18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis Superliga-spiltips den 15. – 17. oktober

Superligaen tager hul på anden halvdel af grundspillet med spillerunde 12, der kickstartes med et rent oprykkeropgør i Viborg samt pligtsejre i vente til FCM og FCK.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 17. oktober kl. 18:00

Sønderjyske – FC København: 2-tallet til odds 1,55 ved NordicBet*

FC København har fået et nyrehug med nyheden om, at anfører Carlos Zeca er færdig for sæsonen, men Jess Thorup kan stadig mønstre et særdeles slagkraftigt mandskab, og en midtbane med Stage, Lerager, Johannesson og Biel skal stadig være storfavoritter mod et hostende og harkende Sønderjyske-mandskab.

Michael Boris’ tropper har skabt færrest store chancer af alle hold i Superligaen med sølle fem styk, og man har tilmed blot scoret på den ene; en komplet tilfældighed af en flippermaskinebold mod Brøndby.

FC København har samtidig blot tilladt to store chancer mod sig i sæsonen, begge i Parken, og skal være afklarede nok til at køre en kontrolleret sejr hjem i det sønderjyske til klart godkendt betaling mod et hjemmehold, som immervæk fremstår i den dårligste forfatning i mange år.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 17. oktober kl. 13:00

FC Nordsjælland – FC Midtjylland: FCM vinder med rent bur til odds 2,75 ved Mr. Green*

FC Nordsjælland gik på landsholdspause med fem nederlag i rap, og selvom holdet har gode minder fra de sidste to indbyrdes møder med FCM på kunstgræs, så går holdet en svær kamp i møde her. Nok bliver der skabt godt med store chancer fra Farum-mandskabet, men man tillader også alt for meget den anden vej, og da man tabte 1-5 til FCK, hed store chancer-statistikken også 3-0 i københavnernes favør, ligesom man i 1-0 sejren over Brøndby heller ikke skabte en stor chance og ej heller formåede det mod AGF.

FCM’erne tillader næstfærrest store chancer af alle hold og vil givetvis være særdeles opmærksomme på ikke at begå de samme fejl, der har ført til nederlag i Farum de sidste to kampe. Under Bo Henriksen har FCM vundet 10 gange, og hele ni af dem har været med rent bur til enten Jonas Lössl eller Elias Olafsson.

Flot betaling på FCM-sejr uden mål fra FCN.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – fredag d. 15. oktober kl. 19:00

Viborg – Silkeborg: Silkeborg under 2,5 hjørnespark til odds 3,45 ved LeoVegas*

To vidt forskellige stilarter mødes i Viborg, hvor det er svært at se Silkeborg gå til hjørneflaget ret mange gange. Det omvendte møde på kunstgræs i Søhøjlandet endte 5-1 til Viborg i en kamp, hvor Silkeborg ikke var nær så meget på bolden som set ved andre lejligheder, og Kent Nielsens tropper praktiserer en form for fodbold med masser af flade afleveringer og markant færre indlæg, som i sagens natur også medfører færre hjørnespark.

Silkeborg er blot noteret for 26 hjørnespark i sæsonen i modsætning til Viborgs voldsomt massive 74, ligesom Viborg snitter 17 indlæg pr. kamp mod Silkeborgs 10,5 og også afslutter 14,4 gange pr. kamp mod Silkeborgs 11,7.

Altsammen ingredienser til, at Viborg givetvis får flest hjørnespark her, men det er også regnet ind i priserne på omkring 1,35 for det udfald. Til gengæld har Silkeborg i seks ud af 11 kampe maksimalt fået to hjørnespark, mens yderligere to kampe er endt med tre hjørnespark. Derfor skal der være voldsomt flot værdi i maksimalt to hjørnespark til gæsterne her i en kamp, hvor de oven i købet skal ha’ pæne chancer for point og derfor næppe kommer til at fange Viborg stående voldsomt dybt i banen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,45* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Få flere spiltips fra Leander i denne udgave af SpilXpoden

Skriv et svar