18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis Superliga-spiltips til weekenden 19. – 21. november

Årets næstsidste Superligarunde skal afvikles mellem fredag og mandag. Leanders Luringer har spiltips med fra

Leanders Lette – søndag d. 21. november kl. 14:00

Randers – Vejle: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,75 ved Marathonbet*

Vejle ser mere end tynde ud i den forvejen slunkne defensiv grundet karantæner til forsvarstalisman Kovacic og makker Manjrekar James, hvilket efterlader Jerome Opoku som eneste naturlige midtstoppervalg. Med ham fra start i sæsonen har Vejle lukket 21 mål ind i syv kampe sammenholdt med 15 mål mod sig i otte kampe uden Opoku fra start.

Randers har dog den ulempe, at man spiller en ufattelig vigtig hjemmekamp 96 timer senere mod CFR Cluj i Conference League, og det kan influere på Thomas Thomasbergs start-11’er til kampen søndag eftermiddag.

Randers-sejr til odds 1,50 bliver lige til den kedelige side under de omstændigheder, men mindst tre scoringer i kampen ser meget spiseligt ud med tanke på, at Vejle ikke kan bruge uafgjort til noget som helst og skal satse til sidst, mens udgangspunktet naturligvis er det samme for Randers, hvis man vil udfordre i medaljekampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,67)


Leanders Listige – søndag d. 21. november kl. 14:00

FC Nordsjælland – Silkeborg: 2-tallet til odds 2,28 ved LeoVegas*

Silkeborg spiller som en stensikker top6-bejler, mens FCN nemt kunne være oplagt nedrykker i en sæson, hvor Sønderjyske og Vejle havde præsteret bare marginalt bedre end deres pauvre pointsnit langt under 1,0 pr. kamp.

Det blev 4-1 til Kent Nielsens tropper på kunstgræs i Silkeborg for en måneds tid siden, og det er svært at se FCN gøre voldsomt bedre figur på samme underlag i Farum. FCN’erne tabte 4-7 (!) i en træningskamp mod Hamburger SV i sidste uge og forsvarer sig stadig ganske rædderligt anført af stor usikkerhed på målmandsposten.

Silkeborgs Sebastian Jørgensen meldes tilmed klar efter den småskade han pådrog sig inden landsholdspausen, så her åbner 2-tallet som en af de absolut bedre SL-fiduser.

Spil Leanders Listige til odds 2,28* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – fredag d. 19. november kl. 19:00

OB – Viborg: Isaam Jebali (OB) scorer i kampen til odds 3,40 ved Betfair*

Viborg er massivt svækkede af karantæner til forsvarskolosserne Lars Kramer og Mads Lauritsen. De to herrer har blokeret flest skud af alle spillere i denne Superliga-sæson, og forsvarskonstellationen med Gordinho og van der Kaap mangler både erfaring og har en vis sproglig usikkerhed mellem sig.

Hos OB har Isaam Jebali kunne træne sig i form igen i landsholdspausen. Tuneseren havde flest afslutninger af ALLE Superliga-spillere sidste sæson og må forventes at starte inde her med masser af mod på tilværelsen. Bashkim Kadriis ikke-eksisterende form bør gøre Jebali til OBs go-to-guy nummer 1, og med under odds 2 på ren OB-sejr, giver det ikke matematisk mening at få så høj pris på fynboernes største skudtrussel.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar