18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis Superliga-spiltips til weekenden 5. – 7. november

Der venter en sand kavalkade af lækre kampe i 15. Superligarunde, hvor der næppe kommer til at være mange kedelige 0-0’ere i blandt. Luringsmester Leander kigger på Viborg – FCN, Vejle – Sønderjyske og AGF – FC Midtjylland

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 7. november kl. 14:00

AaB – Randers: Begge hold scorer til odds 1,70 ved bet365*

Randers har sin klare force i offensiven, og AaB’erne har det samme. Hvis man vil tage et ryk fri af konkurrenterne, så duer 1-1 ikke til meget her, men spørgsmålet er hvem, der har midlerne til at hive de tre point. Thomas Thomasberg har ikke slået AaB i to år, men tre af kampene er endt uafgjort med 0-0, 1-1 og 3-3.

Navne som Louka Prip, Iver Fossum, Stephen Odey, Alhaji Kamara og Vito Mistrati bør alle være i spil til en målscorertjans, og selvom analysen ikke er decideret raketvidenskab, så ligner “begge hold scorer” et jævnt logisk udfald.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – fredag d. 5. november kl. 19:00

Viborg – FC Nordsjælland: 1-tallet til odds 2,04 ved bet365*

FC Nordsjælland er på tynd is, for holdet spiller ikke den form for fodbold, vi har været vant til at se de sidste mange sæsoner. Man mangler ganske enkelt en dåseåbner på midtbanen til både at sikre balance og dirke modstanderne op, og han er ikke at finde i Farum og omegn lige nu. Derfor ser FCN’ernes defensiv endnu mere skrøbelig ud end vi er vant til, og til kampen her er sidste nyt, at wing backen Magnus Frese nu også er ude sammen med navne som Kian Hansen og Mohamed Diomande.

Viborg har været meget op og ned i denne sæson, men holdet bør stå særdeles godt til FCN hvad angår indlægsspil og dødbolde, og så har FCN altså tabt fem Jyllands-kampe på stribe. En tur til Viborg fredag eftermiddag er næppe en af dem, man ser frem mod med ild i øjnene.

Fordel Viborg og fin værdi i over dobbelt op på 1-tallet.

Spil Leanders Listige til odds 2,04* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – søndag d. 7. november kl. 16:00

AGF – FC Midtjylland: FCM vinder og holder nullet til odds 3,40 ved bet365*

FC Midtjylland har syv gange i denne sæson vundet en Superliga-kamp efter at have spillet europæisk, og nu skal man så forsøge at gøre det til otte efter en flot og vigtig sejr over Crvena Zvezda torsdag aften. Midtjyderne var i overtal i 80 minutter og har derfor brugt mindre kræfter end budgetteret, hvilket klart skal tale for sejrschancerne i Århus.

David Nielsens tropper spiller stadig dybt intetsigende offensiv fodbold, og 0-0’eren mod OB senest var endnu en tarvelig forestilling uden bid i offensiven. Patrick Mortensen er stadig statist på 9’er rollen, og Jon Dagur Thorsteinsson og Mustapha Bundu er stadig også lysår fra fordums styrke.

Henrik Dalsgaard og Erik Sviatchenko skal nok sørge for, at AGF ikke kommer frem til ret mange store chancer, så her skal langt over tre gange pengene på FCM-sejr med rent bur være flot. Der var flere klasser til forskel, da FCM vandt 4-0 i september, og selvom hattrick helten Junior Brumado nu er ude, skal FCM stadig være gode nok til at nappe tre point med rent bur.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar