18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe d. 3. – 4. september 2022

Leanders Luringer drager sydpå mod Frankrig, Tyrkiet og Spanien i jagten på værdi denne weekend, og det blir dramatisk, hvis man spørger fidusmageren!


Leanders Lette – lørdag d. 3. september kl. 19:00

Yeni Malatyaspor – Rizespor: Rizespor -0,5 (AH) til odds 1,48 ved bet365*
Tyrkiet, 1. Lig

Både Yeni og Rize rykkede ud af den bedste række i sidste sæson, men holdene har fået vidt forskellige starter på sæsonen. Yeni sluttede af med at tabe 10 Super Lig-kampe i træk, mens man også tabte begge registrerede træningskampe og kun står med et point efter de første tre runder. Defensiven har sejlet i gennem lang tid, og taberkulturen har efterhånden stået på i et halvt år med 14 nederlag i 15 kampe i alle turneringer siden den seneste sejr i starten af marts.

Rizespor har set godt ud i testkampene, hvor man havde to sejre og en uafgjort mod tre Super Lïg-hold, mens det er blevet til to uafgjorte i de første to kampe mod Denizli og Keciorengucu, hvor Rize var pæne favoritter i begge opgør.

Sidste sæson endte det 3-1 til Rizespor i Yeni så sent som i 3.sidste runde, og de bør også kunne tage en simpel sejr på udebane her.

Spil Leanders Lette til odds 1,48* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 4. september kl. 20:45

Nice – Monaco: Over 5,5 kort til odds 2,38 ved LeoVegas*
Frankrig, Ligue 1

Hverken Nice eller Monaco har fået nogen ønskestart på sæsonen med kun én sejr i fem kampe i Ligue 1, så der bør komme kog på i det franske Riviera-derby på Allianz Arena i Nice. Begge hold skal spille europæisk i midtugen, men bør stadig gå all-in på tre point mod en af ærkefjenderne.

Sidste sæson var der kog på begge møder mellem de to hold med blandt andet syv gule kort i kampen i Monaco i april, og søreme om ikke dommerens fra den kamp også dirigerer slagets gang søndag aften i form af Benoit Millot.

God logik i at gå efter mindst seks kort.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,25)


Leanders Langskud – søndag d. 4. september kl. 21:00

Valencia – Getafe: Rødt kort i kampen til odds 3,10 ved LeoVegas*
Spanien, La Liga

Valencia og Getafe har et eller andet, som gør opgørene mellem de to hold særdeles sprængfarlige. Begge mandskaber har fået udvist en spiller hver to sæsoner i træk i opgørene på Mestalla, og nu mødes holdene så efter en sæsonstart, hvor både point og mål har været lidt af en mangelvare, især for Getafe.

Sidste sæson lavede Valencia suverænt flest frispark af alle hold med over 15 i snit pr. kamp, mens Getafe fik en sølvmedalje med 13,3 frispark pr. kamp.

Selvom dommer José Munuera kun har haft ét rødt kort i La Liga i hele 2022, så har han heller ikke stået overfor så vanskeligt et opgør som dette på papiret tegner til at blive, så over tre gange indsatsen ER altså flot på, at vi ikke ender 22 spillere på banen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar