18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis tips til World Matchplay Dart 21. juli

Det var tæt på fuld plade i første omgang dart-luringer fra World Matchplay, men en rystende svag Glen Durrant lod Lurings-mester Leander i stikken. Nu venter ottendedelsfinalerne forude, og Leander er klar med tre tips til onsdagens kampe.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 21. juli kl. 21:10

Gary Anderson – Nathan Aspinall: Over 18,5 legs i kampen til odds 1,80 ved bet365*

Specielt opgør mellem Mesteren og Lærlingen, hvor Gary Anderson gennem Nathan Aspinalls spæde start i karrieren havde ham i sin stald og hjalp med både coaching og agent-arbejde. Nu er Anderson ikke længere på toppen af tilværelsen, mens Nathan Aspinall har vundet UK Open og er blevet 2’er i Premier League indenfor de sidste to år.

Kampen her er da også spået fuldstændig lige, og det forstår man godt, når man kigger indbyrdes opgør mellem de to herrer. Udover en 7-2 afklapsning fra Aspinall til Anderson i Premier League, er opgørene mellem de to endt 7-7, 6-8, 6-5 og 6-6 siden Marts 2020, og begge spillere lå da også helt ufattelig tæt på gennemsnit i første runde, hvor Anderson slog Stephen Bunting med 94,42 i snit, mens Aspinall lå minimale 0,17 højere i sin 10-6 sejr over Mervyn King.

Det bør ikke blive en kamp med voldsomt mange breaks fra to solide skytter, og derfor er det ikke ret svært at se mindst 19 runder i kampen, der spilles først til 11 og med krav om to overskydende ved stillingen 10-10.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,70)


Leanders Listige – onsdag d. 21. juli kl. 20:10

Michael Smith – Jose de Sousa: Over 12,5 180’ere i kampen til odds 1,91 ved Nordicbet*

Dart handler meget om spiller-matchup. Møder en langsomt kastende spiller en hurtigt kastende spiller, kan det hurtigt blive urytmisk eller hvor den ene spiller forcerer sit spil, men det bør der ikke være nogen stor chance for, når 180’er-kanonerne Michael Smith og Jose de Sousa mødes onsdag aften.

De to herrer har mødt hinanden fem gange de sidste otte måneder og spillet fem kampe fordelt på i alt 88 runder. Smith fører 3-2 på sejrskontoen og 46-42 på rundekontoen, mens 180’er stillingen er 34-25 til Smith.

Ufatteligt nok lavede Smith ikke en eneste 180’er i sin kamp mod Ryan Searle, men den slags kan komme ned til små tilfældigheder. Fire gange havde Smith muligheden for at sætte tredje pil i Triple-20 feltet, og fire gange satte han den i single-20 eller triple-5.

Også de Sousa underpræsterede på 180’er-fronten med blot tre styk i sin åbningssejr mod Gabriel Clemens, men det var også første kamp tilbage på de store scener med fans på lægterne, og spillerne har givetvis lige skulle vænne sig til at smide Corona-stemningen fra sig. Nu er de back-in-business og bør levere et fremragende show til kampen her, der er tættere end oddsene antyder, hvor de Sousa er gjort til 1,50-2,50 favorit mod Smith.

Kampen her kan sagtens gå hele vejen, og med tanke på, at spillerne har lavet 0,67 180’ere pr. runde i de sidste fem indbyrdes opgør, så skal der ikke meget til, at vi rammer mindst 13 af slagsen onsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 1,91* (spilbar til 1,72)


Leanders Langskud – onsdag d. 21. juli kl. 22:10

Michael van Gerwen – Ian White: White +2,5 legs (AH) til odds 2,50 ved bwin*

Verdens TIDLIGERE med afstand bedste dartspiller, Michael van Gerwen, er ved at falde af på den. “Mighty Mike” knuste gennem årene 2017 til 2019 de fleste modstandere og hjemtog en stor del af sine over 70.000.000 kroner i præmiepenge i den tid, men hollænderen virker mæt og bruger langt mindre tid på træning end tidligere, hvis man skal tro hans sociale medier.

“Jeg kan spille meget bedre end det her” lyder det gang på gang fra van Gerwen efter en kneben sejr eller et skuffende nederlag, og historien var lidt den samme i første runde mod Damon Heta, hvor “The Heat” førte med 6-4 efter 10 runder, men endte med at tabe 7-10 uden at van Gerwen for alvor rullede sig ud med et gennemsnit på 95,7. Varmen på scenen i Blackpool er voldsom i disse dage med dusinvis af spotlys-lamper, der skinner lige ned på spillerne, og van Gerwen virker langt fra som en spiller med fysisk overskud.

Modstander Ian White har været kendt som en notorisk underpræsterer på den store scene, mens han til gengæld spiller fremragende uden publikum til de mindre turneringer som Players Championship. White så dog fin ud, da han besejrede Daryl Gurney med 10-7, og vi skal ikke længere tilbage end til oktober for at finde Whites seneste sejr over van Gerwen i et indbyrdes opgør, hvor det endte suveræne 10-4 til “Diamond” ved European Darts Championship, hvor White var eminent med over 103 i gennemsnit.

Det ligner en kamp, der sagtens kunne gå hele vejen til 10-10 og dermed reglen om, at der skal vindes med to overskydende runder, så et “over 18,5/19,5 legs” spil frister også, men i så fald får vi stadig gevinst ved et spil på Ian White +2,5 legs, og man skal langt fra udelukke, at White kan gøre det igen og uddele bøllebank til van Gerwen. Fin værdi i undertippede White her.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Kan Benjamin Leander fastholde sit flotte momentum i morgen, onsdag? 🙂

    Luringerne er klar!

    /SpilXperten.com

Skriv et svar