18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 29. – 30. juli 2023

En lang række klubber har mere end et enkelt øje på europæiske returopgør, og det kan koste i weekendens kampe. Benjamin Leander har bla. fokus på norsk, tjekkisk og skotsk fodbold.

Foto: IMAGO / CTK Photo

Leanders Lette – lørdag d. 29. juli kl. 16:00

Queens Park – Queen of the South: Over 2,5 mål til odds 1,60 ved bet365*
Skotland, Liga Cup

Sidste runde i den skotske Liga Cup denne weekend, hvor Gruppe G har fire hold, der kæmper om to placeringer.

Uafgjort sender med statsgaranti Queens Park fra den næstbedste række ud af turneringen, mens Queen of the South fra den tredjebedste række også er ilde stedt med uafgjort og både skal vinde en potentiel straffesparkskonkurrence og derudover skal bruge hjælp fra tre forskellige modstanderhold fra andre grupper, hvis de skal videre som bedste 2’er i rækken med syv point.

Queens Park fik gang i målscoringen i midtugen, da Elgin City blev søndersmadret med 5-0, og holdet ser ud til stadig at have samme offensive udtræk som det hold, der var mest målrig i den næstbedste række sidste sæson med et snit på 3,3 scoringer pr. kamp på trods af ny træner i belgiske Robin Veldman. Man har hentet gæsternes topscorer Ruari Paton til klubben denne sommer – han scorede fire gange mod Elgin i midtugen og vil med statsgaranti være varm efter at score mod sin gamle klub.

Gæsterne var det næstmest målrige hold i League One sidste sæson og har fået den gamle klubtopscorer Gavin Reilly tilbage i klubben som erstatning for Ruari Paton. Reilly har scoret to gange i sine første tre kampe og ligner også et bud på en målscorer her.

Meget svært at se kampen gå i stå på noget tidspunkt her, så tre mål skal være logisk.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – lørdag d. 29. juli kl. 19:00

Stabæk – Molde: 1X til odds 2,15 ved bet365*
Norge, Eltieserien

Molde skuffede stort i Helsinki i midtugens CL-kvalifikation og endte med at tabe 0-1 til de finske mestre.

Derfor er der pres på inden returopgøret i Aker onsdag aften, og det er svært at fortænke cheftræner Erling Moe i at rotere tropperne lidt til endnu en udekamp – denne gang i Eliteserien mod Stabæk.

Molde har forlængst vinket farvel til mesterskabet med 12 point op til Bodø/Glimt på rækkens førsteplads, og med 14 spillerunder igen er afstanden til Viking stadig kun to point. Derfor har man rigeligt råd til at prioritere HJK-kampen onsdag, fordi et potentielt pointtab mod Stabæk ikke vil gøre alverden i den samlede topstrid.

Stabæk har allerede slået Molde en gang denne sæson med en fremragende 3-2 sejr på udebane – det eneste hold, som har slået Molde på Aker Stadion denne sæson. Den optimisme får de brug for på hjemmebane nu, for formen er sløj med fem nederlag i de sidste syv kampe.

Hjemme på Nadderud Stadions naturgræs har man dog leveret hæderlige indsatser hele sæsonen med målscoren 9-6 for otte kampe og 12 af sæsonens 16 point hentet dér, så langt over dobbelt op på 1X-udfaldet ser mere end spiseligt ud.

Spil Leanders Listige til odds 2,15* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 30. juli kl. 18:00

Viktoria Plzen – Hradec Kralove: X2 til odds 3,50 ved bet365*
Tjekkiet, 1. Liga

Viktoria Plzen pustede og prustede torsdag aften, men lykkedes ikke med at puste Drita fra Kosovo omkuld.

Derfor rejser tjekkerne til Balkan den kommende midtuge med et uldent 0-0 resultat i bagagen og ned til en fjendtlig hjemmebane hos Drita, hvor man nok skal få sin sag for.

Af samme grund er det et latterligt lavt odds man får på Plzen i anden runde af den tjekkiske liga, hvor Hradec Kralove skal forsøge at gentages succesen fra sidst de gæstede Doosan Arena med en flot 2-1 sejr til følge.

Plzen skuffede i åbningsrunden ved at tabe 0-1 til Teplice, mens Hradec kæmpede hårdt, men endte med at tabe 0-2 til guldfavoritterne fra Slavia Prag.

Hradecs veterantræner Miroslav Koubek er taget til netop Plzen, mens den offensive profil Filip Kubala er taget til Banik Ostrava, men ellers fremstår Hradec i fin form og bør under alle omstændigheder være mere friske end det Plzen-hold, der har fået 69 timers restitution inden de går på banen igen.

Flot værdi i point til gæsterne – de mere konservative kan gå med Hradec til maksimalt at tabe med en enkelt pind til omkring odds 1,90.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar