18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis Superliga-spiltips d. 18. – 19. juli

Endelig ruller Superliga-bolden igen! SpilXpertens Benjamin Leander fejrer det med tre gange Luringer på første spillerunde i landets bedste fodboldrække.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 18. juli kl. 14:00

FC Nordsjælland – Viborg: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*

På FCNs hjemmeside kan man læse cheftræner Flemming Pedersen berette om, at han stadig godt kunne ønske sig “at vi var lidt mere strukturerede i spillet med bolden, men jeg må også anerkende, at vi har nogle rigtig spændende og levende typer i vores trup. Det er hele tiden en balance mellem, hvor meget vi skal strukturere dem eller slippe dem løs. Vi må ikke begrænse de her spillere for meget, så vi må tage den tid, det tager, for at lære dem lidt struktur i spillet. Og jeg vil opfordre alle vores fans til stadig at have tålmodighed med den udvikling

Den slags rimer rigtig fint på en underholdende affære mod nyoprykkede Viborg, som scorede 71 gange i 32 1.divisions-kampe sidste sæson og bringer mange spændende, offensive typer til bordet såsom topscorerduoen Sebastian Grønning og Jacob Bonde, der scorede omtrent halvdelen af holdets mål i sidste sæson.

Viborg spillede på kunstgræs mod HB Køge, Helsingør, Fremad Amager og Silkeborg i sidste sæson med resultaterne 3-0, 0-2, 1-1, 1-1, 1-0, 2-1 og 3-0, ligesom man rent faktisk tabte 1-2 til netop FCN i en testkamp i januar.

God mening i at gå efter scoringer fra begge sider fra to offensivt indstillede hold.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,52)


Leanders Listige – søndag d. 18. juli kl. 19:00

AGF – Brøndby: Under 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*

Nok er fem ud af otte opgør mellem Niels Frederiksens Brøndby og David Nielsens AGF gået over 2,5 mål, men alligevel taler en del ting for under-mål her.

For det første er begge hold uden en stor, offensiv profil fra sidste sæson. AGF-talisman Patrick Mortensen er stadig ikke klar efter sin operation, mens Brøndby har solgt Jesper Lindstrøm til tysk fodbold. Det bør veje tungere end defensive afgange som Casper Højer, Marvin Schwäbe og Anthony Jung.

Desuden har seks ud af otte indbyrdes opgør været afviklet mellem 17. og 36. spillerunde mellem de to hold, hvilket giver en noget anden dynamik end i en premiererundekamp, hvor der trods alt skal bankes en lille smule rust af.

I en odds-mæssig helt lige kamp, bør under-prisen skrues en tand ned.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,85)


Leanders Langskud – mandag d. 19. juli kl. 19:00

Silkeborg – Sønderjyske: 0-0 til odds 14,30 ved Cashpoint*

Voldsom odds på en åbnings-nullert med tanke på, at minimum én af åbningsrundekampene er endt uden scoringer i fire af de sidste fem sæsoner.

Silkeborg har solgt talisman Magnus Matsson til Nijmegen, og selvom man scorede 10 gange i fire kampe uden Matsson fra start i sidste sæson, så er Superliga-fodbold et helt andet kapitel.

I Sønderjyske er det sæson 1 efter Glen Riddersholm med en dårlig optakt, der inkluderede både store tæsk i testkampene og en uvillig topscorer i Haji Wright, der har meddelt, at han ikke påtænker at stille til start i kommende sæson. Læg dertil en ny spillestil under cheftræner Michael Boris, der næppe sidder helt i skabet endnu, og så har man ingredienserne til en nogenlunde målfattig affære.

Cashpoints næsten odds 15 skal i hvert fald være en lille indsats værd som et soleklart værdispil.

Spil Leanders Langskud til odds 14,30* (spilbar til 9,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

5 kommentarer

 1. Benjamin Leander vover pelsen og går bl.a. efter odds 14,30 i sine Superliga-luringer til weekenden. 🙂

  /SpilXperten.com

 2. Velbekomme! 😀

  Fuld plade på luringerne:

  Odds 1,61 ✅
  Odds 1,95 ✅
  ODDS 14,30 ✅

  /SpilXperten.com

 3. Tak Benjamin – de der 0-0 kampe dem rammer du temmelig ofte 👍😀

Skriv et svar