18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltip til mandagskampen i Superligaen d. 15. august 2022

Horsens – FC Midtjylland og AGF – Lyngby er menuen på Leanders Superliga-luringer til 5. spillerunde

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 15. august kl. 19:00

AGF – Lyngby: Under 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
Danmark, Superligaen 5. runde

AGF giver ikke mange store chancer væk under Uwe Rösler. Hverken Viborg, Randers eller OB har skabt noget som helst de sidste tre runder, og det bør give optimisme inden mødet med Lyngby.

Gæsterne slider også i det med at skabe rigtig store chancer, mens man til gengæld udelukkende giver de store chancer væk på grove, personlige fejl som mod Horsens og to gange FC Nordsjælland.

Nok lukkede man tre mål ind på en rædderlig første halve time mod FCM, men med al respekt for århusianerne kan de fleste hold se dårlige ud mod et hold med Anders Dreyer på banen. Lyngby’erne bør have så meget disciplin, at man ikke gør det til en åben slagudveksling med trættende løbedueller efter hurtige typer som Links, Kahl og Anderson, så her lugter det af få mål – i øvrigt med bemærkelsesværdige 26 grader ventet ved kickoff på Ceres Park.

Spil Leanders Lette til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Leanders Listige – fredag d. 12. august kl. 19:00

Horsens – FC Midtjylland: FCM vinder med rent bur til odds 3,25 ved bet365*
Danmark, Superligaen 5. runde

Der står stadig kun et spagt 1-tal ud for AC Horsens og store chancer skabt i denne sæson, og den kom i premieren mod Lyngby efter et majestætisk koks fra storkøbenhavnernes side.

Selvom FCM brugte kræfter tirsdag på at tabe med 1-3 til Benfica, så er det svært at se Den Gule Fare for alvor true midtjyderne. Horsens-træner Jens Berthel Askou har mødt FCM tre gange i karrieren, og det er endt med nederlag på 0-1, 0-1 og 0-3. Salget af Casper Tengstedt bør også sætte Horsens yderligere tilbage offensivt på trods af, at man har forsøgt at styrke offensiven med FC Helsingørs spændende newzealænder Elijah Just, ligesom Evanders retur til FCM-holdet bør give mere balance og dermed også mulighed for at give færre chancer væk defensivt.

Klart godkendt odds på, at midtjyderne indfrier favoritværdigheden og vinder uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,85)


Leanders Langskud – søndag d. 14. august kl. 14:00

Viborg – Silkeborg: Begge hold scorer og kampen ender uafgjort til odds 4,50 ved Nordicbet*
Danmark, Superligaen 5. runde

Kyklopernes derby mellem to hold, der begge har et øje på meget vigtige kampe torsdag aften. For Viborg er udekampen mod Premier League sub-topholdet fra West Ham den største i nyere tid, mens også Silkeborg øjner Europa League-gruppespil med en udekamp mod enten Maribor eller mere sandsynligt HJK Helsinki næste torsdag.

Med tanke på, at to indbyrdes opgør i træk er endt uafgjort med mål på viborgensisk grund, og at den seneste 4-1 sejr til Silkeborg var fuldkommen surrealistisk ukarakteristisk hvad angår kampforløb, må odds 4,50 på pointdeling med scoringer fra begge sider bare være rigtig, rigtig saftigt.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF


Skriv et svar