18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 26. – 27. august 2023

En lang række hold er 90 minutter væk fra et europæisk gruppespil, og det bør gå udover weekendens præstationer i de hjemlige ligaer. Benjamin Leander er klar med weekend-tips

Rangers har fokus på vigtigere opgaver forude. Straffer Ross County dem lørdag? Foto: IMAGO

Leanders Lette – søndag d. 27. august kl. 21:15

Vikingur – Breidablik: Vikingur til odds 1,70 ved bet365*
Island, Besta Deild

Breidablik startede sæsonen suverænt på Island med syv sejre i de første ni kampe, men efterfølgende har de forsvarende, islandske mestre haft det tungt og kun vundet fire af de seneste 11 kampe – vel at mærke mod rækkens fire bundhold.

I CL-kvalen røg man ud med 3-8 til FCK, mens man i næste runde måtte sige farvel med 3-6 til bosniske Zrinjski. Nu venter så sidste skud på et europæisk gruppespil, når man torsdag spiller udekamp 4.000 kilometer væk hjemmefra mod makedonske Struga. Allerede 74 timer efter slutfløjt i Makedonien står den på ligaopgave mod det suveræne førerhold fra Vikingur, som ikke har haft europæisk bold at tænke på siden man røg ud med 1-2 sammenlagt mod Riga FC for en måned siden. Efterfølgende har man vundet seks kampe i træk i alle turneringer med knusende 25-4 i målscore, og man cruiser mod klubbens andet mesterskab på tre sæsoner.

Det omvendte opgør mod Breidablik endte med en vanvittig 2-2 deler i en kamp, hvor Vikingur førte med 2-0 indtil det 95. minut, men denne gang bør Vikingur være både bedre kørende og vigtigst af alt i markant bedre fysisk og spillemæssig forfatning. Derfor giver det god mening at gå efter det logiske 1-tal.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – lørdag d. 26. august kl. 13:30

Ross County – Rangers: Begge hold scorer til odds 1,90 ved bet365*
Skotland, Premier League

Rangers førte to gange mod PSV Eindhoven i tirsdags, men måtte lade sig spise af med en 2-2’er hjemme på Ibrox i første playoff-kamp om en plads i Champions League-gruppespillet. Det efterlader hollænderne med en fordel inden returopgøret onsdag, men stadig med en absolut realistisk mission for Michael Beales tropper.

Af samme grund bør der blive roteret godt til udekampen mod Ross County i weekenden i en ligakamp af minimal sportslig betydning for Rangers. Naturligvis vil man nødigt sakke yderligere efter Celtic i toppen, men der er 35 kampe at vende tingene i bagefter, hvorimod kampen mod PSV kun spilles én gang.

Hjemmeholdet har spillet friskt til i denne sæson og scoret nydelige 20 gange i syv kampe i alle turneringer, bla. med to mål på udebane mod Celtic så sent som i seneste Premier League-udekamp.

Manager Malky Mackay har traditionelt haft det tungt mod Rangers med seks nederlag ud af syv mulige, men han har været på tavlen i fire af seks nederlag med ni mål i de syv kampe alt i alt.

På den baggrund skal begge hold til at score være et aldeles glimrende spil.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – lørdag d. 26. august kl. 19:00

Panathinaikos – Volos NFC: Panathinaikos vinder og under 2,5 mål til odds 2,87 ved bet365*
Grækenland, Super League

Panathinaikos fik i sidste sekund reduceret til 2-1 i første CL-kvalifikationskamp ude mod Braga, og dermed har grækerne sikret sig et markant bedre udgangspunkt til returopgøret tirsdag, hvor man spiller om en billet til Champions League-gruppespillet.

Den vigtige kamp mod portugiserne bør gøre, at Panathinaikos bruger et absolut minimum af kræfter på hjemmekampen mod NFC Volos denne weekend. Det blev til hele seks indbyrdes møder sidste sæson med fire i ligaen og to i pokalen, hvor Panathinaikos sammenlagt sejrede med 14-1 og hvor Volos’ enlige scoring var en straffesparksreducering til 1-5 seks minutter før tid i kampen hjemme i Volos.

Hele 16 af Panathinaikos’ 23 sejre i sidste sæson var på cifrene 1-0 eller 2-0, og i forhold til sidste sæson har Volos mistet sin serbiske topscorer Ognjen Ogozovic.

Stærk betaling på cruise control-sejr til de grønklædte værter.

Spil Leanders Langskud til odds 2,87* (spilbar til 2,62)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar