18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 6. – 8. januar 2023

Der er både slutrundefodbold og pokalfiduser i weekendudgaven af Leanders Luringer på SpilXperten.

Leanders Lette – fredag d. 6. januar kl. 19:30

Yemen – Saudi Arabien: Yemen scorer IKKE til odds 1,74 ved Cashpoint
Golf Cup, Gruppe A

Den 25. udgave af Golf Cuppen skal skydes i gang, hvor otte mellemøstlige nationer dyster om hæder og pokal, denne gang på irakisk grund.

Intet tyder på, at Yemen vil lykkes med at gøre, hvad der ikke er sket siden 2010; nemlig at score et mål ved Golf Cuppen. De seneste fem deltagelser er endt med tre gange 0-0 og 12 nederlag uden at score, og generelt set har Yemen heller ikke scoret i deres seneste 10 landskampe, sådan så man skal helt tilbage til 2019 for at finde seneste yemenitiske scoring i en VM-kvalkamp på hjemmebane mod Singapore.

Siden er der udbrudt borgerkrig i det plagede land, hvilket også har gjort, at den hjemlige liga har været indstillet siden november 2021. Alligevel har den nyudpegede landstræner Miroslav Soukup udtaget 15 spillere fra hjemlige klubber, og det er svært at se flere nye spillere gøre det bedre end den trup, som i sommer tabte 0-5 til Palæstina, 0-2 til Mongoliet og spillede 0-0 mod Filippinerne ved Asian Cup kvalifikationen.

Saudi Arabien har et absolut minimum af gengangere fra VM-slutrunden i Qatar udtaget, og blot tre spillere fra giganterne Al-Hilal og Cristiano Ronaldos nye arbejdsgivere fra Al Nassr har fundet vej til truppen.

Alligevel må saudierne betragtes som klare favoritter, blandt andet fordi næsten en tredjedel af truppen består af det U23-hold, som vandt de asiatiske U23-mesterskaber så sent som i sommer. Alle spillere har fået spilletid i den saudiske liga i denne sæson og kommer dermed i fin kampform.

Meget flot pris på, at Yemen ikke scorer her. Man kan overveje at spille saudisk sejr med rent bur, men alligevel er der en vis usikkerhed om, HVOR sammenspillet den saudiske trup er.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 8. januar kl. 18:00

Lannion – Toulouse: Toulouse scorer over 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,95 ved Nordicbet*
Frankrig, Pokal

Gigantisk niveauforskel i dette pokalopgør mellem Lannion fra den femtebedste række og Toulouse fra Ligue 1. Hjemmeholdet, som i øvrigt ikke spiller kampen her på deres normale hjemmebane, men på Guingamps hjemmebane Stade du Roudourou 35 kilometer væk, har ikke været uheldige med at nå til 1/32-finalerne.

I begge pokalkampe er man gået videre efter straffesparksafgørelser mod Voltiguers fra den fjerdebedste række og Bellevue Nantes fra den sjettebedste række.

I den femtebedste række ligger Lannion med middelmådige 15 point for 11 kampe, og særligt interessant er det at se, at deres sejre er kommet mod rækkens nummer sidst, næstsidst, tredjesidst og femtesidst. Man mangler fortsat at møde de to ubesejrede tophold fra Dinan-Lehon oh Fougeres, og i sidste sæson undgik man nedrykningsspil med blot to point.

Det tyder altså på, at markedet ikke for alvor tager højde for, at Lannion ikke er noget ret godt hold, og derfor bør Toulouse få forholdsvis simpelt spil – især fordi man spiller på et stadion, hvor baneforholdene er markant bedre end hvad de plejer at være i januar måned hos amatørholdene.

Toulouse kommer fra en fin årsdebut med sejr på 2-0 over Ajaccio og bør have incitament for at prioritere pokalturneringen med en forholdsvis bred trup og en placering som nummer 12 i tabellen.

Fin betaling på mindst tre scoringer fra storfavoritterne.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 7. januar kl. 16:00

Hull – Fulham: Hull +0,5 (AH) til odds 2,60 ved Unibet*
England, FA Cup

Udover tre Liga Cup-sejre i 2019/20-sæsonen med Everton, har Marco Silvas pokal-meritter i engelsk fodbold ikke været decideret fantastiske. 15 kampe har budt på syv sejre og otte nederlag i henholdsvis FA Cuppen og Liga Cuppen, og hvis Silva gør som i august måned mod Crawley i Liga Cuppen og roterer voldsomt, så kan det gå lige så grelt denne gang mod Hull, som da man tabte fortjent med 0-2 mod League Two-bundholdet.

Silva har haft en fremragende sæson med Fulham i Premier League, og efter midtugens fine sejr over Leicester, er man efterhånden kravlet helt op på Premier Leagues syvendeplads, sølle to point bag Tottenham på femtepladsen og europæisk bold.

Forude venter dog et sandt dødsprogram i Premier League med Chelsea hjemme, Newcastle ude, Tottenham hjemme og en ny kamp mod Chelsea ude, og Silva har ikke givet meget hvile til profiler som Tim Ream og Andreas Pereira (startet alle 18 PL-kampe), Joao Palhinha, Bobby de Cordova-Reid og Harry Reed (17 kampe fra start) samt Antonee Robinson med 16 kampe og den suveræne topscorer Aleksandar Mitrovic med 15 kampe plus en VM-slutrunde for Serbien.

Derfor vil det undre helt ekstremt, hvis Silva ikke roterer stort til en usexet FA Cup-udekamp mod Hull, som til gengæld er i flot form i den næstbedste række med fem kampe i træk uden nederlag og senest med en forrygende 4-1 storsejr ude over Wigan.

Hull har tilmed en ekstra hviledag i forhold til Fulhams midtugeprogram og hele to ekstra hviledage i forhold til næste kamp, hvor Hull tilmed møder bundproppen Huddersfield på eget græs næste lørdag, mens Fulham allerede møder Chelsea torsdag klokken 21:00.

Meget stærk pris på, at Hull ikke taber opgøret. Ved uafgjort spilles der omkamp på Craven Cottage på et senere tidspunkt i januar.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar