18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis Superliga-tips 25. – 26. juli

Leanders Luringer lagde fra land med at ramme odds 1,61, odds 1,95 og odds FJORTEN KOMMA TREDIVE i åbningsrunden af Superligaen. Der er tre nye tips at hente i denne artikel til kampene søndag og mandag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 25. juli kl. 14:00

FC Nordsjælland – AGF: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,80 ved bet365*

AGFs kunstgræsmareridt fortsætter, for efter midtugens pinagtige 1-2 nederlag til nordirske Larne FC, har David Nielsens tropper fortsat ikke vundet på plastikgræs siden november 2019, hvor netop FCN blev slået med 1-0.

Selv B93 og Silkeborg har undervejs i processen scoret mindst to gange, og selvom AGF ikke gav mange chancer væk mod Brøndby i åbningspremieren, virker dynamikken bare til at være anderledes på det hurtige kunstgræs i Farum.

Omvendt forsvarede FCN sig temmelig middelmådigt mod Viborg, hvor især domkirkebyens dødbolde gjorde ondt på de fysisk underlegne FCN’ere, og her kommer AGF buldrende med flere store tanks i form af bla. Frederik Tingager og Oliver Lund, der begge er stærke i hovedspillet.

Svært ikke at se begge hold på tavlen her, og i en offensiv affære er det også svært at se 1-1 som noget specielt brugbart resultat for begge hold, der givetvis vil angribe indtil sidste fløjt ved den stilling.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,70)


Leanders Listige – mandag d. 26. juli kl. 19:00

Sønderjyske – Vejle: Vejle Draw No Bet til odds 2,38 ved LeoVegas*

Ingen af holdene imponerede voldsomt i første runde selvom Sønderjyske fik et point mere end Vejle, men østjyderne forstærkes voldsomt af, at karantæneramte Saeed Ezatollahi vender tilbage fra straffeboksen her. Han var savnet til at bringe balance på vejlensernes midtbane i 0-2 nederlaget mod et sprudlende Randers-hold sidste weekend, men den nye Vejle-træner Carit Falch beviste i sidste sæson, at han godt ved, hvordan Sønderjyske skal slås på eget græs. Med Lyngby sejrede Falch med 4-0 i Haderslev, og selvom man tabte 0-1 hjemme til Sønderjyske senere på foråret i 2021, var man selv en mand i undertal voldsomt toneangivende her.

Sønderjyske lider stadig under, at man offensivt ikke byder ind med ret meget, og nu er det endegyldigt slået fast, at topscorer Haji Wright er fortid i klubben efter en lejeaftale i tyrkisk fodbold.

Vejle vandt oven i hatten tre ud af fire kampe i sidste sæson mod Sønderjyske og er ikke voldsomt forandrede i trupsammensætningen, så her skal der være fin værdi på gæsterne, hvor vi vælger varianten “Draw No Bet” med gevinst ved udesejr og pengene retur i tilfælde af uafgjort.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,20)


Leanders Langskud – søndag d. 25. juli kl. 16:00

FCK – Silkeborg: Rasmus Falk (FCK) scorer i kampen til odds 4,20 ved Mr. Green*

FC København er i SpilXpoden anbefalet til at vinde med mindst to mål, og hvis det tip går hjem, bør der også være fine chancer for, at det bliver med Rasmus Falk på tavlen. Tit har der manglet et offensivt slutprodukt fra Falk, der blot har scoret fem Superligamål i sine seneste 60 kampe, men det virker som om, at den 29-årige kreatør er blevet bedt om at drible mere og tættere på modstandernes mål, hvilket i sagens natur også giver flere muligheder for at afslutte tættere på mål.

Mod Torpedo Zhodino i midtugen afsluttede Falk tre gange alene i første halvleg med 1-0 målet til følge, og mod Silkeborg bør der også være muligheder for Falk til at stråle i en kamp, hvor Silkeborg næppe vover sig voldsomt meget frem på egen bane.

De frække prøver Falk til at score udenfor feltet til odds 15,00 nede i den lokale kiosk, men odds 4,20 på ren scoring i kampen skal også være fint med FCK nede i odds 1,50 som ren kampvinder.

Spil Leanders Langskud til odds 4,20* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

Skriv et svar