18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 28. maj 2023

Dramaerne rundt omkring i Europa vil ingen ende tage. Leanders Luringer har tre slutspurts-tips med til weekenden.

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette – lørdag d. 27. maj kl. 13:30

Wehen – Hallescher: Wehen -1,5 (AH) til odds 1,57 ved bet365*
Tyskland, 3. Liga

I Tyskland har Elversberg sikret sig den ene oprykningsplads til 2. Bundesliga, men fordi Freiburgs reserver ikke kan spille i den næstbedste række, er der hidsig kamp om den sidste oprykningsplads og den sidste opryknings-playoffgivende placering.

Osnabrück ligger for nuværende på den ene oprykningsplads med 67 point, men Wehen ånder dem intenst i nakken med en målscore, der er sølle et mål dårligere. Med andre ord blir det måljagt på sidste spilledag, hvor Osnabrück møder Dortmunds reserver og Wehen møder Hallescher.

Det lugter af storsejr til Wehen. Man får besøg af et Hallescher-hold, som reddede en ny sæson sidste weekend ved at besejre Essen i et bundbrag, og forude venter en regionspokalfinale mod Einhelt Wernigerode i Sachsen-Anholts regionale turnering. Vinder man den, kvalificerer man sig til næste sæsons DfB Pokal, så udekampen mod Wehen har nul betydning for Hallescher, som drager tidligt på en fem timers bustur på tværs af landet.

Mod de seks tophold i rækken, der alle snitter tæt på 2 point pr. kamp, har Hallescher klaret sig skrækkeligt denne sæson med utrolige 1 point ud af 33 mulige.

Wehen har mistet pusten med en sejr i de sidste fem kampe, men har også mødt to top5-hold i de sidste tre kampe. Mod rækkens bund6-hold har man været nådesløse med otte sejre i ni forsøg, og holdet får ikke meget bedre muligheder for tre point end mod et umotiveret bundhold, der har fejret redningen sidste weekend og som står foran en vigtig pokalfinale.

Wehen-sejr med mindst to overskydende er fint betalt – holdet kommer utvivlsomt til at have et øre og et øje på Livescore-appen og følge med i, om og hvor stort Osnabrück fører mod Dortmund. Her er kravet, at man vinder med et mål mere end hvad Osnabrück eventuelt formår.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – søndag d. 28. maj kl. 14:30

Utrecht – Emmen: Anastasios Douvikas (UTR) scorer til odds 2,05 ved bet365*
Holland, Eredivisie

De helt store målslugere har ikke stået i kø i denne sæsons Eredivisie, og derfor ligger Utrechts græske bomber Anastasios Douvikas lunt i svinget til at blive sæsonens måltyv i den bedste, hollandske række.

Douvikas har nettet 18 gange i sæsonen og er helt i front på listen, men forfølgerne viser sig i baggrunden med PSVs Xavi Simons på 17 og Heerenveens Sydney van Hooijdonk på 16, mens de nykårede mestre fra Feyenoord har Santiago Gimenez på 15.

Utrecht er sikre på at blive nummer syv uanset udfaldet af kampen mod Emmen, men man bør dog give Douvikas chancen for at sikre sig sin topscorertitel mod et Emmen-hold, som med statsgaranti har fokus et helt andet sted.

Emmen er også sikre på deres slutplacering, nemlig tredjesidst, og det betyder kvalifikationsspil om en plads i næste sæsons Eredivisie. Her møder man vinderen af Maastricht og Breda fra den næstbedste række i en kamp, der allerede spilles onsdag aften, altså små 72 timer efter slutfløjtet i Utrecht. Derfor er det også utopisk at forestille sig Emmen-træner Dick Lukkien stille i noget, der bare minder om stærkeste opstilling i denne sportsligt ubetydelige kamp. Utrecht derimod har en ekstra hviledag og starter deres Conference League-playoff-kamp på hjemmebane mod Sparta.

På den baggrund skal det være et rigtig fint spil at få dobbelt op på banens mest sandsynlige målscorer i Douvikas.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 28. maj kl. 16:00

Motherwell – Dundee: Kevin van Veen (MOT) scorer mindst to mål til odds 5,50 ved bet365*
Skotland, Premiership (Nedrykningsspil)

Topscorertitlen i den skotske Premiership er stadig et åbent anliggende. Celtics Furuhashi er i front med 25 fuldtræffere, men forfølges af Hearts’ Lawrence Shankland med 24 og Motherwells Kevin van Veen med samme antal.

Hollandske van Veen er muligvis Europas varmeste angriber med fuldkommen utrolige 10 spillerunder i træk med scoring:

Screen dump: Soccerway.com

van Veen sparker også straffespark for Motherwell, og man har fået lidt af en lækkerbidsken i sidste runde i forhold til at få sat sin nummer 9 op til scoring.

Man møder nemlig bundplacerede Dundee United, som er pisket til storsejr, hvis man vil undgå nedrykning. Gæsterne skal hente astronomiske otte mål på de nærmeste konkurrenter fra Ross County – en mission, som ikke engang spås en procents chance. Dundee kommer fra fire nederlag i træk i nedrykningsspillet og har næppe en målbonanza gemt i sig.

Dundees modløshed bør kunne resultere i en opvisning fra van Veen, der skal bruge minimum to mål på at bringe sig alene i spidsen af topscorerlisten, og som næppe kan belave sig på. at Celtics Furuhashi ikke scorer mod Aberdeen i en kamp, hvor Celtic er 1,15 favoritter.

Gå derfor efter forrygende flotte 5,50 på mindst to scoringer fra hjemmeholdets topscorer.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

3 Kommentarer

Skriv et svar

  1. bja444

    Er der ikke fejl i angivelse af odds og værdi på langskuddet på Kevin van Veen? Tænker ikke der er værdi til 5,75 og den spilles til 5,5!?

      1. bja444

        Super, tak!. Så skal der sættes væddemål 😎 Dine langskudsspil er bare topklasse👌