18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 22. – 23. oktober 2022

Spændingen spidser for alvor til hos vores nordiske naboer i Norge og Sverige samt i Japan, hvor denne weekends Luringer er fundet fra.


Leanders Lette – lørdag d. 22. oktober kl. 18:00

Sylvia – Vasalund: Vasalund til odds 1,66 ved Marathonbet*
Sverige, 1. division Norra

Klar motivationsforskel i Sveriges 3.bedste række, hvor Sylvia har spillet færdig i forhold til at udspille rollen i oprykningsspillet, men også har tilpas mange point til, at man ikke kan rykke ud. Den skæbne lå allerede fast inden sidste weekend, hvor holdet tabte soleklare 1-4 ude til et ligeledes umotiveret Örebro Syrianska-mandskab, og nu står man overfor et endnu stærkere Vasalund-hold, som har alt at spille for i jagten på rækkens andenplads, der udløser playoff-kampe om oprykning til Superettan.

Sylvia havde blot tre udskiftere med til udekampen mod Örebro Syrianska, og der ventes stadig mange spillere ude med skader til kampen her. Vasalund kommer omvendt i stærkeste opstilling og har 16 ud af 21 mulige point på udebane efter sommerpausen.

Gå efter udesejren til godkendt odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 23. oktober kl. 07:00

Montedio Yamagata – Tokushima: Over 1,5 mål i 2. HALVLEG til odds 2,23 ved LeoVegas*
Japan, J2 League

Sidste runde i den næstbedste, japanske række, hvor uafgjort med overvældende sandsynlighed sender BÅDE Montedio Yamagata og Tokushima ud af jagten om opryknings-playoff. Mellem de to hold ligger Vegalta Sendai nemlig, og de er 2,15 favoritter ude mod umotiverede Blaubitz Akita.

Uanset hvad er uafgjort ikke nok for hjemmeholdet, som er 1 point efter Tokushima på den oprykningsgivende sjetteplads, så derfor må vi regne med, at kampen ikke går død på noget tidspunkt.

I forvejen er begge hold markant mere målrige i 2. halvleg end i 1. halvleg. Montedio Yamagata har hele 60 scoringer i 2. halvleg kontra 39 i første – det største spring i hele J2 League – mens Tokushima også har bemærkelsesværdige 48 mål i 2. halvleg og kun 32 i 1.

På den baggrund er det klart godkendt, at vi får mindst to scoringer i de sidste 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,23* (spilbar til 2,10)


Leanders Langskud – lørdag d. 22. oktober kl. 15:00

Skeid – Kongsvinger: Kongsvinger -1,5 (AH) til odds 3,55 ved LeoVegas*
Norge, OBOS Ligaen

Med 0-3 nederlaget til Brann ligger det nu helt fast, at Skeid skal spille kvalifikationskampe om at undgå nedrykning til den norske 2. division. Der resterer stadig to runder af grundspillet i OBOS Ligaen, og her bør cheftræner Gard Holme spare spillere og blot tænke på at undgå skader inden skæbneskampene om et par uger.

I den anden ende af tabellen er Kongsvinger i forrygende form med 13 point i de sidste fem kampe. Nok kan man ikke nå den direkte oprykningsplads, men man kan stadig blive placeret så højt som nummer tre og få en ekstremt vigtig fordel qua, at man først træder ind i næstsidste playoff-runde i stedet for i runde et af i alt fire.

Fire af de sidste fem sejre har været på mindst to overskydende mål, og man står i en situation, hvor man skal jagte mål på bedreplacerede KFUM Oslo på den nuværende tredjeplads.

Derfor giver det glimrende mening at gå efter klar sejr til markant mere motiverede Kongsvinger.

Spil Leanders Langskud til odds 3,55* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar