18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 5. – 6. august 2023

En lang række storhold har både været i aktion i midtugen og har fokus på vigtige kampe i Europa allerede i kommende midtuge. Det åbner for snedige tips i weekendens kampe fra Benjamin Leander

Foto: IMAGO

Leanders Lette – lørdag d. 5. august kl. 15:00

Rakow – Warta Poznan: Warta + 1,5 (AH) til odds 1,72 ved bet365*
Polen, Ekstraklasa

Rakow var på langfart så sent som onsdag aften og brugte mange kræfter på at sikre et samlet 4-3 avancement mod aserbajdjanske Qarabag.

Blot 67 timer efter slutfløjtet i Aserbajdsjan venter der hjemlig opgave i Ekstraklasa mod et Warta Poznan-hold, man havde det bøvlet mod i begge indbyrdes opgør sidste sæson. Her vandt Rakow med 1-0 hjemme på en scoring 11 minutter før tid, mens udekampen i Poznan endte 1-1.

Warta havde en flot sæson i 22/23 med en fin 8.plads og den bedste defensiv udenfor top6. Man har formået at holde på de vigtigste komponenter på holdet og bør kunne byde Rakow op til dans lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet har nemlig øjnene plantet på en Champions League-kvalkamp hjemme mod cypriotiske Aris allerede tirsdag aften, og derfor bør cheftræner David Swarga rotere pænt på mandskabet, som skal duellere med Warta.

Flot pris på, at de solide gæster maksimalt taber med en enkelt pind.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 5. august kl. 20:15

Radomlje – Olimpija Ljubljana: Begge hold scorer til odds 1,80 ved bet365*
Slovenien, Prva Liga

Olimpija Ljubljana var ude i det helt store drama mod Ludogorets i onsdags, hvor holdet måtte prise målmand Matev Vidosek for en straffesparksredning i 12. minuts overtid. Den sikrede, at kampen ikke gik i forlænget spilletid, og at de slovenske mestre nu skal op mod Galatasaray i næste CL-kvalrunde allerede på onsdag.

Derfor bør fokus være massivt rettet mod den kamp med carte blanche til ikke at excellere voldsomt mod Radomlje i weekendens 3. spillerunde i den hjemlige liga.

Radomlje besejrede Olimpija med 2-1 så sent som i maj måned, hvor mesterskabet allerede var hjemme, og selvom situationen ikke er lige så letsindig denne gang, er det svært at se Olimpija komme til kampen her med et voldsomt defensivt udtryk. I alle turneringer har Olimpija holdt nullet én ud af seks kampe, mens Radomlje godt nok stadig har tilgode at score i de første to kampe mod Maribor og Koper, men i testkampene har set glimrende ud med 13 scoringer i fem kampe, her i blandt et 2-3 nederlag mod netop Olimpija i en testkamp i juni.

Logisk med mål fra begge sider til særdeles velbetalte 1,80.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – søndag d. 6. august kl. 15:00

Kalmar – AIK: AIK holder Clean Sheet til odds 2,75 ved bet365*
Sverige, Allsvenskan

Henrik Jensens Kalmar har ramt et dødvande med en række skuffende resultater, bla. 1-2 mod upåagtede Pyunik fra Armenien i Conference League. I aften (torsdag, red.) spiller man så returkamp 4.600 kilometer sydøst på i Yerevan og kommer med statsgaranti til at bruge mange kræfter i den østeuropæiske bageovn.

Allerede søndag eftermiddag vender man så hjem til opgave mod AIK, som startede sæsonen decideret forfærdeligt, men som nu er på markant bedre kurs med 10 point i de sidste fem kampe – syv mere end man fik de første 12 kampe.

Holdet bør på papiret have en af de bedste defensiver i rækken med landsholdskeeper Kristoffer Nordfeldt mellem stolperne og en bagkæde med meritterede og rutinerede spillere som Sotte Papagiannopoulos og Aleksandar Milosevic samt nyligt tilkomne Mads Døhr Thychosen. Samtidig skal AIK ikke slås med Kalmar-topscorer vicetopscorer Dennis Hümmet, der afsoner karantæne, mens topscorer Mileta Rajovic er gået helt i stå med nul mål i de sidste syv kampe og senest var ude af startopstillingen for første gang i sæsonen med en bænkplads til følge, da Kalmar skuffende tabte 0-2 til IFK.

Gå efter velbetalt Clean Sheet til et AIK i fremgang mod et træt og formsvagt Kalmar-hold.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar