18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis Superliga-spiltips til runde 21, 11. – 14. marts

Leanders Luringer hiver fat i andensidste runde af Superligaen, hvor vi går et stort opgør i møde. FC Midtjylland og FC København brager nemlig sammen på heden, og her er der også fundet et spilforslag frem.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 10 marts kl. 19:00

FC Nordsjælland – Sønderjyske: Over 2,5 mål til odds 1,85 ved bet365*
Superliga, 21. runde

Hvis Sønderjyske skal undgå nedrykning, ligner FC Nordsjælland det mest oplagte hold at skulle indhente, og selvom der resterer to indbyrdes opgør efter fredagens kamp i Farum, ændrer det ikke på, at uafgjort ikke rykker ret meget for gæsterne. Der er i skrivende stund ni point og en markant dårligere målscore op til FCN’erne, så ved uafgjort bør Sønderjyske angribe helt til kampens slutfløjt.

FCN fik endelig en sejr, da man i 14. forsøg fik brudt stimen af sejrsløse kampe med en 3-2 sejr i Århus. Man er med afstand Superligaens mest underholdende mandskab hvad angår store chancer på mindst 0,30 Expected Goals med scoren 26-31, hvor FCM ligger i bund med 21-15 i score. Selvom Sønderjyske har haft problemer med at skabe store chancer i løbet af sæsonen virker man trods alt forstærkede med Emil Berggren og Nikolaj Thomsen – sidstnævnte vender tilbage fra karantæne til opgøret her.

Fint odds på mindst tre scoringer i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – mandag d. 14. marts kl. 19:00

OB – AaB: Under 2,5 mål til odds 1,97 ved Nordicbet*
Superliga, 21. runde

Første AaB-kamp under ny træner Lars Friis, og spørgsmålet er, om mønstrene sidder lige i skabet fra start af. Uanset hvad kommer AaB’erne fra to urimeligt slappe, offensive indsatser mod Silkeborg og Vejle, hvor man mod sidstnævnte blev det første hold hele sæsonen til ikke at skabe noget, der blot mindede om en stor chance mod det ellers pivåbne VB-mandskab.

Nu møder man så et OB-hold uden midtbanekreatør Jens Jacob Thomasen, som er i karantæne, og selvom OB’erne har skabt pænt med store chancer i sæsonen, så slider man voldsomt med at udnytte dem. Blot 11 af 26 chancer på mindst 0,30 Expected Goals er konverteret til mål; kun Randers, Sønderjyske og Viborg konverterer procentuelt dårligere.

X’et ligner også et langt fra usandsynligt udfald, så her går vi med maks. to mål i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 1,97* (spilbar til 1,88)

Leanders Langskud – søndag d. 13. marts kl. 18:00

FC Midtjylland – FC København: Halvleg/Fuldtid: X/X til odds 5,25 ved Mr. Green*
Superliga, 21. runde

Tidlig mesterskabsfinale 12 runder før tid, hvor FCK muligvis er det bedre hold for tiden, men gæsterne tynges af kort restitutionstid efter en krævende kamp i Eindhoven sent torsdag aften, hvor man først går fra banen 23:00; 67 timer før kickoff i Herning.

Københavnerne har tabt ni gange i træk i den midtjyske hovedstad, men FCM’erne fremstår ikke ret stærke offensivt på trods af, at der gik hul på ketchupflasken senest mod Viborg med tre scoringer på tre store chancer. FCK’erne har dog været bundsolide efter nytår med nul store chancer givet væk mod OB, Randers og Viborg, og hjemvendte Denis Vavro har givet en i forvejen solid defensiv endnu flere strenge at spille på.

For FCK vil det ikke være nogen katastrofe at spille uafgjort og fastholde afstanden på 3 point ned til FCM, mens midtjyderne med et nederlag er seks point og en markant dårligere målscore bag FCK. Derfor kan det nemt blive nervøst og afventende – vi prøver uafgjort efter både 45 og 90 minutter til flot betaling.

Spil Leanders Listige til odds 5,25* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Der er flere spilforslag at finde fra Benjamin Leander i weekendens udgave af SpilXpoden

Skriv et svar