected Goals på to afslutninger i kampen. Når midtbaneankeret Noah Frommelt tilmed afsoner karantæne, er det voldsomt svært at se Liechtenstein udgøre en trussel overfor nordmakedonerne, der næppe bliver det første hold til IKKE at score mod Liechtenstein i en kval-kamp siden Moldova ikke magtede det i efteråret 2014.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 9. oktober kl. 20:45

Ungarn – Albanien: Halvleg med flest mål: 2. halvleg til odds 2,20 ved bet365*

Ungarn – Albanien vinder ikke nødvendigvis priser for rundens mest sexede kamp, men holdene bør være indstillede på, at uafgjort lidt bliver begge holds død. Det er helt tæt trekamp efter England på førstepladsen med Albanien på 12, Polen på 11 og Ungarn på 10, men polakkerne mangler at møde begge gruppens prügelknaber i San Marino og Andorra, hvilket bør og skal være seks stensikre point, mens Ungarn kun mangler San Marino hjemme og Albanien Andorra hjemme.

Med andre ord skal man finde tre point et sted, og selvom der også er indbyrdes opgør mod Polen at gøre det i for begges vedkommende, ligner det, at der skal tre point på tavlen for især Ungarn i dette opgør.

Det omvendte opgør i Albanien endte med sejr til værterne på 1-0 takket være Armando Brojas scoring tre minutter før tid, og 0-0 ved pausen kunne også sagtens være et bud her. I stedet går vi dog med specialvarianten “flest mål i 2. halvleg, hvor det bør åbne op hvis meldingen som forventet kommer om, at Polen fører mod San Marino og dermed vil gå forbi Albanien, hvis ungarerne og albanerne deler i porten.

Her er der gevinst ved eksempelvis blot et enkelt mål i 2. halvleg, hvis det står 0-0 ved pausen, eller ved to mål i 2. halvleg, hvis det står 1-0 til et af holdene.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – lørdag d. 9. oktober kl. 18:00

Finland – Ukraine: Kampen ender 0-0 til odds 7,80 ved Cashpoint*

Der er alt på spil i Gruppe D, som det også blev omtalt i denne uges episode af SpilXpoden.

Derfor er det svært at se andet end en voldsomt nervøs affære mellem Finland og Ukraine. Selvom gæsterne er forhåndsfavoritter er de trods alt svækket betragteligt med afbud fra offensive profiler som vicetopscorer Konoplyanka og viceanfører Zinchenko. Kun anfører Yarmolenko, frontløberen Yaremchuk og Dynamo Kyivs Viktor Tsyhankov har scoret mere end tre landsholdsmål blandt de udtagne 25 spillere, mens finnerne fortsat er voldsomt afhængige af Teemu Pukki i front.

Ukraine vil med uafgjort have fordelen af, at man så har spillet to gange mod både Finland og Frankrig, mens finnerne vil ha’ fordelen af en kamp i hånden og lige mange antal point som Ukraine, men til gengæld også møder bla. Frankrig på udebane i gruppens sidste kamp.

Alt for højt odds fra Cashpoint på en temmelig logisk nullert.

Spil Leanders Langskud til odds 7,80* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Hør flere spiltips fra Benjamin Leander i podcasten SpilXpoden

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar