18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til World Matchplay 17. – 18. juli

Sommerferien er over os, men dartsæsonen skal først til at begynde! SpilXpertens Benjamin Leander vil gennem hele efteråret sætte stort fokus på sin store passion for pilesporten med udvalgte Luringer på flere af de store turneringer. Vi lægger fra land med World Matchplay i Blackpool.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 18. juli kl. 23:10

Jose de Sousa – Gabriel Clemens: de Sousa flest 180ere til odds 1,50 ved bet365*

Dart-Tourens ubetinget bedste 180er-skytte er Jose de Sousa. Portugiserens pile er nærmest magnetiske, når de nærmer sig Triple-20-feltet på dartskiven, og ingen kommer i nærheden af de Sousas 240 180ere på 649 runder i Players Championship-serien.

Tyske Gabriel Clemens er også en solid 180er-skytte og endte på 17.pladsen hvad angår flest 180ere pr. afviklet runde ved Players Championship-serien, hvor Clemens hamrede 157 180ere af sted på 557 runder. Dog lavede Clemens kun to 180ere på to kampe mod netop Jose de Sousa, hvor portugiseren vandt med 5-1 og 8-1 på 180er kontoen.

Der spilles bedst af 19 runder ved World Matchplay-turneringen i Blackpool modsat Players Championship, hvor det blot er bedst af 11, så det længere format skal også tale for klar sejr til de Sousa hvad angår 180ere.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,37)


Leanders Listige – lørdag d. 17. juli kl. 21:50

Gerwyn Price – Jermaine Wattimena: Price -4,5 legs (AH) til odds 2,25 ved LeoVegas*

Verdensmesteren Gerwyn Price måtte lide den tort at udgå fra Premier League grundet en negativ Corona-test, men af samme grund er det en sulten waliser, der stiller op til sin første store turnering i mere end et halvt år. Price har udtalt i et interview, at han plejer at kombinere ferie med familien og arbejde med Matchplay-turneringen, der afholdes i feriebyen Blackpool, men at han denne gang er fuldt fokuseret på turneringen og parkerer familien separat undervejs i turneringen.

Det bør vise sig på ren kvalitet i førsterundekampen mod Jermaine Wattimena, der i forvejen er en af Prices yndlingsmodstandere. Hollænderen har en karakteristisk, ekstremt hurtig spillestil, der passer Price aldeles glimrende i forhold til kamprytme. Således har Price besejret Wattimena fire gange i træk siden 2018, blandt andet med 7-0 i Premier League. Wattimenas 2021 har generelt været skuffende med en ottendedelsfinale i Players Championship som bedste resultat med et samlet gennemsnit på godt 92, mens Price ligger nummer to på gennemsnit blandt alle spillere i Players Championship med over 99.

Hvis der også er syv points forskel på de to spillers gennemsnit lørdag aften, skal der være meget fine chancer for, at Price vinder med minimum 10-5, som spillet her går på.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – søndag d. 18. juli kl. 15:00

Glen Durrant – Callan Rydz: Durrant vinder til odds 3,60 ved Mr. Green*

Glen Durrant har været en skygge af sig selv i et godt stykke tid, men der er ingen tvivl om, at den karismatiske Middlesbrugh-mand har været blandt de spillere, der har savnet tilskuere til kampene allermest. Durrant lignede til tider et spøgelse i Premier League, hvor han blev spillet på bagdel og albuer med ni nederlag i ni kampe, men alle kampe var for lukkede døre og med ekstremt kort tid mellem kampene, der skulle bruges alene på et hotelværelse i Milton Keynes.

Nu har Durrant fået 10 dages hvile siden sidste nederlag ved Players Championship, og jeg kan ganske enkelt ikke stå for oddset mod ham mod debutanten Callan Rydz, der ganske vist har spillet fremragende i 2021, men som også har nydt godt af at kunne spille helt uden pres på små scener uden tilskuere.

Nu venter første Matchplay-optræden på en gloende hed scene i Blackpool foran 800 tilskuere i et tætpakket Winter Gardens med plads til 2.000 tilskuere, og flere dartspillere har beskrevet, at det er noget helt særligt at spille under de specielle forhold.

Durrant vandt sin debut i 2019 med et fremragende 101-gennemsnit mod Adrian Lewis og er nået til semifinalerne både i 2019 og i 2020, så her skal der ganske enkelt være så stor værdi i de nuværende odds på Durrant, at det er en risiko, der er værd at tage med fare for, at vi kommer til at se dumme ud, hvis Durrant fortsætter sit middelmådige spil og ryger ud med et brag.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Så er der dart-luringer til folk med pile-præferencer! 🙂

    /SpilXperten.com

Skriv et svar