18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til World Cup of Darts fredag d. 17. juni 2022

Hold-VM i Dart venter forude den næste uges tid, og fredag er 16 af de 32 lande i aktion. Benjamin Leander fokuserer på tre af opgørene.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 17. juni kl. 22:30

Belgien – Japan: Belgien -3,5 (AH) til odds 1,85 ved LeoVegas*
Dart, World Cup of Darts

Anført af en formstærk Dimitri van den Bergh, som vandt World Series i København, samt makkeren Kim Huybrechts, skal Belgien op mod Japan i første runde. Japanerne stiller med helt uprøvede Toro Suzuki og Tomoya Goto, hvor Suzuki debuterede på den store scene til VM i Alexandra Palace i 2021, hvor han røg ud med 0-3 til Madars Razma i første runde med et gennemsnit på 81, mens Tomoya Gotos statistikker viser sølle 70 i snit ved de japanske mesterskaber i efteråret 2021.

Huybrechts og van den Bergh snitter 93,8 og 96,3 for de sidste 12 måneder og har vigtigst af alt erfaring i at stå i det specielle dobbel-format, hvor man skiftes til at skyde efter tur, og hvor rytme og rutine har alt at sige.

På den baggrund virker det velbetalt, at belgierne maksimalt afgiver en enkelt leg i bedst-af-9-legs-formatet.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – fredag d. 17. juni kl. 20:30

Portugal – Italien: Portugal -3,5 (AH) til odds 2,35 ved bwin*
Dart, World Cup of Darts

Tre af de fire spillere i holdkampen mellem Italien og Portugal er på nogenlunde samme niveau, nemlig italienernes Giuseppe di Rocco og Gabriel Rollo samt Portugals Vitor Jeronimo. Til gengæld er verdens nummer syv på Order of Merit, portugisiske José De Sousa, en voldsom faktor i kampen, hvor “The Special One” må forventes at ligge 15-20 point over gennemsnittet hos de tre andre spillere.

Sidste år sendte Portugal Irland og tour card-holderne William O’ Connor og Steve Lennon ud i første runde, mens italienernes bidrag sidste år var blevet spået flotte chancer, men skuffede ekstremt med et gennemsnit på 68 og en 0-5 lussing mod Australien.

På den baggrund skal portugiserne være kæmpestore favoritter fredag aften, hvis de Sousa bare spiller nogenlunde op til niveau, så her prøver vi 5-0 eller 5-1 til Portugal.

Spil Leanders Listige til odds 2,35* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – fredag d. 17. juni kl. 22:00

Skotland – Hong Kong: : Skotland vinder 5-0 til odds 3,40 ved bet365*
Dart, World Cup of Darts

Hong Kong har historisk haft pæne resultater ved VM takket være Kai Fan Leung som sikkert og stærkt kort. Leung flyttede til England for at forfølge drømmen om at gå professionel, men denne gang er Hong Kongs hold udgjort af helt unge, men voldsomt talentfulde Lee Lok Yin og så fuldkommen ukendte Ching Ho Tung, som ikke figurerer i nogen database eller ved nogle mesterskaber overhovedet og derfor må siges at være lidt af en X-faktor.

Skotterne kommer dog med det tunge artilleri i form af Peter Wright og John Henderson, som er forsvarende verdensmestre efter triumfen sidste år, hvor de besejrede Kina med 5-0 i første runde med voldsomt stærke 94 i snit mod kinesernes forargeligt ringe 62,12. Det vil undre, hvis Hong Kong kommer derned, men asiaterne kan sagtens komme under 80 i snit, hvis Tung ikke rammer niveau og Lee Lok Yin blot spiller op til vanligt, og så er langt over tre gange indsatsen alt for højt på en 5-0’er til skotterne i det korte format, hvor kun to breaks kræves, hvis skotterne lægger ud med at kaste.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar