18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 10. september 2023

Landsholdspausen fortsætter med et massivt program henover hele Fodboldeuropa. Benjamin Leander er klar med sine bedste anbefalinger til weekenden.

Brydegreb og beskidte tacklinger i vente i Andorra mod Belarus i EM-kvalifikationen. Foto: IMAGO / NurPhoto

Leanders Lette – lørdag d. 9. september kl. 18:00

Andorra – Belarus: Over 4,5 kort til odds 1,87 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe I

Der blir næppe meget rabona og finurlige driblinger i et voldsomt fysisk anlagt opgør mellem Andorra og Belarus på kunstgræsset i Andorra la Vella. Hvis Belarus vil noget som helst i forhold til at gå efter en top2-placering i gruppen er kravet en sejr, mens det for Andorra er bedste chance for at tage en meget sjælden triumf på eget græs.

Albanske Eldorjan Hamiti er på fløjten, og det bør være garanti for drama og tvivlsomt spil. I albanerens seneste fire seniorlandskampe, som alle har været venskabskampe uden noget på spil, har han uddelt forrykte 27 advarsler og et direkte rødt kort fordelt på 6, 7 og 8 pr. kamp i opgør mellem Luxembourg og Malta, Kosovo og Armenien samt Malta mod Israel og Kosovo mod Burkina Faso.

I endnu et klassisk, grimt opgør mellem to traditionelle bundhold rent landsholdsmæssigt, er det meget svært at se få kort i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,87* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 10. september kl. 01:30

Sport Recife – Criciuma: Criciuma +0,5 (AH) til odds 2,05 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Sport Recife er gået i stå i toppen af den næstbedste brasilianske række – nu uden sejr fire kampe i træk og på det seneste med to pointtab mod Botafogo og Ituano udenfor Top10.

Det seneste pointtab mod Botafogo blev et skæbnesvangert et af slagsen med hele fire mand i karantæne pga. for mange gule kort i sæsonen – bla. skal der skiftes på tre af fire pladser i forsvaret, ligesom det defensive midtbaneanker Ronaldo også er i skammekrogen. Forsvarsstyrmand Rafael Thyere var skadet senest, mens legendariske Vagner Love i front er gået helt i stå og ikke har scoret i sine seneste syv kampe efter ellers at have scoret 10 gange i sine første 15 optrædener for klubben.

Det åbner for et flot spil på point til Criciuma, som kun er to point efter Sport Recife i tabellen. Selvom ni af 13 sejre i sæsonen er kommet på eget græs forsvarer man sig forbilledligt og lukker fjerdefærrest mål ind af alle hold i rækken. Den vigtige alderspræsident Rodrigo er tilbage efter karantæne, ligesom man med veteranangriberen Eder i kampklar form henter over 2 point i snit pr. kamp kontra sølle 1,36 uden brasilianeren fra start.

Gå efter point til gæsterne her.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 10. september kl. 15:00

Kasakhstan – Nordirland: Kasakhstan til odds 2,90 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Nordirland er hårdt spændt for i disse dage. Først en lang udebanetur til Ljubljana for at tabe 2-4 med elendigt forsvarsspil undervejs, mens man under 72 timer senere indtager kunstgræsset på Astana Arena mod Kasakhstan, som selv spillede hjemme mod Finland og derfor ikke har i nærheden af samme overlast rent fysisk og rejsemæssigt.

Med fire nederlag i fem kampe er nordirerne så godt som døde og begravede i gruppen, mens Kasakhstan med tre sejre, bla. i det omvendte opgør i Nordirland, er anderledes optimistiske i forhold til at levere et historisk godt puljeresultat. Med svære kampe tilbage ude mod Danmark og Finland fungerer dog kun sejr her mod de modløse nordirere, og det virker decideret besynderligt, at hjemmeholdet er undertippet mod Nordirland, som oven i hatten må undvære vigtige spillere som Watfords Jamal Lewis, Gavin Whyte fra Portsmouth og Shayne Lavery fra Blackpool.

Stærkt odds på 1-tallet

Spil Leanders Langskud til odds 2,90* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar