18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis tips til torsdagens EL og UECL-kampe d. 7. april 2022

Leanders Luringer går på jagt efter torsdags-værdi i Europa League og Conference League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 7. april kl. 18:45

Leipzig – Atalanta: Begge hold scorer til odds 1,62 ved LeoVegas*
Europa League, 1. kvartfinale

Visse kampe er bare nogenlunde logiske at forestille sig, og at det ikke skulle ende med mål i Leipzig mod Atalanta er som at forestille sig pizza uden ost på.

Atalantas tre udekampe i Champions League endte 2-2 mod Villarreal, 3-3 mod Young Boys og 2-3 mod Manchester United, og selvom man i Europa League har vundet 3-0 i Olympiakos og 1-0 i Leverkusen i et returopgør, så er det svært at se Gasperinis tropper spille til nul mod en modstander af Leipzigs kaliber. Tyrene har scoret i samtlige otte europæiske kampe denne sæson, bl.a. fem gange i 180 minutter mod Manchester City i Champions League.

Det skal kun tale for spillet, at Atalanta-anfører Toloi er ude med skade, og 1-1 ligner et overvejende sandsynligt resultat, så

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – torsdag d. 7. april kl. 21:00

Rangers – Braga: Rangers -1,5 hjørnespark (AH) til odds 1,90 ved bet365*
Europa League, 2. kvartfinale

Rangers vandt hjørnesparkene med 6-5 i Portugal i 1.opgør, hvor Braga forsvarede sig flot og står med fordelen inden returopgøret på Ibrox.

Braga har tabt hjørnesparkene på udebane i Europa klart med 2-11 mod Monaco, hvor man havde en 2-0 føring med fra Portugal, ligesom man tabte hele 1-5 i Moldova mod Sheriff i en kamp hvor man endda var bagud 0-1 efter 43 minutter.

Selvom Rangers kommer foran her ligner Braga stadig et hold, som vil overlade initiativet til skotterne, så 1,90 på Rangers med mindst to overskydende hjørne er absolut spiseligt.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – torsdag d. 7. april kl. 21:00

PAOKMarseille: Rødt kort i kampen til odds 3,30 ved LeoVegas*
Conference League, 2. kvartfinale

Der var godt med skrald på i første opgør på fransk grund, hvor både Marseille-træner Sampaioli var millimeter fra en bortvisning, mens det endte med seks gule kort og en udvisning.

I den græske heksekedel må der forventes godt med pres på hollandske Danny Makkelie, der er blandt Europas mest velansete dommere, men som også har haft syv udvisninger i sæsonen indtil videre.

Overvejende risiko for, at det ikke ender med 22 mand på banen i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 3,30* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Læs også:

Skriv et svar